Kalan 29.454Tarihten duraklama dönemine kadar 120 soru çözdüm kalan 29.544
Evet canım ilk hedefim o yapabilirsem yeni bir hedef koyucam kalan zamana göre sende yap istersen30 bin soruya mi hedefledin cnm konu çalısiyirum iki gündür bende aksama misafir var bugün iptal
Ben alandan girmeyeceğim canım zaten bişey hatırladığım yokLilimam bende tarihle başlamıştım ara verdim alan calisiyorum
Bana da zor geliyor alan ama deneme istiyorum düz memurluk ta çok yüksek puan oy oy ben kimyager olarak ta atanabilirim ama o da hep 90 larda ☺Ben alandan girmeyeceğim canım zaten bişey hatırladığım yokdüz memurluk için çalışıyorum.
Evet yüksek malesef ama benim hedefte yüksekBana da zor geliyor alan ama deneme istiyorum düz memurluk ta çok yüksek puan oy oy ben kimyager olarak ta atanabilirim ama o da hep 90 larda ☺
Inşallah canımEvet yüksek malesef ama benim hedefte yüksekbakalım en az 85hedefliyorum inşallah olur.
Kalan 29.334Kalan 29.454
Kalan 29.149Kalan 29.334
Çok zorlanıyorum bide hep ezber yazarak çalışıyorum alandan bi ders bitti ikinciyi başladım ondan da 1 konu bitmek üzere konularda uzun baya .. gözümde buyuyo hersey bian nce alam bitse gerisi kolay