- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Bana hem devletteki hem ozeldeki doktorum gebelerde 2 50 nin ustu risk sayilir dedi. Ben 2 haftadir kullaniyorum.Bence sen de doktoruna soyle gozden kacmis olabilirBenimki 4 cikdi bana neden bisey soylemediler kii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana hem devletteki hem ozeldeki doktorum gebelerde 2 50 nin ustu risk sayilir dedi. Ben 2 haftadir kullaniyorum.Bence sen de doktoruna soyle gozden kacmis olabilirBenimki 4 cikdi bana neden bisey soylemediler kii
Evet ikinciyi sağlık ocağında yazdırdım ama kalp atışını duyunca rapor cikarticak Dr 3 aylık 9 kutu yazicak kızımda öyle kullanmıştıoksaparı 10günde bir mi yazdırıyorsunuz?
benim de öyle göğüslerimin dolgunluğu azaldı.herhalde 9 ay bu korkuyu yaşayacağız.kontrollün ne zaman
bende kasik agrisi ve adet sancisi oldu dun. wcye gidib kanama gorucem diye cok korktum. 2yil once bir gebeligim kalbi durdu diye sonlandirildi. 2yildan sonra zar zor kaldim. simdi bu kadar gec gelmişken kaybetmekden cok korkuyorum. bi kere de kotu tecrubem var, yeniden olur diye, ne bileyim iste. normal bi sey mi yoksa sorun mu var, kalbi mi durdu diye cok tedirginim
Geçmiş olsun canım nasildir bilirim rabbim hayırlı evlat versin inşallah tekrar en kısa zamandaKızlar ben gece düşük yaptım sabah dr gittik beta düşmüş ultrasonda da kese görünmedi hayırlısı böyleymiş kürtaj olmadim
benim kanamam olmaz ki. bebegimin kalbi durdugunda bile kanama filan hic bir seyle belli etmedi. doktora gidib tesadufen oyrendim kalbinin atmadigini. yani benim icin kanama yoksa sorun yok demek değil. belki kimine gore şansliyim, bedenim gebeligi cok iyi tutuyor, kanama duşuk riski falan, bunlari hic yaşamiyorum, ama kanama olunca doktora gidib onlem ala biliyorsun. ama kalbi durdugunda bişeyle seni uyarmiyor risk var diye. kanama yoksa sikinti yokdur diyemiyorsun. her doktora gitdiginde yuregin agzinda, şimdi kalbi durmuş atmiyor diyecey diyeBende aynı şeyi düşünüyorum o kadar agrim oluyor ki bir anda kesin kanamam var diyorum ama bir kaç dakika sonra geçiyor. Agri kesiliyorsa sıkıntı etme kanama olmadığı sürece korkma. İnsallah bu sefer öyle kötü birsey olmaz kalbini ferah tut☘☘
benim kanamam olmaz ki. bebegimin kalbi durdugunda bile kanama filan hic bir seyle belli etmedi. doktora gidib tesadufen oyrendim kalbinin atmadigini. yani benim icin kanama yoksa sorun yok demek değil. belki kimine gore şansliyim, bedenim gebeligi cok iyi tutuyor, kanama duşuk riski falan, bunlari hic yaşamiyorum, ama kanama olunca doktora gidib onlem ala biliyorsun. ama kalbi durdugunda bişeyle seni uyarmiyor risk var diye. kanama yoksa sikinti yokdur diyemiyorsun. her doktora gitdiginde yuregin agzinda, şimdi kalbi durmuş atmiyor diyecey diye
Inşallah bir daha yasamazsinKan pıhtılaşması varmış malesef 3kayiptan sonra anladılar
Hemen ilaç kullanman lazım canım dahiliye uzmanına git hemen yüksek tiroit düşük tehlikesi yapıyormuş doktorum söyledi
Bende 4 u gorunce hem kadin dogum hemde saglik ocagi doktoruna sordum hicbisey soylemediler bi sorun yok dedilerBana hem devletteki hem ozeldeki doktorum gebelerde 2 50 nin ustu risk sayilir dedi. Ben 2 haftadir kullaniyorum.Bence sen de doktoruna soyle gozden kacmis olabilir
Bende kan verdiğim yerdeki kadın doğuncaya sordum yüksek cıktı 4.98, max.2.5 olması lazim degilmi dedim yok referans aralığında sorun yok dedi, bende dedimki icimden bişey bilmiyor belli. En iyisi kendi doktoruma gitmekBende 4 u gorunce hem kadin dogum hemde saglik ocagi doktoruna sordum hicbisey soylemediler bi sorun yok dediler
Ilk gebeligimdede yuksekti endokrin kontrolinde 9 ay boyunca ilac kullanarak 1.5 2 ye dustu
Pazartesi randevum var mutlaka soyliycem
Gecmis olsun canim. Ben de cumartesiden beri progestan kullaniyorum. Sancilarim vardi diye vermisti doktoe. InsaAllah bebegini sana bagislasin Rabbim. Kacti senin haftan. Ayniydik biz sankiDun burda yazmamistim kanamadan dolayi tedaviye basladim progestan ve igne verildi dusuk riskim varmis.
Bugun lekelenme olmadi ilacin etkisi sanirim ama sancilarim az az devam ediyor
Kese var henuz bebegi goremedik
Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin dualarinizi esirgemeyin kizlar
Canım sen kese kalp atışı gordun mu ne durumdasin ben cok korjBenimki 4 cikdi bana neden bisey soylemediler kii
Bende öyleyim canım 5+2 yim bel kasık ara ara başka bişey yok keseyi carsamba gorcem cok korkuyorum bisey olcak diyeHanımlar benim belirtilerim hiç yok başlangıçta da öyle bulantim vs olmadı sadece ara ara sol kasik ve bel ağrım vardı 5+4 um benimle aynı tarihlerde olup belirtisiz.olan var mi
Benim dün belli belirsiz kese gördü ama hiç kan tahlili vs almadiCanım sen kese kalp atışı gordun mu ne durumdasin ben cok korj
Bende öyleyim canım 5+2 yim bel kasık ara ara başka bişey yok keseyi carsamba gorcem cok korkuyorum bisey olcak diye
Bende aynı öyleyim, şimdide ara ara kasik ağrısı oluyorHanımlar benim belirtilerim hiç yok başlangıçta da öyle bulantim vs olmadı sadece ara ara sol kasik ve bel ağrım vardı 5+4 um benimle aynı tarihlerde olup belirtisiz.olan var mi
Hani bu sorunumuz yoksa güzel bişey aslında ama ne biliyim ne göğüs ağrısı ne bulantı vs hiç bişey yok çok nadir o kadarBende aynı öyleyim, şimdide ara ara kasik ağrısı oluyor
Ben de 5+4. Benim goguslerde agri var. Kasik ve bel agrim vardi onlarda bitiyor gibi. Bulantim da yok sadece istahsizlik.Normaldir vucut alisiyor benceHanımlar benim belirtilerim hiç yok başlangıçta da öyle bulantim vs olmadı sadece ara ara sol kasik ve bel ağrım vardı 5+4 um benimle aynı tarihlerde olup belirtisiz.olan var mi
5+5 aslında unutmuşum bir günle fark olmaz zatende☺keseyi gördün muBen de 5+4. Benim goguslerde agri var. Kasik ve bel agrim vardi onlarda bitiyor gibi. Bulantim da yok sadece istahsizlik.Normaldir vucut alisiyor bence
5+5 aslında unutmuşum bir günle fark olmaz zatende☺keseyi gördün mu
Evet canim keseyi gorduk sukur ama bebek ve kalp atisi icin 9 kasimda insaAllah nasip olur