Evet alana da başlamak istiyorum çok karışık gidiyorum sanırımSen gyk ve eğitim mi çalışıyo sun
Evet hep yetismeyecek gibi hissediyorum hepsine çalışmak istiyorum önce birinden başlamak en mantiklisi alanı mi bitirsem acabaBence bi plan yap karışık gidersen bi ondan bi ondan derken yarım yarım baya karışık olacak sanirim
En çok zorlandığı n eksiği n hangisi ise ordan başla kolay olanları sona bırak zor olanı hallettikten sonra onlar ilerler ztn ben öyle yaptım planı zor olanı bi halledeyim gerisi gelir ztn alanla başladım bnEvet hep yetismeyecek gibi hissediyorum hepsine çalışmak istiyorum önce birinden başlamak en mantiklisi alanı mi bitirsem acaba
Bende alana başladım sıfırdan her gün 5 saat çalışmayı planlıyorum bundan sonra 1 konu bitirdim bugün video ders yok doğru düzgün kendim çalışıyorum kitaptanEn çok zorlandığı n eksiği n hangisi ise ordan başla kolay olanları sona bırak zor olanı hallettikten sonra onlar ilerler ztn ben öyle yaptım planı zor olanı bi halledeyim gerisi gelir ztn alanla başladım bn
Bencede hocam alan hersey dmek nerdeyse kimya miydi hocam alanınız 27 bizim ortalama offf sizin baya düşükAlan ortalaması 12 net benim bölümde en çok burdan rakip elenir sanırım
Evet kimya çıkmış sorulara bakıyorum zor gerçekten sizin de 27 hangisi daha iyi bilemedim az olması mi çok olması mıBencede hocam alan hersey dmek nerdeyse kimya miydi hocam alanınız 27 bizim ortalama offf sizin baya düşük
Alana mi böyle çalıştinızUzun sürerdi ama yazarak çalıştım . Her konuyu çeşitli kaynaklardan tarayıp not tutardım kitap yazar gibi bi de üstüne konu testleri . Bende kalıcı oluyordu bu şekilde :)
Bütün derslere böyle çalıştım gk gy eğitim öabt hepsine . Alanım da Sosyal Bilgiler baya da geniştirAlana mi böyle çalıştinız
Ilk girişte mi atandiniz 1 sene de yetistirebildinizmi bu şekildeBütün derslere böyle çalıştım gk gy eğitim öabt hepsine . Alanım da Sosyal Bilgiler baya da geniştir
İlk sene çalışamadım dershane ve okulla zor oldu ertesi sene Ankara’ya atandımIlk girişte mi atandiniz 1 sene de yetistirebildinizmi bu şekilde
Maşallah diyelimİlk sene çalışamadım dershane ve okulla zor oldu ertesi sene Ankara’ya atandım