- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
Sağlık ocağı rapor cıkartabiliyor mu? Bana bir kutu bir kutu yazıyorlar hep.Evet ikinciyi sağlık ocağında yazdırdım ama kalp atışını duyunca rapor cikarticak Dr 3 aylık 9 kutu yazicak kızımda öyle kullanmıştı
İnşallah canım yaİnşallah rahat sağlıklı bir hamilelik geciririz
Çok kötüyüm ya kusmuyorum ama tüm gün mide bulantısı.yesem de yemesem de bulanıyo yaMide bulantısı çok fazla sürekli tansiyonum düşüyor ve hep açımneler tüketmek gerekiyor düzenli olarak ne önerirsiniz kızlar?
Düşükden sonra eşimle birlikte üniversite hastanesinde kan verdik bı ay sonra çıktı sonucu dr um istemisdi eşimde temiz bende pıhtılaşma çıktıGenetik testini siz mi yaptınız yoksa bebeginiz mi yapildi
Yok canım raporu kadın dogumcu çıkartıyor sonra sağlık ocağından da yazdirabiliyirsun istediğin kadar en fazla üç aylık yaziyorlarSağlık ocağı rapor cıkartabiliyor mu? Bana bir kutu bir kutu yazıyorlar hep.
İnşallah canım ya
Çok kötüyüm ya kusmuyorum ama tüm gün mide bulantısı.yesem de yemesem de bulanıyo ya
Amin amin canım ınsallahAmin amin insaAllah. Sen de keseni gorurusun insaAllah sonra da pit pit kalp atisini
Acaba her isteyene yapıyorlar miDüşükden sonra eşimle birlikte üniversite hastanesinde kan verdik bı ay sonra çıktı sonucu dr um istemisdi eşimde temiz bende pıhtılaşma çıktı
Son adet tarihine gore canimKızlar gununuzu nasıl hesaplıyorsunuz? Tüp bebekte son regl gunune gore mı transfer gunune gore mı bellı oluyor?
Çok gecmis olsun canım dualarımız seninleKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
İyi olsun inşallahKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Rabbim sifa versin canim. Bebegini sana bagislasin gecmis olsunKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Tesekkur ederim canimÇok gecmis olsun canım dualarımız seninlehangi iğneni ikiye cıkardı ,kan sulandırıcı mı
Aminnn insallah canim tesekkur ederimRa
Rabbim sifa versin canim. Bebegini sana bagislasin gecmis olsun
Aminn canimİyi olsun inşallah
Geçmiş olsun canım dinlen hiçbir şey yapma geçecektir inşallahKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Gecmis olsun canim iyi olucaksiniz insAllah dikkat et kendineKizlar bugun su gbi kanamam oldu ole korktumki hemen doktoruma gittik kese arkasinda hafif kanama olmus kese iyi bebegimde iyi kalp atislarida guzel atiyor cok sukur ignemi ikiye cikardik jelide ikiye cikardik yaticaksin hep dedi dua edin bana nolur kizlar
Şekercim bende 6 kasımda gitcem kese görmeye 8 ekimdi transferim hatirlarsan senin belirtilerin oluyormu ara ara kasık agrım oluyo arada karın agrısı gibi oluyo geçiyo başkada hamile değil gibiyim sen nasılsınAmin amin canım ınsallah
Bugün bir arkadaşımla görüştüm dogum yapcak günü geldi o da keseyi gordukten cok sonra bebegı gormus canım endilesenme hersey guzel olcak insallahIki gun onceki ultrason fotografi kizlar kese var ama bebek hala gorunmuyo haftamida bilmiyorum tarihle uyusmadigi icin
Degerim 6000 ken cekildi hcg degeri kacken bebek goruluyor?