2020 Gk-Gy-Eb-ÖABT Maratonu

Benim de edebiyat hocam bende basliycam insallh kitap bekliyorum
Ben elimdeki eski kaynaklardan devam ediyorum benim hocam videoları ile video izleyerek ilerleyebilirsiniz çok konu var bir yerden başlamak lazım :)

Hocam düzenli paylaşım yapixaksaniz bende buraya rapor gibi calismalarmi yazabilirim birlikte yol almış oluruz
Yapmaya çalışıyorum arkadaşımın nişanı vardı onun hazırlıklarına yardım ediyodum ara vermiştim. bugün Türkçe ile devam ediyorum, sevinirim beraber calisabiliriz burdan

Ilk girisinizmi hocam
Aslında söyle hocam 2011 mezunuyum mezun oldum evlendim bikaç yıl denedim olmadı esimin doğu Batı tayini derken yaş 30 OLUNCA bebek olsun dedik ikizlerim oldu suan bir yaşında lar içimde hala atanma aşkı
Plan yapıp vakit buldukça çalışıcam bi başlasam sonu gelecek insallh inanıyorum bu sene için kararlıyim sizin ilk mi

Aslında söyle hocam 2011 mezunuyum mezun oldum evlendim bikaç yıl denedim olmadı esimin doğu Batı tayini derken yaş 30 OLUNCA bebek olsun dedik ikizlerim oldu suan bir yaşında lar içimde hala atanma aşkı
Plan yapıp vakit buldukça çalışıcam bi başlasam sonu gelecek insallh inanıyorum bu sene için kararlıyim sizin ilk mi
Allah bagislasin ne güzel ikiz evlat hayattaki şansına güven bence 😍bende 2014 mezunuyum evlenmeden önce 2 kere girmiştim ama öyle çalışarak değil birinde ramazan yetgin ve Engin eraydini dinlemistim son 1 ay kala GK dan 30 net yapmıştım diğerleri çok kötüydü

Şimdi benimde 20 aylık bi roglum var bebekle çalışmak zor olcak ama istersek basarabiliriz

Allah bağışlasin hocam 13 aykik kızlarım benimde.zor olacak ama olacak ınslalah benimkielr gündüz uyuyolar onlar uyurken bide gece uyuyunca biraz çalışırim haftasonu eşim biraz bakarken çalışırım ole dbi duzen oturtacam ınslalah

Allah bağışlasin hocam 13 aykik kızlarım benimde.zor olacak ama olacak ınslalah benimkielr gündüz uyuyolar onlar uyurken bide gece uyuyunca biraz çalışırim haftasonu eşim biraz bakarken çalışırım ole dbi duzen oturtacam ınslalah
Bende oğlum uyurken çalışıyorum gündüz gece de erken uyutabilirsem calisabiliyorum
Bugün öğlen uykusunda tarih 1 ders izledim not cikardim mat 15 soru çözdüm

Merhaba bugün kitaplarım gekdi şükür kendime plan yaptm öncelikle benim alanım zayif ve alanda bi dersim dil dersi çok zor oyüzden ben oabt den basliycam calismaya alandaki 3 ders gozumde çok büyüyor video konu arti soru şeklinde ilerlemeye caliscam
Amacım ocak ayına kadar alanı bitiremesem de en zorlarini halletmek sonra gyk EB

Merhaba bugün kitaplarım gekdi şükür kendime plan yaptm öncelikle benim alanım zayif ve alanda bi dersim dil dersi çok zor oyüzden ben oabt den basliycam calismaya alandaki 3 ders gozumde çok büyüyor video konu arti soru şeklinde ilerlemeye caliscam
Amacım ocak ayına kadar alanı bitiremesem de en zorlarini halletmek sonra gyk EB
Selam canım bende tarih çalıştım bugünde birazdan mat soru çözmeyi planlıyorum neye calissam benimde kafam çok karışık alan da zor alana da başlamak istiyorum bir yandan ama vakit dar olunca yapamıyorum bende mi alana önce calissam acabao_O

Benim alan derya deniz gözümde çok buyuyo alanım zayif baya yol katetmem gerek önce onu halletmem lazım ocak ayına kadar bitirebilsem geriye baya zmaan kalacak diğerlerine çalışırken bundan sadece deneme soru çözümü ve tekrar kalıyo geriye inşallah yetişir

Benim alan derya deniz gözümde çok buyuyo alanım zayif baya yol katetmem gerek önce onu halletmem lazım ocak ayına kadar bitirebilsem geriye baya zmaan kalacak diğerlerine çalışırken bundan sadece deneme soru çözümü ve tekrar kalıyo geriye inşallah yetişir
Beni de alan korkutuyor bir de eğitim var ona ne zaman baslayacaksin

Alan bitince gyk eğitim beraber caliscam eğitimde çarşaf boy die bi kitap gibi bişey vardı onu almistm ben ondançalışmak dahabpratik incele istersen nette vardır bikc yıl oluyo alalı ama

Alan bitince gyk eğitim beraber caliscam eğitimde çarşaf boy die bi kitap gibi bişey vardı onu almistm ben ondançalışmak dahabpratik incele istersen nette vardır bikc yıl oluyo alalı ama
Bakiyim bende ihtiyacın ve yediiklimin seti var bende onları cozuyorum ara ara

Gündü çalışamayinca gece çalışırım diyorum çocuklar geç uyuyo ve benim pilim bitiyo çok zorlanıyorum ama şükür alandan 17 video izledim ve sadece bir ünite bitti bi dersin. Onun özetini notunu çıkarcam bugün

Gündü çalışamayinca gece çalışırım diyorum çocuklar geç uyuyo ve benim pilim bitiyo çok zorlanıyorum ama şükür alandan 17 video izledim ve sadece bir ünite bitti bi dersin. Onun özetini notunu çıkarcam bugün
Çocuk olunca böyle oluyor bende aynı durumdayim canım alandan deneme çözümleri izlemeye çalışıyorum bende oyt ye başladım egitimden çok karışık gidiyorum sanırım ☺

X