• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Ekim Kasım gibi tüp bebek yaptırmayı düşünler

Verdiğim tarihlerde tüp bebek yaptırmak isteyen arkadaşlar gelin birbirbirimize destek olalım. Ben 15 aylık evliyim 26 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç korumadık 6. Aya kadar hamile kalamayınca özel bir hastaneye gittim. Yumurta takipleri klomen , femera çatlama iğneleri denedim ve yine olumlu sonuç alamadim. Doktorum hsg cekelim dedi bu filmden sonra hamile kalan çok oluyor dedi. Hsg çekildim ve dünyaların başima yıkıldığı o gün 5 mart iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim. O kadar üzüldüm ki . Sonra istanbula eşimin tayini cıktı ve buraya geldik eylül ekim gibide tüp bebek düşünüyorum ve o aylarda tüp bebek düşünen benimle aynı durumda olan arkadaşlarla birbirimize destek vermek için bu topigi açtım.
sen naptın canım merkez buldun mu

Yok kuzum arayıstaym ankara memorial da birini önerdi bi doktor tanıdığımız ama biz istanbulda oturuyoruz bayrama memlekete gidince goruscez onunla bakalım istanbulda önerdiği biri var mı eğer bu çok iyi derse ankarada gidebilirim nasip. Bahçecide olabilir ben orayla ilgilide olumlu çok şey duydum

Selam kızlar, benim dün yumirta toplamam yapıldı, 6 tane toplandı. Bugün aradılar 4ü döllenmiş, cuma günü tekrar bilgi vereceklermiş. Bizim sorunumuz genetik bozukluk olduğu için genetiğe gidecek embriyolar.Benim taşınma işim olduğu için transferim muhtemelen eylül başında olur..istanbulda tavsiye edeceğim dr.lar, biri benim gittigim ataşehir memorialde Cem Demirel, biri de bahçeci umut ta Cem Çelik..

Selam kızlar, benim dün yumirta toplamam yapıldı, 6 tane toplandı. Bugün aradılar 4ü döllenmiş, cuma günü tekrar bilgi vereceklermiş. Bizim sorunumuz genetik bozukluk olduğu için genetiğe gidecek embriyolar.Benim taşınma işim olduğu için transferim muhtemelen eylül başında olur..istanbulda tavsiye edeceğim dr.lar, biri benim gittigim ataşehir memorialde Cem Demirel, biri de bahçeci umut ta Cem Çelik..
Hakkından hayırlısı olsun canım benim. Ücret olarak ne kadar ödediniz. Bende bakayım o doktorlara .

benm görüştüğüm yer antalyada.

Benim görüştüğüm yer antalyada. Ben de hidrosalprnks olma ihtimali var.yumurta toplarken bakıcaz dedi
Seninde tüpler kapalı mı tüpler kapalı olunca sıvı birikmesi oluyomuş bazen ama . O kanıya nerden vardılar. Hsg mı cıktı

Hakkından hayırlısı olsun canım benim. Ücret olarak ne kadar ödediniz. Bende bakayım o doktorlara .
Sağol canım amin inşallah..Bizim genetik testler biraz fazla tutuyor,biz 35bin civarı ödedik. Ama normalde tüp bebek ücreti 10bin500tl.ilaclar da ayrıca 4-5bin olsa 15bin gibi tutar.

Yok kuzum arayıstaym ankara memorial da birini önerdi bi doktor tanıdığımız ama biz istanbulda oturuyoruz bayrama memlekete gidince goruscez onunla bakalım istanbulda önerdiği biri var mı eğer bu çok iyi derse ankarada gidebilirim nasip. Bahçecide olabilir ben orayla ilgilide olumlu çok şey duydum
istanbul acıbademde prof. tayfun bağış var onu cok iyi duydum canım bi arastir istersen🥰

benm görüştüğüm yer antalyada.

Benim görüştüğüm yer antalyada. Ben de hidrosalprnks olma ihtimali var.yumurta toplarken bakıcaz dedi

Merhaba antalya da hangı hastane ve hangı doktora gidiyorsunuz ben vitale de taner beye gidiyorum 3 klomen snrası aşılama denemek ıstedı hsg cekılmedı

Merhaba ilac dediginiz vitamin mi?
merhaba :)
okurken duygulandim nerdeyse benim yaşadıklarımın benzerini yasamissiniz bende 2 yillik evliyim. tüplerim benim de kapalı. temmuz basında tup bebek tedavisine basladik su 'an ilac kullanıyorum. bu ay ya da ağustosda transferim olacak.

Merhaba sizin 6 yumurta toplanmis .rezerviniz mi az sizin de acaba?

Genelde milletin 15-30 arasi toplaniyor da benim de 9 tane saydi ama benim rezerv az tabi
Ben 52 tane bile duydum bu topikte,en az 10 bekliyordum 6 diyince biraz buruldum. 6 taneden 4Ü döĺlendi,1i 5.güne gitti. O da genetiğe gidecek,inşallah sağlıklı gelir de emeklerimiz boşa gitmez. Onun stresi var,10 gün sonra belli olur dediler..Inşallah senin için de hayırlısı olsun.

Ben 52 tane bile duydum bu topikte,en az 10 bekliyordum 6 diyince biraz buruldum. 6 taneden 4Ü döĺlendi,1i 5.güne gitti. O da genetiğe gidecek,inşallah sağlıklı gelir de emeklerimiz boşa gitmez. Onun stresi var,10 gün sonra belli olur dediler..Inşallah senin için de hayırlısı olsun.
Gerci sayinin onemi yok 1 tane olsun bizim olsun da🙏amin sizin de insallah bu cuma gecesi yuzu hurmetine dualarimiz kabul olur da genetikten guzel bir sekilde doner ve saglikla alirsiniz kucaginiza🙏guzel haberler verirsiniz insallah

Back