2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bu arada yaşlarınız kaç biraz sohbet edelim.
29 benimde :)
Bu arada sizlere bir şey soracağım. 7. Haftada kalp atışını duydum bebeğin. Doktor kalp atışından sonra 1 ay sonraya ilk trimester ultrasonu verdi. 10. Haftaya gireceğiz yarın. Yani bir sonraki ultrasona 2 hafta var geçmek bilmiyor :) eşimin ailesi geliyor yaşadığımız ülkeye. Sizce söyleyelim mi bebeği yoksa 3. Ayı mı bekleyelim aralıkta biz gideceğiz türkiye ye o zaman da söyleyebilirim gerçi saklamak biraz zor olacak bizde kalacaklar 1 hafta. Siz yakınlarınızla paylaştınız mı ?

Bu arada sizlere bir şey soracağım. 7. Haftada kalp atışını duydum bebeğin. Doktor kalp atışından sonra 1 ay sonraya ilk trimester ultrasonu verdi. 10. Haftaya gireceğiz yarın. Yani bir sonraki ultrasona 2 hafta var geçmek bilmiyor :) eşimin ailesi geliyor yaşadığımız ülkeye. Sizce söyleyelim mi bebeği yoksa 3. Ayı mı bekleyelim aralıkta biz gideceğiz türkiye ye o zaman da söyleyebilirim gerçi saklamak biraz zor olacak bizde kalacaklar 1 hafta. Siz yakınlarınızla paylaştınız mı ?
Ben iki gün önce söyledim canım saklayamadi

Ben de 34 yaşındayım ikinci bebeğim olacak kısmetse, 5 yaşında bi kızım var. Ben de bugün kalp atışını duydum içim çok rahatladı. Bebişin boyu 8.5 mm olmuş kalbi 120 atıyordu herşey yolunda dedi doktorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🤲
MaşAllah canım çok şükür benimde yarın randevum var inşallah bebişim büyümüştür :)

Vermesi lazimdi 🤔 baska bi doktorada gorunsen iyi olur
Ben yurt dışındayım. Burada öyle çok seçenek yok. Özel doktor vs. Genelde hastaneler takip ediyor. Burda özel doktora gitmek Türkiye’ye gelmekten pahalı. Bildiğim bir kadın doğumcu da yok zaten. Allah’a emanetiz.

Aslında herkes ilk uc ay saklayın ,nazar olur dıyor da . Bızdede abımlerde ve eşimin tarafındada cocuklar var ,ben hep kucagıma alıp severım ,alamıcam anlasılcak ,duyarsam Allahın ıznıyle kalp atısını en azından onlara soylıcez galıba 🧐

Anladım canım aman enfeksiyon olmasında ama hafif bi yanma oluyo arada.
Ayaklarını cok sıcak tut canım ayak bileklerini belini gece yatarken ozellikle kendimizi cok bilmiyoruz. Malum kış ayındayız bi hasta olsak çekecegiz ilaç da alamayacagız. Onlemimizi alalım da.

Söyle canım ne olacak benim daha ilk günden 7 sülale duydu onlarda sevinir hem :)

Aslında herkes ilk uc ay saklayın ,nazar olur dıyor da . Bızdede abımlerde ve eşimin tarafındada cocuklar var ,ben hep kucagıma alıp severım ,alamıcam anlasılcak ,duyarsam Allahın ıznıyle kalp atısını en azından onlara soylıcez galıba 🧐
Sizde kalacaklarsa soyle bence ,sana yardımcı olsunlar yükün hafifler :KK66:

Hamilelik günlüğünü ekleyemedim kızlar yaa hesap detaylarında bebeğimin doğacağı tarih yeri yok bende :KK43:

X