2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
harika canm maşallah döllenmeye göremi 6 haftaymış ?
Sagol canım.
Aslında ilk Dr baskaydı 23 ekimde ögrendım 2 haftalık dedı bır hafta sonra gel keseyı gorelım dedı degerım 1445.6 cıktı.
Bugun kontrole gittim kese ıcın Dr acıl işi cıkmıs dıger Dr muayene etti. 6haftalık dedı son regl tarihini sordu ona gore dedi herhalde canım. Keseyı de gosterdı sesıde dinletti.

Cok şükür duydum kalp atışını 6+4 deyiz. Herşey yolunda dedi doktorum
Seninde gozun aydın canım. Çok şükür.
Benım buradaki 8 haftalık yazıyor onu kaldırayım barı bir ay sonra kontrol dedı kan ve idrar verdım. İnşallah ne zaman dogar sorayım tarihi ona gore yazayım burda fazla gosterıyor haftasını.

Merhabalar kızlar, benim mide bulantım hiç yok 2 gündür kontrolüm de perşembe bir şey olmamıştır inşallah.

rahim nerde bebek nerdeee asla ve kat’a öyle birşey olmaz 🤦🏻‍♀️. İlişki rahimin ucunda oluyor zaten . Rahim öyle minnacık bir yer değil gayet büyük ve ona göre yaratılmış . Sonuçta bu sadece erkekler için değil kadınlar içinde ihtiyaç. Evet eğer riskli gebelikse zaten dr onu başında da ortasında da yasaklayabilir . Ama normal gebelik ise ilk günden son güne hiç birşey olmaz 🤩🙈🥰
RA
Orgazm oldugunda rahim kasılıyor. Herkesın oncelıkleri farklı olabılır saygı duyarım.sex şu asamada benım ıcın ıhtıyac degıl . Sizin tercıhınıze kalmıs . Bence dr degılsenız bu kadar net konusmayın ki risklı gebelıkler tehlıkeye girmrsın,bu bir vebaldir

Canim senin mesajini gorunce moralim yerine geldi insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza..canim peki ilk hamileliginde doguma kadar yattinmi?
Hayir yatmadim canim. Yurtdisindaydik ozaman Avusturyada. Progestan bile vermediler yaklasik 3 aylik olana kadar kanamam geliyordu bazen adetten yogun bazen normal. Ama bebek iyi oldugu gelistigi surece sorun degil dedi dr. Tabi dinlenmemi soyledi ama hic kalkmadan yat falan demedi dikkat ediyordum. Sonra kanama alanim bitti cok sukur. Normal seyrinde devam etti hamileligim. Simdikinde biraz bi kanama geldi dr progestana basladi ve kanama kesildi hic gelmiyor. Bu sekilde vucut emecek sanirim cunku disari atamiyorum. Ama suandada surekli yatmiyorum.

Gözün aydın canım darısı bize duyamyanlara 🤗
İnşallah canım Allah hayırlısıyla duyursun inşaallah. 🙏🤗Zaten benımkı o kdr güm güm duymadık azcık azcık benım gobegım oynuyor bıraz o alet degınce huylanıyorum sabit duramadım ustelık Dr yenı anca bu kdr annesi dedi. Merak etme bır aya kontrole geldıgınde daha gur duyarsın dedı. 🙏

19 eylül canım. Haftasıyla uyumlu cıktı şükür.
Benimkinde bır sıkıntı yok degılmı. Ben pek anlamıyorumda. Sende dollenmeye gore mı demıstın ya.
Son regle gore normal degılmı bılgım yokta pek. 15 eylul son regl. 23 ekım 2 haftalık dendi. Bugun 6haftalık.betahcg 1445.6 dıydı ogun bugun ne cıkıcak bilmiyorum bugunde kan verdim.

RA
Orgazm oldugunda rahim kasılıyor. Herkesın oncelıkleri farklı olabılır saygı duyarım.sex şu asamada benım ıcın ıhtıyac degıl . Sizin tercıhınıze kalmıs . Bence dr degılsenız bu kadar net konusmayın ki risklı gebelıkler tehlıkeye girmrsın,bu bir vebaldir
Riskli gebeliği zaten özellikle belirttim 😉 ben doktor değilim ama eşim dahil olmak üzere 7 sülelam dr 🤓

Benimkinde bır sıkıntı yok degılmı. Ben pek anlamıyorumda. Sende dollenmeye gore mı demıstın ya.
Son regle gore normal degılmı bılgım yokta pek. 15 eylul son regl. 23 ekım 2 haftalık dendi. Bugun 6haftalık.betahcg 1445.6 dıydı ogun bugun ne cıkıcak bilmiyorum bugunde kan verdim.
Adetinde düzensizlik var mıydı
Benim son zamanlarda olmuştu düzensizlik adet tarihime göre 8 haftalık ama geç yumurtlama döllenme olduğu için 6 haftalık doğumda 6 haftaya göre planlanacak. Adet tarihi ilk etap için lazım uyumlu değilse dr yeni tarih belirliyor 😉

RA
Bu arada orgazm da klitoriste oluyor aklında bulunsun 😉

X