2020 Gk-Gy-Eb-ÖABT Maratonu

Bugün oabt bi dersin videolarını bitirdim notlarını çıkardım geriye biraz tekrar edip soru çözmek kaldı eşim evde ydi anca bitirebildım

Bence bi plan yap karışık gidersen bi ondan bi ondan derken yarım yarım baya karışık olacak sanirim
Evet hep yetismeyecek gibi hissediyorum hepsine çalışmak istiyorum önce birinden başlamak en mantiklisi alanı mi bitirsem acaba

Evet hep yetismeyecek gibi hissediyorum hepsine çalışmak istiyorum önce birinden başlamak en mantiklisi alanı mi bitirsem acaba
En çok zorlandığı n eksiği n hangisi ise ordan başla kolay olanları sona bırak zor olanı hallettikten sonra onlar ilerler ztn ben öyle yaptım planı zor olanı bi halledeyim gerisi gelir ztn alanla başladım bn

Bende alana başladım sıfırdan her gün 5 saat çalışmayı planlıyorum bundan sonra 1 konu bitirdim bugün video ders yok doğru düzgün kendim çalışıyorum kitaptan

Alan ortalaması 12 net benim bölümde en çok burdan rakip elenir sanırım

Alan bitsin diğerlerine daha rahat çalışır iz bence diğerlerine çalışırken alanı tekrar edip sorularla dvm ederiz 5 saat güzel cakismissin hocam masallah benim okadar vakit malesef olmuyo

Bencede hocam alan hersey dmek nerdeyse kimya miydi hocam alanınız 27 bizim ortalama offf sizin baya düşük
Evet kimya çıkmış sorulara bakıyorum zor gerçekten sizin de 27 hangisi daha iyi bilemedim az olması mi çok olması mı

Uzun sürerdi ama yazarak çalıştım . Her konuyu çeşitli kaynaklardan tarayıp not tutardım kitap yazar gibi bi de üstüne konu testleri . Bende kalıcı oluyordu bu şekilde :)

Alandan deneme çözerek bile gidebilirim aslında yapamadigim soruların konularına çalışıp eksiğimi tamamlarim

Uzun sürerdi ama yazarak çalıştım . Her konuyu çeşitli kaynaklardan tarayıp not tutardım kitap yazar gibi bi de üstüne konu testleri . Bende kalıcı oluyordu bu şekilde :)
Alana mi böyle çalıştinız

Maşallah Hocam aslında kalıcı çalışma yöntemi ama sozel olunca nasıl yetişti bunlar çok zor

Dün 2 saat alan çalıştım yatmadan tarih benim hocam kitabını pdf indirdim kitap okur gibi uykum gelene kadar okuyup yattım bunu düzenli yapıcam artık oğlumu uyuturken falan okurum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…