Düğün 2020 Gelinleri

Benim olsaydı eylülün ilk haftasıydı düğünüm. Mayısta nişanım vardı o çoktan iptal oldu zaten.
Evi de kuramıyorum ki, nikah tarihi alabilcek miyiz belirsiz. Zaten eşya falan bakma şansımız yok böyle giderse
Hiç böyle hayal etmemiştik, şaka gibi :KK43:
Herşeyi erkenden bitirelim, düğünü rahat bekleyelim demiştik, herşey hazırdı, ama bitti işte, hepsi uçtu gitti. Geçen yıl bana böyle birşey söyleseler asla inanmazdım. Yok artık saçmalama derdim.
Hesapta olan değil, nasipte olanı yaşıyoruz..

Herşeyi erkenden bitirelim, düğünü rahat bekleyelim demiştik, herşey hazırdı, ama bitti işte, hepsi uçtu gitti. Geçen yıl bana böyle birşey söyleseler asla inanmazdım. Yok artık saçmalama derdim.
Hesapta olan değil, nasipte olanı yaşıyoruz..
Biz oteli bile tutmuştuk, ödeyelim o zamana kadar borcu bitsin diye. Kına için organizasyon, fotoğrafçı hepsi hazırdı.
Sadece nikah işlemlerini şimdi halledecektik 6 ay kuralından dolayı.
Biz de sizin gibi her şey hazır olsun, ödemeler bitsin diyoduk.
Mayısa kalır herhalde artık, temmuz gibi konuşup erteleriz gibi duruyo. Benim pek umudum yok eylül için

Evet alabilirsiniz bir kisitlama yok 6 ay sureyi kurtariyorsunuz yeni bir degisiklikte size ulasirlar
Teşekkür ederim ama insanlar yeni nikah tarihi alamıyormuş. Bu durumda ertelemenin de olmayacağını düşünmüştüm açıkçası

Teşekkür ederim ama insanlar yeni nikah tarihi alamıyormuş. Bu durumda ertelemenin de olmayacağını düşünmüştüm açıkçası

Genelge ucu acik mumkun oldukca kiymayin diyorlar bu konu sanirim tayin donemleri ve askeri izinler icin gecerli birde kacip gelip hamile olanlar bekleyemez.
Bizde cok basvuru olmadigi icin geleni cevirmiyoruz.

Biz oteli bile tutmuştuk, ödeyelim o zamana kadar borcu bitsin diye. Kına için organizasyon, fotoğrafçı hepsi hazırdı.
Sadece nikah işlemlerini şimdi halledecektik 6 ay kuralından dolayı.
Biz de sizin gibi her şey hazır olsun, ödemeler bitsin diyoduk.
Mayısa kalır herhalde artık, temmuz gibi konuşup erteleriz gibi duruyo. Benim pek umudum yok eylül için
Erteleme fikri bizde de vardı ama bu iş bir yılı bulacak gibi, bir yıl sonra düğünün de anlamı yok, en fazla evlilik yıl dönümümde gelinlik giyerim bir çekim yaptırırım, o da içimde kalmasın diye. yoksa kına şu bu, geçti artık..

Ya bende dugunden vazgectim icmde hevesid3 kalmadı zaten nezaman biterse bile ki eylul ekim asi deniyor bitse bile kimse gitmez bende gitmem altinlarda gelmez. Ve artik hic dugunum illa diye diretmedim ama kimse hastalanmadan ya yani heleki geçengün birinde 3vlenmisti ama bekliyordu hastalik çıkmıştı ozaman.daha cok korkuyor insan burdaysaniz nasilsiniz?

Heleki böyle bi felaket atlattiktan sonrada insallah tez vakitte atlatirizda düğün yapmak nbiliyim zaten bence baya bizaman milli yas ilan edilir..

Burdayım çok keyifsizim.. kayınpederim şubattaki somestr tatilinde yapalım nikahınızı demişti, dinlemediğime çok pişmanım, sürekli bunu düşünüp duruyorum, şöyle olsaydı böyle olsaydı...

Heleki böyle bi felaket atlattiktan sonrada insallah tez vakitte atlatirizda düğün yapmak nbiliyim zaten bence baya bizaman milli yas ilan edilir..
Haziranda düğünü alıp hergün gün sayan tanıdıklarım var. Düğün yapabilirsiniz dendiği an yapan çok olucak biliyorum
Ama içime sinmez ki artık ya hiç yapmam ya seneye :KK43:

Burdayım çok keyifsizim.. kayınpederim şubattaki somestr tatilinde yapalım nikahınızı demişti, dinlemediğime çok pişmanım, sürekli bunu düşünüp duruyorum, şöyle olsaydı böyle olsaydı...
Ben de aynısını nişan için düşünüyorum. Şubatta yapalım denmişti, dış çekim olsun diye mayıs diye tutturdum.
En azından nişanım aradan çıkmış olurdu

Kır düğünü kır düğünü diye diye kendi başımızı yedik :olamaz:

Haziranda düğünü alıp hergün gün sayan tanıdıklarım var. Düğün yapabilirsiniz dendiği an yapan çok olucak biliyorum
Ama içime sinmez ki artık ya hiç yapmam ya seneye :KK43:
İzin verildiği an yapacaklardam biri benim. Gelen az olcak biliyorum ama erteleme şansım yok marttaydı zaten düğünüm her şey hazırdı eve kira ödüyoruz öyle olmasa ben de bekleyebilirdim ama şu an gelen az da olsa bi düğün izin verildiğinde yapılacak.

İzin verildiği an yapacaklardam biri benim. Gelen az olcak biliyorum ama erteleme şansım yok marttaydı zaten düğünüm her şey hazırdı eve kira ödüyoruz öyle olmasa ben de bekleyebilirdim ama şu an gelen az da olsa bi düğün izin verildiğinde yapılacak.
Ben korkuyorum işte. Gelenlerde hasta olan olur, felakete yol açarım diye. Psikolojik olarak çok etkilendim çünkü.
Keşke böyle olmasaydı, ne diyelim nasip

Erteleme fikri bizde de vardı ama bu iş bir yılı bulacak gibi, bir yıl sonra düğünün de anlamı yok, en fazla evlilik yıl dönümümde gelinlik giyerim bir çekim yaptırırım, o da içimde kalmasın diye. yoksa kına şu bu, geçti artık..
Canım nikah olursa sadece gelinlik giyecek misin ?

X