Erkek İnfertilitesi 2020 Güncel Sperm Sayısı Kürleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aslında çok pes edip ağladığım zamanlar oluyor modum düşüyor
ama sonra bakıyorum elde birşey yok hopppp kalkıyorum
üstelik ben çok büyük hayal kırıklığı yaşadım
düşünsenize 9 ay uğraş ve sonuç 0 :) ama sebebini hala çözemedim
yani ilaca başladıktan 4 ay sonra test verdi eşim istanbul düzen lab. %35 ileri hareket çıktı morfoloji 2 veya 3tü
sonra memlekete geldi 7.ayda birdaha test verdi ileri hareket %3 tü şaştık kaldık.. doktorda kemküm felan yapınca.. hormon testini kendi ağzımla isteyince hadi yallah dedim
kaan aydos celalettin peru bize uzak ve aşırı kalabalık diye, başka bir ürolog buldum kliniği olan
Kaan Aydos yolunda ilerliyor,ultrasonumuz temizdi varikosel yoktu.. kendide baktı yok dedi ama elle muaynede başlangıç varikosel var dedi ama şuan ameliyat etmiyecem dedi
7 aydır var olan lökositi doktorumuz görmemiş sayımız 4 milyondu hareketimiz yoktu morfolojimiz 0 dı
bu doktor gördü umudunuz kaybetmeyin ne hastalar var dedi.. bize videolar izletti hastalarının umud verdi bizde inandık aslında inanmadık başka çaremiz yoktu 15 günlük lökosit tedavisi verdi sanada bulaşmıştır sende doktora görün dedi ve haklıydı eşimden bana enfeksiyon bulaşmıştı.. bende tedavi gördüm.. sonra kontrole gittik
sayımız 12 milyon yerinde yavaş hızımız %30 civarlarında morfoloji 1 idi
morfoloji düzelirmi diye sordum bana düzelir düzelmeyecek şey yok dedi enteresan şekilde..
ros testi yaptı 10.2 çıktı.. sınır kaç bilmiyorum sormayı unuttum ama biraz yüksek dedi..
3 aylık tedavi verdi.. ilişki günlerinize dikkat edin dedi... 1,5 aydır ilişki yaşamadık benim enfeksiyon tedavim uzun sürdü.. eşim 20 gündür ilaçlarını kullanıyor, 1 aya kalmaz hormon testi verecek bende bugün yarın regl olcam..
bitsin 3 aylık deneme yapacaz bakalım
%60 oranında değişim olacak sizde görün dedi.. iddalıydı
olmazsa çipli aşılama önerdi ama bilmiyorum bakalım
yıkılmadık ayaktayız kızlar

Ay inşallah o 3 ayda olur inşallah .Zaten bazen doktorların yönlendirmesiyle boşa zaman harcıyoruz .İnşallah bu doktor size iyi gelir .Bizde doğudayız Kaan aydos a gidecektik ama genetik testlerin çakmasını beklerken zaman kaybetmeyelim dedik özel hastanede bir ürologla başladık.Genelde aynı ilacı vermiş başlangıçta Kaan Aydos da .İnşallah hormonları bozmamıştır .Çünkü hormonlarımız normaldi ona göre verdi hormon ilacını .15 gün sonra tekrar sperm testi verecek .Duruma göre tüpe başlayacağız ya da başka bir doktora artık .Sizin normal yoldan olma umudu var .Bizde o da yok.Resmen ilk başta sperm yoktu bile ama tedaviye cevap veriyor dedi doktor.Bakalım hayırlısı olsun artık ya 3 ayda düşünmekten yoruldum cidden

bizim şuan için yok ROS yüksek, DNA hasarı olabilir
ROS düşmeden gebelik olsada sağlıklı olmayabilir.. bence doktor ilacı kullanırken deneyin demesinin sebebi moral bozmamak.. ama temennimiz olması yönünde..
bence vakit kaybeden kaan aydosa gidin.. evet kaan hoca hemen hemen aynı ilaçları veriyor ama önemli olan değerlerinizin düzelip düzelmediği

DNA hasarını burda yaptıracaktık ama şimdilik bi bekleyelim dedi doktor .Öyle kaldı yani.Genetik testleri bekliyoruz bide o yüzden onlar olmadan Kaan Aydos a da gitmek istemedik açıkçası .

DNA hasarını burda yaptıracaktık ama şimdilik bi bekleyelim dedi doktor .Öyle kaldı yani.Genetik testleri bekliyoruz bide o yüzden onlar olmadan Kaan Aydos a da gitmek istemedik açıkçası .
umarım sonuçlarnz güzel çıkar ve gerek kalmaz..

Bende günde 1 fincan türk kahvesi iciriyorum antioksidan özelliği var diye o da mı zararlı acaba?

doktorumuz bize eskiden uyguladıkları tedavilerde kesinlikle kahve olmadığını
ama şimdi haftada 1 içlebileceğini söylesede
biz içmiyoruz garantiye almak için :)
Nescafe zararlıdır ama türk kahvesinin zararı olmaz diye düşünüyorum. Ben evde dikkat ediyorum yediğimiz yemeğe bize de et yasak dedi doktor ama iş yerinde mecbur yiyor

Arkadaşlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba eşimde sayı total 450 milyon hareket az bizde doktor bey hareket sorunu olduğu için impryl bu ilacı veriyorum dedi umarım herkese faydası olur birde arginin içiyoruz bakalim ne faydalar göreceğiz

Merhaba bizimde ilk tüp bebek denememiz ocak ayında yapıldı bebegim tutundu ama 8.haftada gelişimi durduğu için alındı..Sperm hareketi ve morfoloji kötüydü bizim düşükten sonra araştırma yaptım ve dna hasarı ve ros testi yaptırdık.Dediginiz gibi oktidatif stres dna hasarını tetikliyor bizim ikiside aynı rakamlar cıktı hemen hemen.Siz ne kullanıyorsunuz ilaç olarak bize verilen ilaçlardan farklı mi merak ettim

Kaç çıktı cnm sizde?
Birde ilaç adıno burdan vermek yasak olabilir bilemedim özelden yazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…