2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Dun burda yazmamistim kanamadan dolayi tedaviye basladim progestan ve igne verildi dusuk riskim varmis.
Bugun lekelenme olmadi ilacin etkisi sanirim ama sancilarim az az devam ediyor
Kese var henuz bebegi goremedik
Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin dualarinizi esirgemeyin kizlar
Rabbim şifa versin

Hanımlar benim belirtilerim hiç yok başlangıçta da öyle bulantim vs olmadı sadece ara ara sol kasik ve bel ağrım vardı 5+4 um benimle aynı tarihlerde olup belirtisiz.olan var mi
Bende 5+4um bende de bulantı tiksinme fln yok ilk kızıma hamileligimde çok kusmam vardı bulantı bunda yok hicbiseyım kasiklarimda ara ara ağrı var o kadar ama erken daha bulantı vs için sanirim

Yaşamadıktan sonra illa dusuk belirtisi gosterecektir. Tabii insan bir kere yaşadığı acıyı kolay kolay unutamıyor hak veriyorum senin her seferinde aynı tedirginliği yasaman da doğal. Bir kere mi oldu böyle bir şey? Bende kendimi her seferinde sakin tutmaya çalışıyorum bir daha dusuk olmayacak diye kendimi telkin ediyorum. İyi düşünelim iyi olsun
evet 1kere oldu. 2yil once.ve sonrasinda hic hamile kalamadim. 2yil doktor doktor gezdik sorun yok olucak dediler. bizim buralarda tup bebek aşilama falan pek onerilmez. hasta kendisi isderse yonlendirilir. biz hic istemedik. Allah vermiyor demek ki, bu isler kismet dedik, akişina buraktik şukur kendiliginden oldu. 2yil boş gecen senenin ardindan şimdi bana elde edilmesi zor bir sey gibi geliyor. insallah sorun yoktur bebegim benimledir. insallah sende sonuna kadar başa vurursun gebeligini sag salim alirsin kucagina

Bende kan verdiğim yerdeki kadın doğuncaya sordum yüksek cıktı 4.98, max.2.5 olması lazim degilmi dedim yok referans aralığında sorun yok dedi, bende dedimki icimden bişey bilmiyor belli. En iyisi kendi doktoruma gitmek
Iste banada iyi dediler doktorumu degstrdim buna sorucam bide

Canım sen kese kalp atışı gordun mu ne durumdasin ben cok korj

Bende öyleyim canım 5+2 yim bel kasık ara ara başka bişey yok keseyi carsamba gorcem cok korkuyorum bisey olcak diye
Ben sadece keseyi gordum canim sen gordunmu bebegini
Gecmis olsun canim. Ben de cumartesiden beri progestan kullaniyorum. Sancilarim vardi diye vermisti doktoe. InsaAllah bebegini sana bagislasin Rabbim. Kacti senin haftan. Ayniydik biz sanki
Saol canim amin insAllah🙏 benim sat a gore 8+6 olmaliydi ama sadece keseyi gordum

Son düzenleme:
Iste banada iyi dediler doktorumu degstrdim buna sorucam bide
Kendi doktorum riskli gebeliklerede bakıyor o yüzden ona tam güveniyorum. Ilk gebeligimde de kullandirtmisti zaten. Şimdi ona randevu bulamadim artık 2 hafta sonraya kaldı ama ablam bana ilaç yazicak.

Kendi doktorum riskli gebeliklerede bakıyor o yüzden ona tam güveniyorum. Ilk gebeligimde de kullandirtmisti zaten. Şimdi ona randevu bulamadim artık 2 hafta sonraya kaldı ama ablam bana ilaç yazicak.
Zaten banada yuksek geldi bende ilkinden tecrubeliyim euthrox kullandim hep doktor takibinde
Pazartesi ozellikle belirtip sorun yok desede istiyicem bende ilac vermesini
Kadin dogum vermiyor ama galiba dahiye veya endokrine gorunmem gerekiyo sanirim

Zaten banada yuksek geldi bende ilkinden tecrubeliyim euthrox kullandim hep doktor takibinde
Pazartesi ozellikle belirtip sorun yok desede istiyicem bende ilac vermesini
Kadin dogum vermiyor ama galiba dahiye veya endokrine gorunmem gerekiyo sanirim
Evet kadın doğum vermiyor, diğerlerine yönlendiriyor ama benim ablam aile hekimi uzmanı o da yazabiliyor.

Bende 5+4um bende de bulantı tiksinme fln yok ilk kızıma hamileligimde çok kusmam vardı bulantı bunda yok hicbiseyım kasiklarimda ara ara ağrı var o kadar ama erken daha bulantı vs için sanirim
Kızlar gununuzu nasıl hesaplıyorsunuz? Tüp bebekte son regl gunune gore mı transfer gunune gore mı bellı oluyor?

Ben sadece keseyi gordum canim sen gordunmu bebegini

Saol canim amin insAllah🙏 benim sat a gore 8+6 olmaliydi ama sadece keseyi gordum
Yok benim daha 5+4 kucuk yani. Senin gorunur bi dahakine insaAllah. Benim de insaAllah gorunur. Gec dollenme olayi olabiliyormus gorunmeyedebilir. Bakalim hayirlisi artik

Hani bu sorunumuz yoksa güzel bişey aslında ama ne biliyim ne göğüs ağrısı ne bulantı vs hiç bişey yok çok nadir o kadar
Canım bi kaç güne kusma başlar ben şuan 7 hafta içindeyim o kadar kötüyüm ki sürekli yediğimi çıkarıcam diye korkuyorum herşey kokuyo gibi geliyo halsizlik var çok birde.

X