- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
9 kasımda çok kişi güzel haberler vercz inşallahhhyok canim cumartesi 9 kasimda insaAllah. Sen naptin nasilsin? Bugun ilk defa bulantim basladi ve cok istahsizim hic bisi yemek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 kasımda çok kişi güzel haberler vercz inşallahhhyok canim cumartesi 9 kasimda insaAllah. Sen naptin nasilsin? Bugun ilk defa bulantim basladi ve cok istahsizim hic bisi yemek istemiyorum
Beni de tekrar çağırdı 9 kasım da9 kasımda çok kişi güzel haberler vercz inşallahhh
Günaydın hanımlar benim Sat 28 eylüldü salı günü testim pozitif çıktı kese için yarın gidecektim doktora dündendir az kahverengi akıntım oluyor bel ağrısı çekiyorum doktora gidip gitmeme konusunda da karar veremiyorum. Sizce gitmeli miyim? Eşimde yanımda değil evham yapıyorum şuan
Valla ben de öyle karar verdim.Artık hayırlısı bakalım. Zaten beşinci haftada lekenlme normalmiş zaten yarın randevumda var gider bakarım artıkdinlen yarın gidersin evham yapma
Günaydın hanımlar benim Sat 28 eylüldü salı günü testim pozitif çıktı kese için yarın gidecektim doktora dündendir az kahverengi akıntım oluyor bel ağrısı çekiyorum doktora gidip gitmeme konusunda da karar veremiyorum. Sizce gitmeli miyim? Eşimde yanımda değil evham yapıyorum şuan
[/QUOTE
Hayirli olsun canim. Kanaman coksa acilde de yardimci oluyorlar. Yerlesme kanamasi mi acaba?
InsaAllahh sabirsizlikla bekliyorum9 kasımda çok kişi güzel haberler vercz inşallahhh
Gunaydin canim. Bir seyler atistir yine uyu istersen. Sandvic yap benim kurtaricimGununuz aydın olsun kızlar. Cok acım ama iştahım yok kalkıp bişeyler yemem lazım uyusam öğleye kadar uyurum. Aclıktan uyanıyorum resmen. Midem yanıyo. Bugunüme cok şükür.
Insallah canim sagolGeçmiş olsun canım dinlen hiçbir şey yapma geçecektir inşallah
Tesekkur ederim canim insallahGecmis olsun canim iyi olucaksiniz insAllah dikkat et kendine
Bence gozukur canim sat a gore kac hafta?Iki gun onceki ultrason fotografi kizlar kese var ama bebek hala gorunmuyo haftamida bilmiyorum tarihle uyusmadigi icin
Degerim 6000 ken cekildi hcg degeri kacken bebek goruluyor?
Aminn canim tesekkur ederimGeçmiş olsun Allah şifa versin
Benimde ayni canim surekli kolonya koyuyorum iyi geliyr sende yap.. cok tesekkur ederim bu aradaÇok geçmiş olsun canım allah şifanızı versin progestanla kalçan nasıl ben gun asırı oluyorum ama artık oturamıyorumda yatamıyorumda pert oldum
İyi fikirGunaydin canim. Bir seyler atistir yine uyu istersen. Sandvic yap benim kurtaricim
Canım naptın merak ettim , inşallah geçmiştir kanaman?Arayıp sorma şansım yok bu günde pazar
Canım geçmiş olsun. Inşallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz benim de kanlı akintim var. Cuma günü kontrolüm vardı özellikle sordum doktora kanama alanı var mı diye yok her şey yolunda dedi. Tedavi olduğum doktorum başka şehirde O da ilaçlarına devam et, dinlen diyor. Çok üzülüyorum, çok korkuyorumKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Bende 7 Kasım da insallahhh9 kasımda çok kişi güzel haberler vercz inşallahhh
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dua etKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
9 hafta canimBence gozukur canim sat a gore kac hafta?
Tesekkur ederim canim sanada cok gecmis olsun korkuyoruz seni cok iyi anliyorum canim ama stres yapma o bebege daha cok zarar veriyor.. bol bol dinlen .. progesteron igne kullaniyosun dimi?Canım geçmiş olsun. Inşallah bebeklerimizi kucagimiza aliriz benim de kanlı akintim var. Cuma günü kontrolüm vardı özellikle sordum doktora kanama alanı var mı diye yok her şey yolunda dedi. Tedavi olduğum doktorum başka şehirde O da ilaçlarına devam et, dinlen diyor. Çok üzülüyorum, çok korkuyorum