2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Evet ikinciyi sağlık ocağında yazdırdım ama kalp atışını duyunca rapor cikarticak Dr 3 aylık 9 kutu yazicak kızımda öyle kullanmıştı
Sağlık ocağı rapor cıkartabiliyor mu? Bana bir kutu bir kutu yazıyorlar hep.
İnşallah rahat sağlıklı bir hamilelik geciririz
İnşallah canım ya
Mide bulantısı çok fazla sürekli tansiyonum düşüyor ve hep açım neler tüketmek gerekiyor düzenli olarak ne önerirsiniz kızlar?
Çok kötüyüm ya kusmuyorum ama tüm gün mide bulantısı.yesem de yemesem de bulanıyo ya

Sağlık ocağı rapor cıkartabiliyor mu? Bana bir kutu bir kutu yazıyorlar hep.

İnşallah canım ya

Çok kötüyüm ya kusmuyorum ama tüm gün mide bulantısı.yesem de yemesem de bulanıyo ya
Yok canım raporu kadın dogumcu çıkartıyor sonra sağlık ocağından da yazdirabiliyirsun istediğin kadar en fazla üç aylık yaziyorlar

Çok gecmis olsun canım dualarımız seninle hangi iğneni ikiye cıkardı ,kan sulandırıcı mı

Ra Rabbim sifa versin canim. Bebegini sana bagislasin gecmis olsun

Geçmiş olsun canım dinlen hiçbir şey yapma geçecektir inşallah

Gecmis olsun canim iyi olucaksiniz insAllah dikkat et kendine

Iki gun onceki ultrason fotografi kizlar kese var ama bebek hala gorunmuyo haftamida bilmiyorum tarihle uyusmadigi icin
Degerim 6000 ken cekildi hcg degeri kacken bebek goruluyor?

Eklentiler

• 20191102_222112.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 56
Iki gun onceki ultrason fotografi kizlar kese var ama bebek hala gorunmuyo haftamida bilmiyorum tarihle uyusmadigi icin
Degerim 6000 ken cekildi hcg degeri kacken bebek goruluyor?
Bugün bir arkadaşımla görüştüm dogum yapcak günü geldi o da keseyi gordukten cok sonra bebegı gormus canım endilesenme hersey guzel olcak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…