• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Ekim Kasım gibi tüp bebek yaptırmayı düşünler

Tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlara tavsiyem ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi. Çünkü doktor rahim dinlendirme verebiliyor(2-3 ay beklemek demek), bi sorun çıkıyor transfer ertelenebiliyor falan yani süreç uzayabiliyor. Normalde tüp bebek 2 haftalık bir tedavi ama eylülde başlayıp diğer sene haziranda transferi anca yapılanı gördüm.
8.tüp bebek denemem en fazla bir ay rahim dinlendirmek uyguladılar.. Tabiki erken başlamak iyi

Eylül sonundaki adetimle gideceğim yasak çıkmazsa tabi İzmir’de oturuyoruz İstanbul’a gideceğiz hakkımızda hayırlısı Rabbim hayırlısını nasip etsin

Kızlar ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum ben tuo bebek raporu için nereye başvuru yapcam bir yerden başlamam gerekiyor . Bana yardmci olacak biri var mı acaba

Eylülde tedaviye başlayacaktım yine olmadı eşim bu konuda rahat davranıyor gibi geliyor bana ama ben bir yerden baslamalym

merhaba :)
okurken duygulandim nerdeyse benim yaşadıklarımın benzerini yasamissiniz bende 2 yillik evliyim. tüplerim benim de kapalı. temmuz basında tup bebek tedavisine basladik su 'an ilac kullanıyorum. bu ay ya da ağustosda transferim olacak.
Canım naptın transfer yaptırdın mi

Arakadaslar merhaba ben 14 ekimde regl oldum ve 19 ekimde histereskopi oldum.bugun de regl olmusum ama birmal adetime daha 8-10gun var....histereskopi olup adeti erken gelen var mi stres yaptim simdi🙄

Back