Geçmiş olsun Allah şifa versinKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Çok geçmiş olsun canım allah şifanızı versin progestanla kalçan nasıl ben gun asırı oluyorum ama artık oturamıyorumda yatamıyorumda pert oldumKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Benim pazartesi kan değerim 8700 du çarşamba doktora gittim kese vardı ve başka biseye bakmadı 10 gün sonra gel dedi kalp atisi için. Bendeki kese bu kadar net bile gözükmüyordu. Bence endişe etme daha vakit var, birde kesen kaç mm di?Iki gun onceki ultrason fotografi kizlar kese var ama bebek hala gorunmuyo haftamida bilmiyorum tarihle uyusmadigi icin
Degerim 6000 ken cekildi hcg degeri kacken bebek goruluyor?
Yok canım herhangı bır belırtı hatta son bıkacgundur hamıle oldugumu unutuyorum hareketlerıme fln dıkkat etmıyorum sonra kendıne gel dıyıp yavaslıyorum ,bi belırtı olması mı gerekmiş canım ?Şekercim bende 6 kasımda gitcem kese görmeye 8 ekimdi transferim hatirlarsan senin belirtilerin oluyormu ara ara kasık agrım oluyo arada karın agrısı gibi oluyo geçiyo başkada hamile değil gibiyim sen nasılsın
Saol canim insallahhBugün bir arkadaşımla görüştüm dogum yapcak günü geldi o da keseyi gordukten cok sonra bebegı gormus canım endilesenme hersey guzel olcak insallah
8700 degerle kesemi gorundu sadeceBenim pazartesi kan değerim 8700 du çarşamba doktora gittim kese vardı ve başka biseye bakmadı 10 gün sonra gel dedi kalp atisi için. Bendeki kese bu kadar net bile gözükmüyordu. Bence endişe etme daha vakit var, birde kesen kaç mm di?
MasaAllah cok net gozukuyor. 6000 de anca kese gorunur canim. Biraz daha sabir bebek ve kalp atislari da gelecek insaAllahIki gun onceki ultrason fotografi kizlar kese var ama bebek hala gorunmuyo haftamida bilmiyorum tarihle uyusmadigi icin
Degerim 6000 ken cekildi hcg degeri kacken bebek goruluyor?
Cok saol canim icim rahatladı insallahMasaAllah cok net gozukuyor. 6000 de anca kese gorunur canim. Biraz daha sabir bebek ve kalp atislari da gelecek insaAllah
Benim pazartesi kan değerim 8700 du çarşamba doktora gittim kese vardı ve başka biseye bakmadı 10 gün sonra gel dedi kalp atisi için. Bendeki kese bu kadar net bile gözükmüyordu. Bence endişe etme daha vakit var, birde kesen kaç
Yok canım herkesin zaten farklı işte bende bazen hamile degilmis gibi oluyorum yani o yüzden sordum anormal mi diye ☺Yok canım herhangı bır belırtı hatta son bıkacgundur hamıle oldugumu unutuyorum hareketlerıme fln dıkkat etmıyorum sonra kendıne gel dıyıp yavaslıyorum ,bi belırtı olması mı gerekmiş canım ?
Tüp mü bilmıyorum da iki embrıyo transfer ettıyse biraz daha gec cagırıyo,o beta hcg ikizden dolayı oyle olabılır diye. Hem de goremeyıp stress gırılmesın diye galıba. Benım son reglım 22 eylul mesela.beni keseye 8 kasımda cagırdı,kalp atımına da daha sonra cagırcakmıs ,ben de meraktan catlıyorum ve korkudan öluyorum. Ara ara yıne beta hcg olcturesın var .MasaAllah cok net gozukuyor. 6000 de anca kese gorunur canim. Biraz daha sabir bebek ve kalp atislari da gelecek insaAllah
Canım dr u arayıp sor arama şansınvarsa.yada gitceksen de taksiyle falan git,yorma kendiniGünaydın hanımlar benim Sat 28 eylüldü salı günü testim pozitif çıktı kese için yarın gidecektim doktora dündendir az kahverengi akıntım oluyor bel ağrısı çekiyorum doktora gidip gitmeme konusunda da karar veremiyorum. Sizce gitmeli miyim? Eşimde yanımda değil evham yapıyorum şuan
Hem kanama sebebıne bakar doktorCanım dr u arayıp sor arama şansınvarsa.yada gitceksen de taksiyle falan git,yorma kendini
Arayıp sorma şansım yok bu günde pazarCanım dr u arayıp sor arama şansınvarsa.yada gitceksen de taksiyle falan git,yorma kendini
Pazar günü doktor yok kiHem kanama sebebıne bakar doktor
Acile git bence canım ,kanama miktarınıbılmıyorum da çoksa onemlı diye bılıyorum .ozel bir hastanenin acili de olabilir ,ucret almıyorlar yada cuzı alıorlar dıye bılıyorumArayıp sorma şansım yok bu günde pazar
Acil bolumu nobetci kadın dogumcuya yonlendıyodu ben de gitmiştim burda devlet acileAcile git bence canım ,kanama miktarınıbılmıyorum da çoksa onemlı diye bılıyorum .ozel bir hastanenin acili de olabilir ,ucret almıyorlar yada cuzı alıorlar dıye bılıyorum
Çok çok az lekenme var ilçelerde nöbetçi kadın doğum yok diye biliyorum ben bir arayıp sorayım teşekkür ederimAcile git bence canım ,kanama miktarınıbılmıyorum da çoksa onemlı diye bılıyorum .ozel bir hastanenin acili de olabilir ,ucret almıyorlar yada cuzı alıorlar dıye bılıyorum
Bilmiyorum canimAcaba her isteyene yapıyorlar mi