2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
40 çıkması sadece bebegın anne karnında olmadgını hissettıgı zamanların gelmesi gibi . Etrafı ıncelemeye bakınmaya keşfe baslıyor , tekfark bu sanki , yoksa kolaylasan birşey yok,hatta zorlasıyo, uyanıklık süresı artıyor vs
Her konuda çok fena kandirildigimizi hissediyorum 😅😄

Mama yapılınca kaç saatte tüketilmeli acaba yaptık içmedi dökmeli miyim yoksa buzdolabına koyup Bi kaç saat ısıtıp yine verebilir miyim

Bende emziriyorum üstüne mama veriyorum baya içiyor bakıyorum hiç doymuyor 2 aylık olmadan süt diye bişey kalmayacak 😒 bende Malesef öyle direk ağzına veriyorum ağlayınca durmuyor
Bece vardır sütün ya odaklanma bu kadar yok diye ... ben de yok gibi hissediyorum 2 gündür, artık ağlasa da aç kalsa da meme vermeye çalışıyorum. Yoksa çekilecek sut .. bi şekilde toparliycaz artık yapacak bişey yok

Bece vardır sütün ya odaklanma bu kadar yok diye ... ben de yok gibi hissediyorum 2 gündür, artık ağlasa da aç kalsa da meme vermeye çalışıyorum. Yoksa çekilecek sut .. bi şekilde toparliycaz artık yapacak bişey yok
Veriyorum canım mutlaka önce emziriyorum sık sık mama vermiyorum sadece günde Bi iki kere oda emzirince uykuya dalamıyor doymuyordur diye veriyorm bazen içiyor çok bazende içmiyor moralimi bozmicam artık ne kadar içmişse sütten ☺️ bazen boş çekince ben çok üzülüyorum

Yarın bende yazayım. Bende ilkokul öğretmeniyim. Ücretsiz izne çıkacağım bebeklerim ikiz. Ekim sonu raporum bitiyor. Bu gidişle okullar geri kapanacak. İdari izin halimiz devam edecek gibi geliyor.
Bence okullar kapanmaz ama yoklama mecburiyeti olmayabilir. Yoksa özel okullar para kazanamaz 😅 mantık çok kötü ama böyle ne yazık ki ...

Mama yapılınca kaç saatte tüketilmeli acaba yaptık içmedi dökmeli miyim yoksa buzdolabına koyup Bi kaç saat ısıtıp yine verebilir miyim
Canım ısıttığın mamayı dolaba koyup tekrar ısıtıp veremezsin. 2 saat kadar dışarda durabilir bebeğin alırsa verirsin ancak bebeğin ağzı değdiyse ve iki damla bile olsa içip bıraktıysa onu da bekletemezsin dökmen gerekir

Canım ısıttığın mamayı dolaba koyup tekrar ısıtıp veremezsin. 2 saat kadar dışarda durabilir bebeğin alırsa verirsin ancak bebeğin ağzı değdiyse ve iki damla bile olsa içip bıraktıysa onu da bekletemezsin dökmen gerekir
Aa gerçekten mi bende direk dolaba koyuyordm bozulmasın dışarıda diye

Aşidan sonra hali tavri nasildi canim cok ateslendimi ,huzursuz oldumu
Ya maşallah diyim bizimki aşı vurulurken ağladı kucağıma aldım sustu ve ağlamadı sonra hiç. Ateş konusu da biz doktora danışarak calpol şurup aldık. Aşıdan yarım saat sonra yarım ölçek 8 saat sonra yine yarım ölçek verdik tedbiren. belki hiç ateş olmayacaktı ama ben şehir dışındayım o sebeple korktum. Aksi takdirde vermezdim muhtemelen ateşi olmadan.
Huysuzluğu da aşırı olmasa da oldu tabi. Daha zor uyudu falan. 3 gün banyo yapmamak bile etkilemiştir gerçi bu sıcaklarda yavrumu

Ya ishal dizanteri olmaz diyorlar, serum gerektirecek hastaliklarsan korur diyorlar hani yaptiripta yine ishal olup ateşlencekse bencede geregi yok😒
Tam olarak nasıl bir etkisi var bilmiyorum ama zorunlu olanların dışındakiler cok onerilmediginden düşünmüyorum

X