2020 Gk-Gy-Eb-ÖABT Maratonu

Tarih duraklama dönemindeyim bugün buraya kadar bol soru çözmek hedefim

Osmanlı da atama bekleyen öğretmen Mülâzım ☺

Tarihten duraklama dönemine kadar 120 soru çözdüm kalan 29.544

Evet Coğrafya da başladı hiç baslamadigim egitimden oyt sanırım

Tarihe nasıl çalışacağıma hala karar vermiş değilim video mu izlesem not mu cikarsam hiç konu calismayip soru çözerek mi ogrensem

Öğrenme psikolojisi video dersler bitti ama konuları oturtamadim kuramlar beni benden aldı soru çözerek oturtmaya çalışıcam

onun için cizelge çıkarıp çalışabilirsiniz. kuramlari yukardan aşağı sıralayıp kağıdı soldan saga sütunlara ayirirsiniz. sonra da kim tarafından bulunmus bı sütun, özellikleri bi sütun yöntemi bi sütun gibi.

öğretmenlik mezunu değilim o yüzden yanlış yazmış olabilirim. ama iktisatta kuramlari vs böyle calismistim ben kpss alanda

Çok teşekkürler deniycem ama konu içinde birsürü tanım var ve örnekleri olmasa hepsi birbirine benziyo

Çok teşekkürler deniycem ama konu içinde birsürü tanım var ve örnekleri olmasa hepsi birbirine benziyo

onu da tablolayin çok mu vakit alir ki biz benzer yönleri ayrılan yönleri diye de sütun açmıştık bu tarz konularda. ben mutfak masasinin olduğu duvara mantar pano aramıştım. oraya çalıştığım not aldığım herseyi yazar asardim. gelip giderken sürekli okurdum. ogrenince ya da pano dolunca son kez okuyarak hepsini çıkarır bastan doldurmaga baslardim panoyu. baya motive ediyo o da

Aklıma yattı ama bakiyim bi netten örnekleri varmı zaman alır gibi baya hatta bu tabloyu basarabilirsem bu dersi bitiririm gibi

Aklıma yattı ama bakiyim bi netten örnekleri varmı zaman alır gibi baya hatta bu tabloyu basarabilirsem bu dersi bitiririm gibi

inşallah işe yarar ya :) çözemedigin matematik soruları için beni etiketleyebilirsin. matematigim iyi normalde :) çok unutmadiysam elimden geldiği kadar yardımcı olurum

Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah atanirsin
o zaman tabloyu karton gibi büyük biseye kocaman kocaman yazip zamanla olusturabilirsin de :)

Amiiin canım çook saol etiketten biktirirsam karışmam

Trablusgarp ve Balkan savaslari bitti
Coğrafya yeryüzü sekillerindeyim
Matematik uslu köklü sayılar
Türkçe calisamadim henüz
Vatandaşlık calismiyorum bu ara
Eğitim derslerine de ara verdim hangi birine çalışıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…