2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bugün doktora gittim tam 6+1 oluyo bugün keseyi gördü bebek daha gözükmedi erken daha dedi 10 gün sonra gidicem tekrar sanırım bi de benim yumrtlama geç oldu ondan diye düşünüyorum hayırlısı inşallah hepimiz için

Sata göre 9 haftalıkken mi beta hcg 6 000 di siz sat tarihini mi yanlış hatırlıyorsunuz acaba ? Bence beklemeyip başka bir doktora daha görünün
Yok canim son adet tarihim 31 agustos
Baya gec dollenme olmus benimki
Adetim duzensiz oldugu icin yumurtlama gunlerim belli degil
3 doktora gittim

Bize de doktor serbest dedi ama ne ben ne esim yapmak istemedik. Hatta esim benden daha korkak bu konuda. Sabredelim diyor ve psikolojik olarak da kendini bebege adapte ettigi icin istemiyorum zaten diyor sag olsun. Asker arkadasi olduk biz
Zaten cocuk yapma calısmalarında bıkmıştık baya :))) stok yapmıstık bence bi süre ozlemem

Çok sevindim Maşallah kese kaç mm di. Yolc sac göründü mü. Resim paylaşırmısın ?

Cok şükür duydum kalbiniii alttan baktilar oyle duydum. Düşük oldu diye gittim yavrumun kalbi atiyomus kurban olduğum Allahima şükür... tup bebek bnm 3.denemem
Ne zaman transfer olmustun canım ? Tek mi çift mi embrıyo ,ben de gorebılcek mıyım o gunleri acaba ,inşallah hepımız goruruz ,saglıkla kucagına al canım inşallah

Ne zaman transfer olmustun canım ? Tek mi çift mi embrıyo ,ben de gorebılcek mıyım o gunleri acaba ,inşallah hepımız goruruz ,saglıkla kucagına al canım inşallah
8 ekimde ttansfer oldu cnm tek embriyo koydurdum. Insaallah görürsün o gunleri rabbim nasip eder . Amiiinn . Rabbim nasip etsin olmayanlara .zor süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…