- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi haveaniceday
-
Benim eşim yemek istemiyor aslında ben ayartıyorumbiz bir gün yapıyorsak ikinci gün kendimizi tutamıyoruz ..yiyoruz abur cubur
Topiğin adı beni Benden aldı Allah iyiliğinizi versinRabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı hayırlı bir evlat versin bizde 8 sene bekledik bilirim ne kadar zor olduğunu 4. Tüp denemede yakaladık miniğimi öncesindeki yumurta takipleri aşılamaları unuttum bile
aa aynı ben kendime inanamıyorum 1.68 boyundayım kilom 70 - 74 arasında dolanıyor ben tartı yanlış gösteriyor diyorum hep ben bu kiloda olamam imkanı yok diyorum ..insan nefsine dur diyemiyor bazen işin kötüsü benim 15 kilo fazlam var 74 kiloyum 59 60 a düşmem lazım
kızlar bu arada doktor eşime bas bas şunu dedi..
lütfen ama lütfen günde en az 2 lt su iç dedi.... benim eşim içiyor çok şükür bende içiyorum
suyu ihmal etmeyin çok önemli..
bu arada taksit taksit oluyor ama aklıma gelen önemli şeyleri yazıyorum
sizin boy biraz kurtarıyor ben 1.588 imaa aynı ben kendime inanamıyorum 1.68 boyundayım kilom 70 - 74 arasında dolanıyor ben tartı yanlış gösteriyor diyorum hep ben bu kiloda olamam imkanı yok diyorum ..
hayatımda hiç bu kiloda olmadım görenler hamile sanıyor beni göbeğim çıktı
valla bende o isme düştüm şuanda buradayım ..Topiğin adı beni Benden aldı Allah iyiliğinizi versinRabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı hayırlı bir evlat versin bizde 8 sene bekledik bilirim ne kadar zor olduğunu 4. Tüp denemede yakaladık miniğimi öncesindeki yumurta takipleri aşılamaları unuttum bile
yaz kız yaz aklına ne geliyorsa yaz sende bana diyordun sen benden daha bilgisin senden öğreniyorum çoğu şeyikızlar bu arada doktor eşime bas bas şunu dedi..
lütfen ama lütfen günde en az 2 lt su iç dedi.... benim eşim içiyor çok şükür bende içiyorum
suyu ihmal etmeyin çok önemli..
bu arada taksit taksit oluyor ama aklıma gelen önemli şeyleri yazıyorum
kız artık bu kiloda benim kurtarmıyor maalesefsizin boy biraz kurtarıyor ben 1.588 im
benimki de beni ayartıyor ya nedir bu çektiğimiz ama bazen de benim gerçekten canım istiyorBenim eşim yemek istemiyor aslında ben ayartıyorum
yaa ben 54 kiloyu ortaokul dönemindeydim en son gördüğümde ve son tartıldığımda lisedeydim 57 kilo flndım1.63 ben 54 kiloydum
ekmeği kestim bu aralar.. şekeride... artık sağlıklı besleniyorum 4 kiloyu verince tamamdır
ben kahvaltıyı iyi yapıyorumben hiç yemiyorum valla.. biz sperm tedavisinde 9 aydır uğraşıyoruz ama doktor değiştirdik ve
biz 1 ay olacak tedaviye başlayalı doktorumuzda.. abur cbuuru kestik eşimde bende
bu saydıklarımızda besleniyoruz
ben evlendiğimde 60 kiloyduum sonra 70 lerden düşemedim 60 lara hasretimyaa ben 54 kiloyu ortaokul dönemindeydim en son gördüğümde ve son tartıldığımda lisedeydim 57 kilo flndım
Evlendim 60 kilo civarindaydım ya annelerimizin dediğini diyemiycem maalesef ''ben evlendiğimde 45 kiloydum'' diye
ve yemek olayını oruç diyetleri var onları denemek istiyorum bu ara
Aynı şeyi yaşıyoruz evet bende de ayni 10 kilo ne demek ya hangi ara aldık kiben evlendiğimde 60 kiloyduum sonra 70 lerden düşemedim 60 lara hasretim
yaa ben 54 kiloyu ortaokul dönemindeydim en son gördüğümde ve son tartıldığımda lisedeydim 57 kilo flndım
Evlendim 60 kilo civarindaydım ya annelerimizin dediğini diyemiycem maalesef ''ben evlendiğimde 45 kiloydum'' diye
ve yemek olayını oruç diyetleri var onları denemek istiyorum bu ara
ben kahvaltıyı iyi yapıyorum
ben evlendiğimde 60 kiloyduum sonra 70 lerden düşemedim 60 lara hasretim
hiç o kadar diyete adapte olamıyorum ki zatenkızlar kilo vereceksiniz diye sakın aç kalamyın.. heriflere odaklanıp kendi yumurtalarınızı unutmayın sakın
kızlar kilo vereceksiniz diye sakın aç kalamyın.. heriflere odaklanıp kendi yumurtalarınızı unutmayın sakın
Aynen bende çikolata stoğu yapayimhiç o kadar diyete adapte olamıyorum ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?