2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canım sen çok geç tarihe aldın randevunu. Evet Türkiye kadar hızlı değil süreç ama seninki çok geç oldu. Hamile olduğunu öğrendiğinden 1 ay sonraya aldın randevuyu nerdeyse:) Keşke doctolibden başka bir doktora baksaydın. Ben en geç 2-3 gün sonraya buluyorum hep randevu. Bari folik asit başla zaten ilk 3 ay önemli folik asitte. fiyatı uygun 2 euros civarı. 7. Hafta ultrasonunu kaçıracaksın muhtemelen. Bu gidişle ilk trimester sonu ultrasonuna yetişeceksin anca :)
Mrb canım şimdi yediden gün alıyoruz bakmazlarmi

Canım sen çok geç tarihe aldın randevunu. Evet Türkiye kadar hızlı değil süreç ama seninki çok geç oldu. Hamile olduğunu öğrendiğinden 1 ay sonraya aldın randevuyu nerdeyse:) Keşke doctolibden başka bir doktora baksaydın. Ben en geç 2-3 gün sonraya buluyorum hep randevu. Bari folik asit başla zaten ilk 3 ay önemli folik asitte. fiyatı uygun 2 euros civarı. 7. Hafta ultrasonunu kaçıracaksın muhtemelen. Bu gidişle ilk trimester sonu ultrasonuna yetişeceksin anca :)
Mrb canım şimdi yediden gün alıyoruz bakmazlarmi

Kizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Kanama alanimi varmis canim. Bendede var. Gecen hafta gelmisdi benden kanama. Progestan verdi dr. Kesildi sonra. Persembe gunu 6+2 de kalp atisini duyduk. Ama kanama alanim duruyor. Ilk gebeligimdede olmusdu. Saglikla dunyaya geldi sukur. Icini ferah tyt korkma.

Kızlar benim de sarı yoğun akıntım var kızıma hamileyken de oluyordu ama bu kadar çok mu hatırlamıyorum işte😒

Benimde gerçekten çok ya arada yanma da oluyo enfeksiyon falan mı var anlamadım ki doktor da bişey yapamayız sirkeli suyla yıka dedi.
Yanma varsa enfeksiyon olabilir dikkat et hatta kötü kokulu ve yanma olunca enfeksiyon işaretidir diye nette okumuştum, bilmiyorum sirkeli su gerçekten bi şey yapmazsa yıkayabiliriz bu cuma doktor randevum var unutmazsam soracam sirkeli suyu normalde yıkarım sirke mikropları öldürüyor

Yanma varsa enfeksiyon olabilir dikkat et hatta kötü kokulu ve yanma olunca enfeksiyon işaretidir diye nette okumuştum, bilmiyorum sirkeli su gerçekten bi şey yapmazsa yıkayabiliriz bu cuma doktor randevum var unutmazsam soracam sirkeli suyu normalde yıkarım sirke mikropları öldürüyor
İnşAllah enfeksiyon falan değildir ya sende bi sor canım ama ben denicem bakalım inşAllah faydası olur.

İnşAllah enfeksiyon falan değildir ya sende bi sor canım ama ben denicem bakalım inşAllah faydası olur.
Soracam canım sirkeli suyu sorup öyle deneyecem ben de akıntı çünkü bakıyorum her hamilelikte olmuyor niye bizde olsun hem de sarı benim de kafama takılıyor bir iki saatte bir çamaşır değişiyorum

Arkadaşlar akıntı içtiğiniz su ile alakalı olabilir ne kadar çok içerseniz o kadar akıntı az oluyor az içerseniz de akıntı baya çok oluyor ben kendimden gozlemledim bunu

Kizlar siz cinsellik yasiyor musunuz? Ben bi hafta once ogrendim ogrendigim gune kdr iliskimiz vardi ama ogrendikten sonra korktum en azindan kalp atisini bir duysam oncesinde diyorum. Siz ne durumdasiniz? Pozisyon vs onemli mi? Bebege zarari olur mu? Kanama olanlara mesela yasak koyuyorlar madem zarari yok kanamasi olanlara neden izin vermiyorlar?

Soracam canım sirkeli suyu sorup öyle deneyecem ben de akıntı çünkü bakıyorum her hamilelikte olmuyor niye bizde olsun hem de sarı benim de kafama takılıyor bir iki saatte bir çamaşır değişiyorum
Aynen bende öyle günlük ped takıyorum ama o da iyi değilmiş napalım artık mecbur

8700 degerle kesemi gorundu sadece
Bana mm hakkinda bisey soylemedi ultrasondada goruluyodu ama bu vajinal cekildigi icin boyle net oldu
Büyük olasılıkla değer artmıştır 2 gün sonra gittim çünkü ama kese vardı sadece ve çok belirgin değildi karından baktı bana, sat a gore 3 gün küçük cıktı. Onun dışında bişey söylemedi. Doktoru çok beğenmedim zaten. Kendi doktoruma gidince daha net öğrenirim her şeyi.

Kizlar siz cinsellik yasiyor musunuz? Ben bi hafta once ogrendim ogrendigim gune kdr iliskimiz vardi ama ogrendikten sonra korktum en azindan kalp atisini bir duysam oncesinde diyorum. Siz ne durumdasiniz? Pozisyon vs onemli mi? Bebege zarari olur mu? Kanama olanlara mesela yasak koyuyorlar madem zarari yok kanamasi olanlara neden izin vermiyorlar?
Biz 8 haftalık olduk ama daha hiç olmadı cesaret edemedim Bi türlü eşimi oyalıyorum sürekli 😂😊

Düşük riski olanlara ilişki yasak ve bence de olması gereken yani o kadar istiyorum bebeği ondan sonra da bi ilişki için dokuz ay dayanamayacak mıyız ben kızıma hamileyken hiç yapmadım nolur nolmaz diye bişey olsa kendimi suçlar dururdum vicdan azabından rahat edemezdim ama zaten doktorlar söylüyor riskli gebelikse yasak herhangi bir sıkıntı yoksa devam diye

X