Öğrenme psikolojisi video dersler bitti ama konuları oturtamadim kuramlar beni benden aldı soru çözerek oturtmaya çalışıcam
Çok teşekkürler deniycem ama konu içinde birsürü tanım var ve örnekleri olmasa hepsi birbirine benziyoonun için cizelge çıkarıp çalışabilirsiniz. kuramlari yukardan aşağı sıralayıp kağıdı soldan saga sütunlara ayirirsiniz. sonra da kim tarafından bulunmus bı sütun, özellikleri bi sütun yöntemi bi sütun gibi.
öğretmenlik mezunu değilim o yüzden yanlış yazmış olabilirim. ama iktisatta kuramlari vs böyle calismistim ben kpss alanda
Çok teşekkürler deniycem ama konu içinde birsürü tanım var ve örnekleri olmasa hepsi birbirine benziyo
Aklıma yattı ama bakiyim bi netten örnekleri varmı zaman alır gibi baya hatta bu tabloyu basarabilirsem bu dersi bitiririm gibionu da tablolayin çok mu vakit alir kibiz benzer yönleri ayrılan yönleri diye de sütun açmıştık bu tarz konularda. ben mutfak masasinin olduğu duvara mantar pano aramıştım. oraya çalıştığım not aldığım herseyi yazar asardim. gelip giderken sürekli okurdum. ogrenince ya da pano dolunca son kez okuyarak hepsini çıkarır bastan doldurmaga baslardim panoyu. baya motive ediyo o da
Aklıma yattı ama bakiyim bi netten örnekleri varmı zaman alır gibi baya hatta bu tabloyu basarabilirsem bu dersi bitiririm gibi
Amiiin canım çook saol etiketten biktirirsam karışmaminşallah işe yarar ya :) çözemedigin matematik soruları için beni etiketleyebilirsin. matematigim iyi normalde :) çok unutmadiysam elimden geldiği kadar yardımcı olurum
Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah atanirsin
o zaman tabloyu karton gibi büyük biseye kocaman kocaman yazip zamanla olusturabilirsin de :)
Amiiin canım çook saol etiketten biktirirsam karışmam
Saol canımsıkıntı yok canım :) yapabildiğim kadar yardımcı olmak isterim. sinavin psikoljisi stresi çok ayrı oluyo
Allah yardımcın olsun
Hocam branş nedir kolay gelsin24 ağustosta kaldığım yerden devam edicem işlerim biterse inşallah
Teşekkürler kimya öğretmenliği sizinHocam branş nedir kolay gelsin