Bende..Ben şahsen düğğün ihtimalinden çoktan vazgeçtim, kına düğün bitti, sadece evimi kurmaya bakıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende..Ben şahsen düğğün ihtimalinden çoktan vazgeçtim, kına düğün bitti, sadece evimi kurmaya bakıyorum.
Herşeyi erkenden bitirelim, düğünü rahat bekleyelim demiştik, herşey hazırdı, ama bitti işte, hepsi uçtu gitti. Geçen yıl bana böyle birşey söyleseler asla inanmazdım. Yok artık saçmalama derdim.Benim olsaydı eylülün ilk haftasıydı düğünüm. Mayısta nişanım vardı o çoktan iptal oldu zaten.
Evi de kuramıyorum ki, nikah tarihi alabilcek miyiz belirsiz. Zaten eşya falan bakma şansımız yok böyle giderse
Hiç böyle hayal etmemiştik, şaka gibi
Sizi düğün salonundan aradılar mı bugün normalde nikahın vardı sanki öyle hatırlıyorumBende..
Biz oteli bile tutmuştuk, ödeyelim o zamana kadar borcu bitsin diye. Kına için organizasyon, fotoğrafçı hepsi hazırdı.Herşeyi erkenden bitirelim, düğünü rahat bekleyelim demiştik, herşey hazırdı, ama bitti işte, hepsi uçtu gitti. Geçen yıl bana böyle birşey söyleseler asla inanmazdım. Yok artık saçmalama derdim.
Hesapta olan değil, nasipte olanı yaşıyoruz..
Teşekkür ederim ama insanlar yeni nikah tarihi alamıyormuş. Bu durumda ertelemenin de olmayacağını düşünmüştüm açıkçasıEvet alabilirsiniz bir kisitlama yok 6 ay sureyi kurtariyorsunuz yeni bir degisiklikte size ulasirlar
Teşekkür ederim ama insanlar yeni nikah tarihi alamıyormuş. Bu durumda ertelemenin de olmayacağını düşünmüştüm açıkçası
Erteleme fikri bizde de vardı ama bu iş bir yılı bulacak gibi, bir yıl sonra düğünün de anlamı yok, en fazla evlilik yıl dönümümde gelinlik giyerim bir çekim yaptırırım, o da içimde kalmasın diye. yoksa kına şu bu, geçti artık..Biz oteli bile tutmuştuk, ödeyelim o zamana kadar borcu bitsin diye. Kına için organizasyon, fotoğrafçı hepsi hazırdı.
Sadece nikah işlemlerini şimdi halledecektik 6 ay kuralından dolayı.
Biz de sizin gibi her şey hazır olsun, ödemeler bitsin diyoduk.
Mayısa kalır herhalde artık, temmuz gibi konuşup erteleriz gibi duruyo. Benim pek umudum yok eylül için
Salonu ileri tarihe alindi ama evlendirme dairesinde kilcakti onlarda birsey demiyor pazartesi arncak ama sanmiyorunm ya yasak devam etcek.Sizi düğün salonundan aradılar mı bugün normalde nikahın vardı sanki öyle hatırlıyorum
Haziranda düğünü alıp hergün gün sayan tanıdıklarım var. Düğün yapabilirsiniz dendiği an yapan çok olucak biliyorumHeleki böyle bi felaket atlattiktan sonrada insallah tez vakitte atlatirizda düğün yapmak nbiliyim zaten bence baya bizaman milli yas ilan edilir..
Ben de aynısını nişan için düşünüyorum. Şubatta yapalım denmişti, dış çekim olsun diye mayıs diye tutturdum.Burdayım çok keyifsizim.. kayınpederim şubattaki somestr tatilinde yapalım nikahınızı demişti, dinlemediğime çok pişmanım, sürekli bunu düşünüp duruyorum, şöyle olsaydı böyle olsaydı...
Kır düğünü kır düğünü diye diye kendi başımızı yedikBurdayım çok keyifsizim.. kayınpederim şubattaki somestr tatilinde yapalım nikahınızı demişti, dinlemediğime çok pişmanım, sürekli bunu düşünüp duruyorum, şöyle olsaydı böyle olsaydı...
Hasta olan covid sizmisiniz?Burdayım çok keyifsizim.. kayınpederim şubattaki somestr tatilinde yapalım nikahınızı demişti, dinlemediğime çok pişmanım, sürekli bunu düşünüp duruyorum, şöyle olsaydı böyle olsaydı...
Yoo covid değilimHasta olan covid sizmisiniz?
İzin verildiği an yapacaklardam biri benim. Gelen az olcak biliyorum ama erteleme şansım yok marttaydı zaten düğünüm her şey hazırdı eve kira ödüyoruz öyle olmasa ben de bekleyebilirdim ama şu an gelen az da olsa bi düğün izin verildiğinde yapılacak.Haziranda düğünü alıp hergün gün sayan tanıdıklarım var. Düğün yapabilirsiniz dendiği an yapan çok olucak biliyorum
Ama içime sinmez ki artık ya hiç yapmam ya seneye
Ben korkuyorum işte. Gelenlerde hasta olan olur, felakete yol açarım diye. Psikolojik olarak çok etkilendim çünkü.İzin verildiği an yapacaklardam biri benim. Gelen az olcak biliyorum ama erteleme şansım yok marttaydı zaten düğünüm her şey hazırdı eve kira ödüyoruz öyle olmasa ben de bekleyebilirdim ama şu an gelen az da olsa bi düğün izin verildiğinde yapılacak.
Canım nikah olursa sadece gelinlik giyecek misin ?Erteleme fikri bizde de vardı ama bu iş bir yılı bulacak gibi, bir yıl sonra düğünün de anlamı yok, en fazla evlilik yıl dönümümde gelinlik giyerim bir çekim yaptırırım, o da içimde kalmasın diye. yoksa kına şu bu, geçti artık..