- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
nikah elbisesi almıştım, gelinlikçiler kapalı zaten istesem de giyemem gelinlik.Canım nikah olursa sadece gelinlik giyecek misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nikah elbisesi almıştım, gelinlikçiler kapalı zaten istesem de giyemem gelinlik.Canım nikah olursa sadece gelinlik giyecek misin ?
Hayırlı olsun canım inşallah bundan sonrası çok güzel olur :)Kızlar cuma günü nikahimiz vardi kiydik cok şükür artık evliyiz. Ama ayri sehirlerdeyiz görüşemiyoruz da . Evimizi tutmustuk kiralik. Nsanlim bi an once evimiz hazir olsun gecelim istiyor . Dugun 6 haziranda ertelenip ertelenmeyecegi belli degil. kafam cok karisik butun esyalar hazir
Eğer biz önceden nikahı yapacak olursak ben kendi evime geçme şartıyla yaparım eşimin yanında olamıcaksam nikahın anlamı yok bence ve eğer nikahlıysam da bi ayıbı yokTesekkur ederim canim. Amin insallah . Umarim hepimizin düğünü güzel olur. Düğünden once eve gecmek mantikli mi sizce . Elalem ne der diye düşünmeden edemiyorum. Boyle bi zamanda dalga gecmeye hazirlar zaten
Normal bi dönem olsa neyse de, şu an olağanüstü durum var zaten. Ben kimsenin yaptığını saçma bulmuyorum bulamıyorum mesela nolursa olsun. Elalem desen hiç susmaz zatenTesekkur ederim canim. Amin insallah . Umarim hepimizin düğünü güzel olur. Düğünden once eve gecmek mantikli mi sizce . Elalem ne der diye düşünmeden edemiyorum. Boyle bi zamanda dalga gecmeye hazirlar zaten
Sanki dugun yapinca suscaklarmi?Normal bi dönem olsa neyse de, şu an olağanüstü durum var zaten. Ben kimsenin yaptığını saçma bulmuyorum bulamıyorum mesela nolursa olsun. Elalem desen hiç susmaz zaten
Yok susmazlar. Dört dörtlük olsa da illa bir şey bulunur. O yüzden herkes ne istiyosa yapsın en güzeli. Ben ailemi ikna edebilsem düğünü iptal edicem ama edemiyorum hiçbir şekildeSanki dugun yapinca suscaklarmi?
Herkes bizim cektigimiz aciyi biliyormu?Yok susmazlar. Dört dörtlük olsa da illa bir şey bulunur. O yüzden herkes ne istiyosa yapsın en güzeli. Ben ailemi ikna edebilsem düğünü iptal edicem ama edemiyorum hiçbir şekilde
Şu an düğün müziklerine bakıp, mobilya falan seçiyodum sanırım. Birdenbire can derdine düştük.Herkes bizim cektigimiz aciyi biliyormu?
O kadar hazırlık, emek çöp oluyo kolay değil. Hayaller falan.Benimde niyetim o yönde kizlar. annemi ikna etmek zor sadece . Eve girince hocayi cagirip dini nikah da kiyilir diye düşünüyorum. Disardan bakinca koca meraklısı gibi görüyor insanlar ertelersiniz nolcak diyorlar. Cok zoruma gidiyor psikolji falan kalmadi zaten.
Neyse ki bana kimse ertele falan demedi, evinize geçin isterseniz düğünü sonra da yaparsınız dediler. Yaş 29 - 35 olunca kim ne diyecek? 4 yıldır bekliyoruz.Benimde niyetim o yönde kizlar. annemi ikna etmek zor sadece . Eve girince hocayi cagirip dini nikah da kiyilir diye düşünüyorum. Disardan bakinca koca meraklısı gibi görüyor insanlar ertelersiniz nolcak diyorlar. Cok zoruma gidiyor psikolji falan kalmadi zaten.
bizde de 27 - 29 yaşlar ama benm ailem fazla geleneklere bagliNeyse ki bana kimse ertele falan demedi, evinize geçin isterseniz düğünü sonra da yaparsınız dediler. Yaş 29 - 35 olunca kim ne diyecek? 4 yıldır bekliyoruz.
Dugun salonu odemesi yapildi mobilyalar veyaz esyalar ceyiz hersey hazir kina organizasyonuna kadar hersey. Gelinlik de hazir. bi damatlik bakicaktik bu aralar virus cikti yalan olduO kadar hazırlık, emek çöp oluyo kolay değil. Hayaller falan.
Maddi zarar olcak mı bilmiyorum. Düğün salonu, otel geri ödeme yapar mı
Ya da salon seneye ertelesek ek ücret alır mı
Ayy her şey belirsiz nasıl kalsın psikoloji
Biz ocak ayindan almistik nikah gününü. Is yerinden ayrilmam icin onceden nikahi kiymak istedikEğer biz önceden nikahı yapacak olursak ben kendi evime geçme şartıyla yaparım eşimin yanında olamıcaksam nikahın anlamı yok bence ve eğer nikahlıysam da bi ayıbı yok
Bizde 25-25 ama ikimizinde ailesi geleneklere çok bağlı. Ne olur bilmiyorum kimse de daha erteleme muhabbeti yapmadı Temmuz a daha çok var diye. Eş durumuna başvuracak olmasak kesin ertelerdim bu durum beni bağlıyor.Neyse ki bana kimse ertele falan demedi, evinize geçin isterseniz düğünü sonra da yaparsınız dediler. Yaş 29 - 35 olunca kim ne diyecek? 4 yıldır bekliyoruz.