- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Ha anladim canim haklisin. Saglikla kucagina al insaAllahTurkiyede olsam ben çoktan gitmisimdir burda öyle değil randevulari geç veriyorlar iki aydan öncede ultrasondan bakmıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha anladim canim haklisin. Saglikla kucagina al insaAllahTurkiyede olsam ben çoktan gitmisimdir burda öyle değil randevulari geç veriyorlar iki aydan öncede ultrasondan bakmıyorlar
Mrb canım şimdi yediden gün alıyoruz bakmazlarmiCanım sen çok geç tarihe aldın randevunu. Evet Türkiye kadar hızlı değil süreç ama seninki çok geç oldu. Hamile olduğunu öğrendiğinden 1 ay sonraya aldın randevuyu nerdeyse:) Keşke doctolibden başka bir doktora baksaydın. Ben en geç 2-3 gün sonraya buluyorum hep randevu. Bari folik asit başla zaten ilk 3 ay önemli folik asitte. fiyatı uygun 2 euros civarı. 7. Hafta ultrasonunu kaçıracaksın muhtemelen. Bu gidişle ilk trimester sonu ultrasonuna yetişeceksin anca :)
Mrb canım şimdi yediden gün alıyoruz bakmazlarmiCanım sen çok geç tarihe aldın randevunu. Evet Türkiye kadar hızlı değil süreç ama seninki çok geç oldu. Hamile olduğunu öğrendiğinden 1 ay sonraya aldın randevuyu nerdeyse:) Keşke doctolibden başka bir doktora baksaydın. Ben en geç 2-3 gün sonraya buluyorum hep randevu. Bari folik asit başla zaten ilk 3 ay önemli folik asitte. fiyatı uygun 2 euros civarı. 7. Hafta ultrasonunu kaçıracaksın muhtemelen. Bu gidişle ilk trimester sonu ultrasonuna yetişeceksin anca :)
Kanama alanimi varmis canim. Bendede var. Gecen hafta gelmisdi benden kanama. Progestan verdi dr. Kesildi sonra. Persembe gunu 6+2 de kalp atisini duyduk. Ama kanama alanim duruyor. Ilk gebeligimdede olmusdu. Saglikla dunyaya geldi sukur. Icini ferah tyt korkma.Kizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Bikaç hafta daha idare eder bizi daha yapmicammYapma yapma sakinnn azcik dikkat etcez kendimize
Bana doktorum dedi canım ilaç kullanamam diye sirkeli suyla yıka dedi bi türlü yapmak nasip olmadı amaBenim de sari canim ama sirkeli suyla hamile degilken arada yikardim. Gebelikte sıkınti degilse ben de yapayim bi.
Benimde gerçekten çok ya arada yanma da oluyo enfeksiyon falan mı var anlamadım ki doktor da bişey yapamayız sirkeli suyla yıka dedi.Kızlar benim de sarı yoğun akıntım var kızıma hamileyken de oluyordu ama bu kadar çok mu hatırlamıyorum işte
Yanma varsa enfeksiyon olabilir dikkat et hatta kötü kokulu ve yanma olunca enfeksiyon işaretidir diye nette okumuştum, bilmiyorum sirkeli su gerçekten bi şey yapmazsa yıkayabiliriz bu cuma doktor randevum var unutmazsam soracam sirkeli suyu normalde yıkarım sirke mikropları öldürüyorBenimde gerçekten çok ya arada yanma da oluyo enfeksiyon falan mı var anlamadım ki doktor da bişey yapamayız sirkeli suyla yıka dedi.
Kesinlikle faydasi oluyor canim. Benim kasinti mantar falan oldugunda tedavi seklim sirkeli su.Siz denediniz mi daha önce faydası oluyor mu
İnşAllah enfeksiyon falan değildir ya sende bi sor canım ama ben denicem bakalım inşAllah faydası olur.Yanma varsa enfeksiyon olabilir dikkat et hatta kötü kokulu ve yanma olunca enfeksiyon işaretidir diye nette okumuştum, bilmiyorum sirkeli su gerçekten bi şey yapmazsa yıkayabiliriz bu cuma doktor randevum var unutmazsam soracam sirkeli suyu normalde yıkarım sirke mikropları öldürüyor
Kaşıntı yokta hafif arada yanma ve sarı akıntı var denicem inşAllah faydası olur canım.Kesinlikle faydasi oluyor canim. Benim kasinti mantar falan oldugunda tedavi seklim sirkeli su.
Soracam canım sirkeli suyu sorup öyle deneyecem ben de akıntı çünkü bakıyorum her hamilelikte olmuyor niye bizde olsun hem de sarı benim de kafama takılıyor bir iki saatte bir çamaşır değişiyorumİnşAllah enfeksiyon falan değildir ya sende bi sor canım ama ben denicem bakalım inşAllah faydası olur.
Ama ben su da çok içiyorumArkadaşlar akıntı içtiğiniz su ile alakalı olabilir ne kadar çok içerseniz o kadar akıntı az oluyor az içerseniz de akıntı baya çok oluyor ben kendimden gozlemledim bunu
Aynen bende öyle günlük ped takıyorum ama o da iyi değilmiş napalım artık mecburSoracam canım sirkeli suyu sorup öyle deneyecem ben de akıntı çünkü bakıyorum her hamilelikte olmuyor niye bizde olsun hem de sarı benim de kafama takılıyor bir iki saatte bir çamaşır değişiyorum
Büyük olasılıkla değer artmıştır 2 gün sonra gittim çünkü ama kese vardı sadece ve çok belirgin değildi karından baktı bana, sat a gore 3 gün küçük cıktı. Onun dışında bişey söylemedi. Doktoru çok beğenmedim zaten. Kendi doktoruma gidince daha net öğrenirim her şeyi.8700 degerle kesemi gorundu sadece
Bana mm hakkinda bisey soylemedi ultrasondada goruluyodu ama bu vajinal cekildigi icin boyle net oldu
Biz 8 haftalık olduk ama daha hiç olmadı cesaret edemedim Bi türlü eşimi oyalıyorum sürekliKizlar siz cinsellik yasiyor musunuz? Ben bi hafta once ogrendim ogrendigim gune kdr iliskimiz vardi ama ogrendikten sonra korktum en azindan kalp atisini bir duysam oncesinde diyorum. Siz ne durumdasiniz? Pozisyon vs onemli mi? Bebege zarari olur mu? Kanama olanlara mesela yasak koyuyorlar madem zarari yok kanamasi olanlara neden izin vermiyorlar?
Düşük riski olanlara ilişki yasak ve bence de olması gereken yani o kadar istiyorum bebeği ondan sonra da bi ilişki için dokuz ay dayanamayacak mıyız ben kızıma hamileyken hiç yapmadım nolur nolmaz diye bişey olsa kendimi suçlar dururdum vicdan azabından rahat edemezdim ama zaten doktorlar söylüyor riskli gebelikse yasak herhangi bir sıkıntı yoksa devam diyeKizlar siz cinsellik yasiyor musunuz? Ben bi hafta once ogrendim ogrendigim gune kdr iliskimiz vardi ama ogrendikten sonra korktum en azindan kalp atisini bir duysam oncesinde diyorum. Siz ne durumdasiniz? Pozisyon vs onemli mi? Bebege zarari olur mu? Kanama olanlara mesela yasak koyuyorlar madem zarari yok kanamasi olanlara neden izin vermiyorlar?