2020 Gk-Gy-Eb-ÖABT Maratonu

Alandan 1 konu bitirdim dün türkçe den cümlede anlam 20 soru çözdüm tarih kitabimi okuyup yattım :)

Alandan çalıştığım konuların testlerini çözdüm 70 soru 2 saat sürdü yanlışları konu tekrarı yaparak çözdüm :)

30 bin soruya mi hedefledin cnm konu çalısiyirum iki gündür bende aksama misafir var bugün iptal

30 bin soruya mi hedefledin cnm konu çalısiyirum iki gündür bende aksama misafir var bugün iptal
Evet canım ilk hedefim o yapabilirsem yeni bir hedef koyucam kalan zamana göre sende yap istersen

Ben alandan girmeyeceğim canım zaten bişey hatırladığım yok :KK70: düz memurluk için çalışıyorum.
Bana da zor geliyor alan ama deneme istiyorum düz memurluk ta çok yüksek puan oy oy ben kimyager olarak ta atanabilirim ama o da hep 90 larda ☺

Bana da zor geliyor alan ama deneme istiyorum düz memurluk ta çok yüksek puan oy oy ben kimyager olarak ta atanabilirim ama o da hep 90 larda ☺
Evet yüksek malesef ama benim hedefte yüksek 😎🤪 bakalım en az 85hedefliyorum inşallah olur.

Dün alandan 5. üniteye geçtim toplamda 22 ünite arti alan eğitimi olan pegemin kitabından çalışıyorum Türkçe den 120 soru çözdüm

Alandan 9.uniteye geçtim umarım bu ay sonuna kadar konuları bitirebilirim

Bir haftadır yazmamisim buraya alan konu çalışmam bitti soru çözmeye başlıyorum bugün yapamadigim sorularını konusuna bakarak ilerliycem Türkçeden 185 soru çözdüm paragraf tan 6 test daha var benim hocam Öznur hocanın kitabını çözüyorum

Türkçesoru bankasindan dil bilgisine geçtim

Çalışmalarınız ne durumda ? bende alan derslerine bakmaya çalışıyorum. Çok zor ilerliyor konular. Umarım istediğimiz gibi yetişir tüm dersler. Önce alan derslerini bitirip eğitim ve gk gy son aylarda bakacağım.

Son düzenleme:
X