2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun canım allah şifanızı versin progestanla kalçan nasıl ben gun asırı oluyorum ama artık oturamıyorumda yatamıyorumda pert oldum

Iki gun onceki ultrason fotografi kizlar kese var ama bebek hala gorunmuyo haftamida bilmiyorum tarihle uyusmadigi icin
Degerim 6000 ken cekildi hcg degeri kacken bebek goruluyor?
Benim pazartesi kan değerim 8700 du çarşamba doktora gittim kese vardı ve başka biseye bakmadı 10 gün sonra gel dedi kalp atisi için. Bendeki kese bu kadar net bile gözükmüyordu. Bence endişe etme daha vakit var, birde kesen kaç mm di?

Şekercim bende 6 kasımda gitcem kese görmeye 8 ekimdi transferim hatirlarsan senin belirtilerin oluyormu ara ara kasık agrım oluyo arada karın agrısı gibi oluyo geçiyo başkada hamile değil gibiyim sen nasılsın
Yok canım herhangı bır belırtı hatta son bıkacgundur hamıle oldugumu unutuyorum hareketlerıme fln dıkkat etmıyorum sonra kendıne gel dıyıp yavaslıyorum ,bi belırtı olması mı gerekmiş canım ?

8700 degerle kesemi gorundu sadece
Bana mm hakkinda bisey soylemedi ultrasondada goruluyodu ama bu vajinal cekildigi icin boyle net oldu

Iki gun onceki ultrason fotografi kizlar kese var ama bebek hala gorunmuyo haftamida bilmiyorum tarihle uyusmadigi icin
Degerim 6000 ken cekildi hcg degeri kacken bebek goruluyor?
MasaAllah cok net gozukuyor. 6000 de anca kese gorunur canim. Biraz daha sabir bebek ve kalp atislari da gelecek insaAllah

Yok canım herhangı bır belırtı hatta son bıkacgundur hamıle oldugumu unutuyorum hareketlerıme fln dıkkat etmıyorum sonra kendıne gel dıyıp yavaslıyorum ,bi belırtı olması mı gerekmiş canım ?
Yok canım herkesin zaten farklı işte bende bazen hamile degilmis gibi oluyorum yani o yüzden sordum anormal mi diye ☺

MasaAllah cok net gozukuyor. 6000 de anca kese gorunur canim. Biraz daha sabir bebek ve kalp atislari da gelecek insaAllah
Tüp mü bilmıyorum da iki embrıyo transfer ettıyse biraz daha gec cagırıyo,o beta hcg ikizden dolayı oyle olabılır diye. Hem de goremeyıp stress gırılmesın diye galıba. Benım son reglım 22 eylul mesela.beni keseye 8 kasımda cagırdı,kalp atımına da daha sonra cagırcakmıs ,ben de meraktan catlıyorum ve korkudan öluyorum. Ara ara yıne beta hcg olcturesın var .

Günaydın hanımlar benim Sat 28 eylüldü salı günü testim pozitif çıktı kese için yarın gidecektim doktora dündendir az kahverengi akıntım oluyor bel ağrısı çekiyorum doktora gidip gitmeme konusunda da karar veremiyorum. Sizce gitmeli miyim? Eşimde yanımda değil evham yapıyorum şuan

Canım dr u arayıp sor arama şansınvarsa.yada gitceksen de taksiyle falan git,yorma kendini

Acile git bence canım ,kanama miktarınıbılmıyorum da çoksa onemlı diye bılıyorum .ozel bir hastanenin acili de olabilir ,ucret almıyorlar yada cuzı alıorlar dıye bılıyorum
Çok çok az lekenme var ilçelerde nöbetçi kadın doğum yok diye biliyorum ben bir arayıp sorayım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…