Kesinlikle çok zor bir durum ama onda da bir hayır vardır kesinlikle . Durmuşsa sebebi vardır sağlıksız gebeliktir . Sağlıklı olanda zaten sorun olmadan devam ediyor bazı şeylerde çok ısrarcı olmamak lazım Rabbim zor ile imtihan etmesin hepimize sağlıklı evlat nasip etsinbenim kanamam olmaz ki. bebegimin kalbi durdugunda bile kanama filan hic bir seyle belli etmedi. doktora gidib tesadufen oyrendim kalbinin atmadigini. yani benim icin kanama yoksa sorun yok demek değil. belki kimine gore şansliyim, bedenim gebeligi cok iyi tutuyor, kanama duşuk riski falan, bunlari hic yaşamiyorum, ama kanama olunca doktora gidib onlem ala biliyorsun. ama kalbi durdugunda bişeyle seni uyarmiyor risk var diye. kanama yoksa sikinti yokdur diyemiyorsun. her doktora gitdiginde yuregin agzinda, şimdi kalbi durmuş atmiyor diyecey diye
Ben senden daha öndeyim bugün biraz kustum. hiiiç belirti yok . Diğerlerinde kusma üç dört haftalarda başlardı , göğüslerde hassasiyet vs tüm belirtiler vardı öncekilerdeHanımlar benim belirtilerim hiç yok başlangıçta da öyle bulantim vs olmadı sadece ara ara sol kasik ve bel ağrım vardı 5+4 um benimle aynı tarihlerde olup belirtisiz.olan var mi
Amin canim. dogru soyluyorsun. her seyin hayirlisiKesinlikle çok zor bir durum ama onda da bir hayır vardır kesinlikle . Durmuşsa sebebi vardır sağlıksız gebeliktir . Sağlıklı olanda zaten sorun olmadan devam ediyor bazı şeylerde çok ısrarcı olmamak lazım Rabbim zor ile imtihan etmesin hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
İnşallah rahat sağlıklı bir hamilelik geciririzBende 5+4um bende de bulantı tiksinme fln yok ilk kızıma hamileligimde çok kusmam vardı bulantı bunda yok hicbiseyım kasiklarimda ara ara ağrı var o kadar ama erken daha bulantı vs için sanirim
Yani aslında sorunsuz geçmesi iyi bişey eğer bir sorunumuz yoksa aslında birez kadinalr kulübünde fazla şey okumak hem bilgi veriyor ama bir yandan da kaygilandiriyorBen senden daha öndeyim bugün biraz kustum. hiiiç belirti yok . Diğerlerinde kusma üç dört haftalarda başlardı , göğüslerde hassasiyet vs tüm belirtiler vardı öncekilerde
Benimde hiç belirtim yok ve diğerlerini full belirtili geçirmiştimBendede hiç belirti yok. Biraz halsizim ama o benim rutin tembelliğim olabilir
Amin inşallah hayırlısı olsun ... Rabbim hepinizin bebeğini sağlıkla dünyaya getirsin inşallah
Genetik yaptırdım ben canım çıktı onda yüksek değil ama yine de varmış iğneyle aspirin de kullanıyorumgecmis olsun canim. ben rutin pihtilasma tahlili yaptirdim cikmadi ama genetik faktor trombofli paneli filan onlari yaptirmadim. 1duşukde doktor gerek duymadi, normal dedi
Kalp atışını duydun mu canım tekrar gözün aydınSelam hanımlar biraz önce dr dan çıktık . Adet tarihine göre 7 haftalık fakat geç döllenme dedi dr ve 5+6 hafta . Haftaya cumartesiye tekrar çağırdı. Adet tarihini tekrar düzenleriz dedi
Elhamdulillah duydukKalp atışını duydun mu canım tekrar gözün aydın
Gozun aydin canim kalp atisini duyana kadar rahat edemiyor insanElhamdulillah duyduk
Genetik testini siz mi yaptınız yoksa bebeginiz mi yapildiGenetik yaptırdım ben canım çıktı onda yüksek değil ama yine de varmış iğneyle aspirin de kullanıyorum
Senin carsamba degil mi canım sabırsızlıkla takipteyım seni :))) hadi inşsllahGozun aydin canim kalp atisini duyana kadar rahat edemiyor insan
Senin carsamba degil mi canım sabırsızlıkla takipteyım seni :))) hadi inşsllah
Benim de 8 kasımda kese randevum var canım .son reglım 22 eylul.transferım 14 ekim .gunler geçmıyor.. Allahım saglıklı gebelık nasip eylesın ınsallahyok canim cumartesi 9 kasimda insaAllah. Sen naptin nasilsin? Bugun ilk defa bulantim basladi ve cok istahsizim hic bisi yemek istemiyorum
Bende de koku hassasiyetı baslsdı.eşime çop kokuyor deyıpduruyorum kokmuyo dıyo fln :))Benim de 8 kasımda kese randevum var canım .son reglım 22 eylul.transferım 14 ekim .gunler geçmıyor.. Allahım saglıklı gebelık nasip eylesın ınsallah
Amin amin insaAllah. Sen de keseni gorurusun insaAllah sonra da pit pit kalp atisiniBenim de 8 kasımda kese randevum var canım .son reglım 22 eylul.transferım 14 ekim .gunler geçmıyor.. Allahım saglıklı gebelık nasip eylesın ınsallah