Erkek İnfertilitesi 2020 Güncel Sperm Sayısı Kürleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Oh çok şükür gözünüz aydın biraz aceleye geldi başlığım

insan nefsine dur diyemiyor bazen işin kötüsü benim 15 kilo fazlam var 74 kiloyum 59 60 a düşmem lazım
aa aynı ben kendime inanamıyorum 1.68 boyundayım kilom 70 - 74 arasında dolanıyor ben tartı yanlış gösteriyor diyorum hep ben bu kiloda olamam imkanı yok diyorum ..
hayatımda hiç bu kiloda olmadım görenler hamile sanıyor beni göbeğim çıktı

Aman canım ister taksit taksit ister senet çekle yaz yeter ki yaz bilgilendir

sizin boy biraz kurtarıyor ben 1.588 im

valla bende o isme düştüm şuanda buradayım ..
Allah analı babalı büyütsün inşallah

yaz kız yaz aklına ne geliyorsa yaz sende bana diyordun sen benden daha bilgisin senden öğreniyorum çoğu şeyi

1.63 ben 54 kiloydum
ekmeği kestim bu aralar.. şekeride... artık sağlıklı besleniyorum 4 kiloyu verince tamamdır
yaa ben 54 kiloyu ortaokul dönemindeydim en son gördüğümde ve son tartıldığımda lisedeydim 57 kilo flndım
Evlendim 60 kilo civarindaydım ya annelerimizin dediğini diyemiycem maalesef ''ben evlendiğimde 45 kiloydum'' diye
ve yemek olayını oruç diyetleri var onları denemek istiyorum bu ara

ben evlendiğimde 60 kiloyduum sonra 70 lerden düşemedim 60 lara hasretim

ben kahvaltıyı iyi yapıyorum
ben evlendiğimde 60 kiloyduum sonra 70 lerden düşemedim 60 lara hasretim

kızlar kilo vereceksiniz diye sakın aç kalamyın.. heriflere odaklanıp kendi yumurtalarınızı unutmayın sakın

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. canım valla sabrine ve azmine hayran kaldım valla .sen bu azimde oldukça tüp bebeğe felan gerek kalmaz canım hiç merak etme inşallah hayırlısıyla bir an önce bebeğine kavuşursun Yazdıklarından sonra bana da ayrı bir gaz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…