- 30 Nisan 2018
- 1.790
- 2.122
- 37
Biz 9 ay bekleriz sanırım zaten tüp bebek korkarız ya ,ölmeyiz bence yapmazsak :))Kizlar siz cinsellik yasiyor musunuz? Ben bi hafta once ogrendim ogrendigim gune kdr iliskimiz vardi ama ogrendikten sonra korktum en azindan kalp atisini bir duysam oncesinde diyorum. Siz ne durumdasiniz? Pozisyon vs onemli mi? Bebege zarari olur mu? Kanama olanlara mesela yasak koyuyorlar madem zarari yok kanamasi olanlara neden izin vermiyorlar?
12 hafta hala iyice tutunmaya calısıyo.ilişki rahımde kasılma yapabılır,kasılma da cocugu atabilir Allah korusunCanim ben de doktora sordum ilk 12 hafta hic kimseye onermiyorum dedi. Ankarda docentti doktorum
12 yine iyiymiş canım benim 19 kasımBnm 12 kasım geçmek bilmiyo zaman
Bize de doktor serbest dedi ama ne ben ne esim yapmak istemedik. Hatta esim benden daha korkak bu konuda. Sabredelim diyor ve psikolojik olarak da kendini bebege adapte ettigi icin istemiyorum zaten diyor sag olsun. Asker arkadasi olduk bizBiz 9 ay bekleriz sanırım zaten tüp bebek korkarız ya ,ölmeyiz bence yapmazsak :))
Evet 6 bucukda kalktım ama kahvaltıyı da yaptım hala yorgun hissediyorum . Otururken bile yoruluyorum sankiKızlar siz de sabah uyandgınızda çok aç ve haldiz oluyor musunuz ?
Canim senin mesajini gorunce moralim yerine geldi insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza..canim peki ilk hamileliginde doguma kadar yattinmi?Kanama alanimi varmis canim. Bendede var. Gecen hafta gelmisdi benden kanama. Progestan verdi dr. Kesildi sonra. Persembe gunu 6+2 de kalp atisini duyduk. Ama kanama alanim duruyor. Ilk gebeligimdede olmusdu. Saglikla dunyaya geldi sukur. Icini ferah tyt korkma.
Insallah canim yoktur enfeksiyonSürekli bu doktora gidiyorum hamilelikten önceden beri bilmiyorum da inşAllah enfeksiyon falan değildir.
Allah korusun haklisin canim12 hafta hala iyice tutunmaya calısıyo.ilişki rahımde kasılma yapabılır,kasılma da cocugu atabilir Allah korusun
O para geri bizemi ödeniyor benim yüzde yüz sigortamHayır canım herşey devlette. Yani zaten ilk etapta hastaneye gidilmiyor. Ebe ya da jinekolog ilgileniyor ilk 4 ay. Onlar da özel klinik ama devlet geri ödemeli. büyük bir kısmı carte vitale ile size geri ödeniyor. Sigorta varsa yüzde yüzü geri ödeniyor. Onun dışında hastane seçmeniz lazım şimdiden. 3-4 ay sonraya randevu veriyorlar. Aralıkta çağırdı beni hastane. Başvuruyu eylül sonu yaptım. O da normal devlet hastanesi. Aralık ayından itibaren hastane devralacak süreci. Noel tatilinde türkiye ye gideceğim. Belki bir kere de türkiye de baktırırım cinsiyet için falan burada daha belli olmamış olursa.
Arkadaslar benim bazen sag kasik bazen sol kasiga agri gelio. Bazen de idardan sonra agrim oluyor. Doktor kasik agrisi normal dedi ama teyzemler falan ayakalarini duvara dik duser yoksa falan diyor deneyen var mi ondna da korktum ben .
Bn daha hiç gitmedim canım ama12 yine iyiymiş canım benim 19 kasım
Benim ilk hamileligim oyleydi uyanir uyanmaz ac karnina mide bulantisi kusuyodum midede biside yoktu su kusuyodum yesilKızlar gözümü açmamla mide bulantısı kusma oluyo çok kötü oluyorum artık benim gibi olan var mı
canm bize doktr 8 haftaya kadr önermiyorm dedi.alttan bile bakmıyo mesela..zor zamanı geçirelm önericm dedi şuan abi kardeşiz evdeKizlar siz cinsellik yasiyor musunuz? Ben bi hafta once ogrendim ogrendigim gune kdr iliskimiz vardi ama ogrendikten sonra korktum en azindan kalp atisini bir duysam oncesinde diyorum. Siz ne durumdasiniz? Pozisyon vs onemli mi? Bebege zarari olur mu? Kanama olanlara mesela yasak koyuyorlar madem zarari yok kanamasi olanlara neden izin vermiyorlar?
bana doktorum 8-32 .haftalar arası serbest erkek korunmalı dedi.Ilk 3 ay ve son 1 ay onemli yaziyor internette. Bakalim doktor muayenede ne diyecek
aynen ben ac uyanıyorm resmennnn ve midem hafiften başladı artk bulanmayaKızlar siz de sabah uyandgınızda çok aç ve haldiz oluyor musunuz ?
kusmuyorm ama senden 1 hafta geri oldğum içn başlamamş olabilir..mide bulantım yoktu sabahları o başladıKızlar gözümü açmamla mide bulantısı kusma oluyo çok kötü oluyorum artık benim gibi olan var mı