• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Ekim Kasım gibi tüp bebek yaptırmayı düşünler

Benim de amh sikinti 3 kere dogal gebe kaldim ama 3 u de dusuk oldu 6-7haftalikken kuretaj oldum yani...yasim 31 ve dusuk sebebi bilonmiyor...bu yuzden biz de daha yeni tup bebege basladik.Rabbim isteyen herkese saglikla versi 🤲
Canim dna testi felan yapiliyorr..onlardan yaptirdinizmi hic..cunki dnasi bozuk olan embriyolari vucut kabul etmiyo diyebiliyorum ben..dusuklerde ondan oluyo diye biliyorum..cok gecmis olsun onceliklee..zor seyler bu yasadiklarin..amhin ve fshin kac acaba..nasil bi tedavi uygulaniyo suan size..benim 2 tup bebek denemeaindede 2. Kalite embriyo elde edildigi icin..suan 2 ayi gecti hormon ve vitamin ilaclari kullaniyorum..eylulde baslicaz bakalim tedaviye..

Kızlar benim transferim iptal oldu malesef.Tek kalan embriyom genetik testten sağlıklı gelmişti ama malesef kromozomları bozuk çıkmış. Çok üzüldüm çünkü son sanşımızdı.5 hamilelik yaşadım, 3ü karnımda öldüğü için kürtaj, 1 sağlıklı doğum, 1 bebeğim hasta doğdu 7 buçuk ay yaşadı. Psikolojim de bedenim de yoruldu.Allah olan evladıma sağlık versin inşallah. Yaşım da 39..Oğluma bir kardeş için çok çabaladım kısmet değilmiş. Allah isteyen emek veren herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Kızlar benim transferim iptal oldu malesef.Tek kalan embriyom genetik testten sağlıklı gelmişti ama malesef kromozomları bozuk çıkmış. Çok üzüldüm çünkü son sanşımızdı.5 hamilelik yaşadım, 3ü karnımda öldüğü için kürtaj, 1 sağlıklı doğum, 1 bebeğim hasta doğdu 7 buçuk ay yaşadı. Psikolojim de bedenim de yoruldu.Allah olan evladıma sağlık versin inşallah. Yaşım da 39..Oğluma bir kardeş için çok çabaladım kısmet değilmiş. Allah isteyen emek veren herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Bir evladınız var, kolay değil ama sıkmayın canınızı. Her şeyde bir hayır olduğunu düşünmek iyi gelebilir.

Canim dna testi felan yapiliyorr..onlardan yaptirdinizmi hic..cunki dnasi bozuk olan embriyolari vucut kabul etmiyo diyebiliyorum ben..dusuklerde ondan oluyo diye biliyorum..cok gecmis olsun onceliklee..zor seyler bu yasadiklarin..amhin ve fshin kac acaba..nasil bi tedavi uygulaniyo suan size..benim 2 tup bebek denemeaindede 2. Kalite embriyo elde edildigi icin..suan 2 ayi gecti hormon ve vitamin ilaclari kullaniyorum..eylulde baslicaz bakalim tedaviye..
Benim ilk tup bebek deneyimim biz de nasip olursa pgt ye gonderecegiz zaten ama doktorumuz onermiyorum dedi...esimle kromozmlarimiz normal oljnca embriyonun bozuk olma ihtimali yok denecek kadar az dedi ama biz gene de gonderelim dedik.amh en subatta 0.60 iken haziranda 0.93 cikti...fsh subatta 9.28 di guncel hoca gerekli gormedi sanirm fsh cok sikinti yapmiyor gbi...2 aydir biz de vitamin destegi aliyoruz bakalim carsamba hocayla gorusecegim ve regliyim baslayalim da diyebilir...hocayla en son planimiz mikrocip ve mikro enjeksiyon akabinde pgt sonra da intrapilid serum ce krotizon ile progesteron esliginde transfer dedi...ama tabiki Allahim izin verirse

Benim ilk tup bebek deneyimim biz de nasip olursa pgt ye gonderecegiz zaten ama doktorumuz onermiyorum dedi...esimle kromozmlarimiz normal oljnca embriyonun bozuk olma ihtimali yok denecek kadar az dedi ama biz gene de gonderelim dedik.amh en subatta 0.60 iken haziranda 0.93 cikti...fsh subatta 9.28 di guncel hoca gerekli gormedi sanirm fsh cok sikinti yapmiyor gbi...2 aydir biz de vitamin destegi aliyoruz bakalim carsamba hocayla gorusecegim ve regliyim baslayalim da diyebilir...hocayla en son planimiz mikrocip ve mikro enjeksiyon akabinde pgt sonra da intrapilid serum ce krotizon ile progesteron esliginde transfer dedi...ama tabiki Allahim izin verirse
Canim ims yontemini muhakkak deneyin biraz fark oduyosunuz.ben esimde problem olmamasina ragmen mesela ondan dusunuyorum..degerlerinn cok kotu degil tatlimm...masallah..

Bende başladım vitamin kullanmaya önümüzdeki aylarda belli olacak süreç herkes için olumlu sonuclanir inşallah

Selam hepinize. Biz de Ekim ya da Kasım'da tüp bebek yaptıracağız. Eşimin genetik sonucunu bekliyorduk çıktı, daha gösteremedik ama okuyup anladığımız bir sıkıntı yok. Aşırı sperm azlığı var, sebebi bulunamıyor. Bağışıklık-otoimmün sebepler kolay bulunamıyor diye biliyorum, böyle bir şey yaşayan var mı? Gerçi bunu erkek infertilitesi kısımlarında sorsam daha iyi olacak: )
Amh 0.9 larda, fsh 11 küsür (bakmaya üşenmek). Muayenelerimde hem benden yana bir gebelik engeli olmadığın söylediler. Lakin, rahim filmimde "parsiyel septalı uterus/parsiyel bikornuat uterus" yazıyor. Bunu da daha doktora göstermedim: ) Benzer durumda olanlar var mı, operasyon olursa bana Ekim kasımda düşündüğümüz tedavi gecikir mi sizce?

Merhaba arkadaşlar.. öncelikle Allahım isteyen herkese yavrusunu versin hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz Allah yardımcımız olsun.. biz de Eylül sonunda gideceğiz doktora nasip olursa. Eşimde aşırı sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var. Küçükken geçirmiş olduğu iki taraflı inmemiş testis ameliyatından dolayıymış. Normal yoldan gebe kalmam imkansız gibiymiş doktorum belki 10 yol somra şans eseri kalırsın dedi🙁 yaşım 29 ve daha geç olmadan denemeye karar verdik tüp bebeği. Bende muayene oldum tahlil yaptırdım fsh 9.8 çıktı ama amh baktırmadım. Rahim filmimde bi sıkıntı çıkmadı. Sol tarafım da 3cmlik bi kistim var doktor doğum kontrol hapı kullan öyle gel dedi. O yüzden Eylül sonuNa kaldı. Biz İzmir’de yaşıyoruz ama İstanbul memoriali tercih ettik. Laboratuvarı çok iyi diyor gidenler. Yasak çıkmassa inşallah gideceğiz hep birlikte bu süreci güzelce atlatırız umarım 🤲

Merhaba hanımlar.. Bende tahlilleri i yaptırdım 9.deneme için.. Kısaca bahsediyim kendimden 30 yaşındayım 12 yıllık evliyim. 8 yasında bir kızım var. Kızım ilk denemede oldu. Sonrasında 7 tedavim daha oldu 7. Denem tuttu 11. Haftada düşük yaptım 2017 yılında. Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum uzun süre ara verdim şimdi tekrar deniyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar mesajları tek tek okudum bizde başladık tedaviye Ankara'da
Selam hepinize. Biz de Ekim ya da Kasım'da tüp bebek yaptıracağız. Eşimin genetik sonucunu bekliyorduk çıktı, daha gösteremedik ama okuyup anladığımız bir sıkıntı yok. Aşırı sperm azlığı var, sebebi bulunamıyor. Bağışıklık-otoimmün sebepler kolay bulunamıyor diye biliyorum, böyle bir şey yaşayan var mı? Gerçi bunu erkek infertilitesi kısımlarında sorsam daha iyi olacak: )
Amh 0.9 larda, fsh 11 küsür (bakmaya üşenmek). Muayenelerimde hem benden yana bir gebelik engeli olmadığın söylediler. Lakin, rahim filmimde "parsiyel septalı uterus/parsiyel bikornuat uterus" yazıyor. Bunu da daha doktora göstermedim: ) Benzer durumda olanlar var mı, operasyon olursa bana Ekim kasımda düşündüğümüz tedavi gecikir mi sizce?
Acaba hangi ildesiniz bizde eşim için doktor arıyoruz

Her şey nasip Allah sizlere ve evlatlarınıza uzun ömür versin...

Verdiğim tarihlerde tüp bebek yaptırmak isteyen arkadaşlar gelin birbirbirimize destek olalım. Ben 15 aylık evliyim 26 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç korumadık 6. Aya kadar hamile kalamayınca özel bir hastaneye gittim. Yumurta takipleri klomen , femera çatlama iğneleri denedim ve yine olumlu sonuç alamadim. Doktorum hsg cekelim dedi bu filmden sonra hamile kalan çok oluyor dedi. Hsg çekildim ve dünyaların başima yıkıldığı o gün 5 mart iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim. O kadar üzüldüm ki . Sonra istanbula eşimin tayini cıktı ve buraya geldik eylül ekim gibide tüp bebek düşünüyorum ve o aylarda tüp bebek düşünen benimle aynı durumda olan arkadaşlarla birbirimize destek vermek için bu topigi açtım.
Eylül de inşallah nasip olursa

Merhaba arkadaşlar mesajları tek tek okudum bizde başladık tedaviye Ankara'da

Acaba hangi ildesiniz bizde eşim için doktor arıyoruz
Biz Mehmet Murad Başar'a gittik, Memorial'da. Tedavinin başındayız. Kendisinden memnun olan çok insan var, forumlarda sık sık karşılaşırsınız. Kolay gelsin..

Ben bugun istenilen tahlil sonuçlarımi götürdüm.. Şeker yüklemem normal olmadiği i söylediler düzene sokmamız gerekiyormuş endokronoloji ye gönderdiler tedavim ertelensin istemiyorum

Back