2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben 1 haftadır geceleri uyuyamiyorum gece birden midem bulanıyor hani bu anlık bişey hazimsizlik gibi sanki böyle hasta gibiyim uyku resmen haram oldu

Kizlar siz cinsellik yasiyor musunuz? Ben bi hafta once ogrendim ogrendigim gune kdr iliskimiz vardi ama ogrendikten sonra korktum en azindan kalp atisini bir duysam oncesinde diyorum. Siz ne durumdasiniz? Pozisyon vs onemli mi? Bebege zarari olur mu? Kanama olanlara mesela yasak koyuyorlar madem zarari yok kanamasi olanlara neden izin vermiyorlar?
Biz 9 ay bekleriz sanırım zaten tüp bebek korkarız ya ,ölmeyiz bence yapmazsak :))

kızlar ben 5+4 te kalp atışını gördüm,9. haftaya randevu verdi doktor. ayda bire düştük.ama ben merak ediyorum resmen bebeği ya iyi mi diye. bu hafta(7.) da gidesim var zor tutuyorum kendimi.çok ultrasonda iyi değil ama bişey olursa diyte korkuyorum. napsam bilemedim.

Biz 9 ay bekleriz sanırım zaten tüp bebek korkarız ya ,ölmeyiz bence yapmazsak :))
Bize de doktor serbest dedi ama ne ben ne esim yapmak istemedik. Hatta esim benden daha korkak bu konuda. Sabredelim diyor ve psikolojik olarak da kendini bebege adapte ettigi icin istemiyorum zaten diyor sag olsun. Asker arkadasi olduk biz😂

Kanama alanimi varmis canim. Bendede var. Gecen hafta gelmisdi benden kanama. Progestan verdi dr. Kesildi sonra. Persembe gunu 6+2 de kalp atisini duyduk. Ama kanama alanim duruyor. Ilk gebeligimdede olmusdu. Saglikla dunyaya geldi sukur. Icini ferah tyt korkma.
Canim senin mesajini gorunce moralim yerine geldi insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza..canim peki ilk hamileliginde doguma kadar yattinmi?

Hayır canım herşey devlette. Yani zaten ilk etapta hastaneye gidilmiyor. Ebe ya da jinekolog ilgileniyor ilk 4 ay. Onlar da özel klinik ama devlet geri ödemeli. büyük bir kısmı carte vitale ile size geri ödeniyor. Sigorta varsa yüzde yüzü geri ödeniyor. Onun dışında hastane seçmeniz lazım şimdiden. 3-4 ay sonraya randevu veriyorlar. Aralıkta çağırdı beni hastane. Başvuruyu eylül sonu yaptım. O da normal devlet hastanesi. Aralık ayından itibaren hastane devralacak süreci. Noel tatilinde türkiye ye gideceğim. Belki bir kere de türkiye de baktırırım cinsiyet için falan burada daha belli olmamış olursa.
O para geri bizemi ödeniyor benim yüzde yüz sigortam

Arkadaslar benim bazen sag kasik bazen sol kasiga agri gelio. Bazen de idardan sonra agrim oluyor. Doktor kasik agrisi normal dedi ama teyzemler falan ayakalarini duvara dik duser yoksa falan diyor deneyen var mi ondna da korktum ben .

benimde kasik agrim oluyor ama geçiyor. Geçiyorsa sıkıntı yok diyorlar. Olumsuz düşünüp kendini strese sokma canım bence ama dinlenmeyi ihmal etme

Kızlar gözümü açmamla mide bulantısı kusma oluyo çok kötü oluyorum artık benim gibi olan var mı

Kızlar gözümü açmamla mide bulantısı kusma oluyo çok kötü oluyorum artık benim gibi olan var mı
Benim ilk hamileligim oyleydi uyanir uyanmaz ac karnina mide bulantisi kusuyodum midede biside yoktu su kusuyodum yesil 🤢

Kizlar siz cinsellik yasiyor musunuz? Ben bi hafta once ogrendim ogrendigim gune kdr iliskimiz vardi ama ogrendikten sonra korktum en azindan kalp atisini bir duysam oncesinde diyorum. Siz ne durumdasiniz? Pozisyon vs onemli mi? Bebege zarari olur mu? Kanama olanlara mesela yasak koyuyorlar madem zarari yok kanamasi olanlara neden izin vermiyorlar?
canm bize doktr 8 haftaya kadr önermiyorm dedi.alttan bile bakmıyo mesela..zor zamanı geçirelm önericm dedi şuan abi kardeşiz evde :KK70::KK70:

X