2020 Gk-Gy-Eb-ÖABT Maratonu

Bu maratona ben de katılmak istiyorum. 1 aya kalmaz gk-gy bitecek daha sonra eb ve alana geçeceğim. Şu kadar soru diye kendime sınır koymadım.Konuyu videodan izleyip elimdeki tüm kaynaklardan cözüyorum.

Canim sende mi kpss ye hazirlaniyodun eslik etmek isterim benim öabt yok ama genel yetenek genel kültürde 95 üzeri hedefim var insallah hepimiz hakettigimiz yerlere geliriz

Ama öyle olmaz bak ne güzel başlamışsın birakmak yok hergün azar azar da olsa calisalim bebegin vardi galiba evet zor ama sonu guzel olur insallah
Evet canım ya çok istiyorum aslında ama işte fırsat bulamıyorum çoğu zaman
Bugün çalışıcam uyusun paşam senin nasıl gidiyor konularin bittimi

Evet canım ya çok istiyorum aslında ama işte fırsat bulamıyorum çoğu zaman
Bugün çalışıcam uyusun paşam senin nasıl gidiyor konularin bittimi
Vatandaslikla cografya bitti onlari basa sarip tekrar ediyoeum ama hep unutmusum ya tarihle matematik de bitirmeye calisiyorum ama bilmiyorum bigün cok verimli calisiyorum bigün hic canim istemiyo

Vatandaslikla cografya bitti onlari basa sarip tekrar ediyoeum ama hep unutmusum ya tarihle matematik de bitirmeye calisiyorum ama bilmiyorum bigün cok verimli calisiyorum bigün hic canim istemiyo
Arada soru cevap yapalım konu belirleyip anlatılan akılda kalirmis

Nasıl geçti canım?
Türkce cok zordu gy ten mat de yetismedi onun yzunden..
Gk de panikle yaptim bildigim sorulardan yanlis yaptiklarim var.. isaretleyip emin degilm diye sildgm sorular dogry cikti.. kisacasi kötü geçti 2022ye hazirlancam... nasip diyorum.
Senin nasildi?

Bende tarih hic yapamadım nerdeyse coğrafya 10 net yapmışım genel anlamda kötüydü çalışmadığım icin ,herkesin öyleymiş...2021e basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…