- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Sinav nasıl geçti?Bende kimyacıyım nasıl gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinav nasıl geçti?Bende kimyacıyım nasıl gidiyor?
Bu sene girmismiydin senBen de Edebiyatciyim olur tabi çalışalım
Yok canım hic çalışmadım. Ama sınav gunu keşke çalışıp girseydim dedim tabikiBu sene girmismiydin sen
Olsun canim hayirlisi diyelim ben kendime de kizamiyorum cunku calistim sinav cok cok farkliydi son senelerle alakasi yoktu. Nasip artikBende tarih hic yapamadım nerdeyse coğrafya 10 net yapmışım genel anlamda kötüydü çalışmadığım icin ,herkesin öyleymiş...2021e basladim
Ben 2021 dusunemiyorum çünkü 2 yilda bi oluyo ama olsun yavastan türkce mat le devam etmeyi dusunuyorum cunku bu sene türkce bayağı kendini aşmıştı geliştirmek lazim. Bi zamanlar türkce temelime güvenirdim 6 eylulden önceMerhaba canfeb geçmiş olsun❤ branşin ne acaba ☺ ben de 2021 düşünüyorum
Aslında öğretmenlik çok zor memurluk da zor da yüksek kapatıyor bizim bölüm. 2021 de girince memurluk tercih edilemiyor muydu ?Olsun canim hayirlisi diyelim ben kendime de kizamiyorum cunku calistim sinav cok cok farkliydi son senelerle alakasi yoktu. Nasip artik
Ben 2021 dusunemiyorum çünkü 2 yilda bi oluyo ama olsun yavastan türkce mat le devam etmeyi dusunuyorum cunku bu sene türkce bayağı kendini aşmıştı geliştirmek lazim. Bi zamanlar türkce temelime güvenirdim 6 eylulden önce
Yok canim biz tercih yapamiyoruz tek yıllarda. Cok teşekkür ederim❤ insallah hepimiz aranırızAslında öğretmenlik çok zor memurluk da zor da yüksek kapatıyor bizim bölüm. 2021 de girince memurluk tercih edilemiyor muydu ?
İnşallah istediğin yere atanursin❤
mMerhaba bende edebiyat öğretmeniyim kızlar düzenli Çalışacaksınız yazarım bende..valla takım olup paylaşım yaparak çalışmak güzel olabilir..
Bende yeni baslaidm çalışmaya lakin benim şartlarım çok çok zor oyuzden az vakit çalışabiliyor um