2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
kızlar ben 5+4 te kalp atışını gördüm,9. haftaya randevu verdi doktor. ayda bire düştük.ama ben merak ediyorum resmen bebeği ya iyi mi diye. bu hafta(7.) da gidesim var zor tutuyorum kendimi.çok ultrasonda iyi değil ama bişey olursa diyte korkuyorum. napsam bilemedim.
kimse de cevap yazmadı kaynadı arada

kızlar ben 5+4 te kalp atışını gördüm,9. haftaya randevu verdi doktor. ayda bire düştük.ama ben merak ediyorum resmen bebeği ya iyi mi diye. bu hafta(7.) da gidesim var zor tutuyorum kendimi.çok ultrasonda iyi değil ama bişey olursa diyte korkuyorum. napsam bilemedim.
Haklısın canım ben de çok merak ediyorum bebek iyi midir kalbi atıyo mudur diye insan bekleyemiyor bir sonraki randevuyu ben de 6. Haftada gitmiştim 9 olduk bu cuma gidecem inşallah🙏

12 hafta hala iyice tutunmaya calısıyo.ilişki rahımde kasılma yapabılır,kasılma da cocugu atabilir Allah korusun

rahim nerde bebek nerdeee asla ve kat’a öyle birşey olmaz 🤦🏻‍♀️. İlişki rahimin ucunda oluyor zaten . Rahim öyle minnacık bir yer değil gayet büyük ve ona göre yaratılmış . Sonuçta bu sadece erkekler için değil kadınlar içinde ihtiyaç. Evet eğer riskli gebelikse zaten dr onu başında da ortasında da yasaklayabilir . Ama normal gebelik ise ilk günden son güne hiç birşey olmaz 🤩🙈🥰

Yaa bunlar yanlış bilgiler evet bazı durumlarda sperm iyi değil bir enfeksiyon varsa onun içinde rahime boşalmazsa sorun olmaz . Herşeyin çözümü var hayatı bu kadar zorlaştırmayın keyif almaya bakın 😉
aynen canm kondom korunmalı devam edicez 8 haftamz bi geçsnde insan ister istemez korkuyo ama bende tabi bişey olucagını düşnmüyorum riskli olmadıgı sürece

O para geri bizemi ödeniyor benim yüzde yüz sigortam
Canım evet benim de çalıştığım için mutuelle im var herşeyi kapsıyor. Sen doktora ödeme yapıyorsun, carte vitale alırken verdiğin banka hesabına hepsi geri yatıyor 10 gün sonra yaklaşık. Sigortan yoksa da ya bir miktar ödeyip eşininkindeb yararlanıyorsun ya da yüzde 60 ı geri ödeniyor sana yine carte vitale ile.

X