• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Ekim Kasım gibi tüp bebek yaptırmayı düşünler

Gerci sayinin onemi yok 1 tane olsun bizim olsun da🙏amin sizin de insallah bu cuma gecesi yuzu hurmetine dualarimiz kabul olur da genetikten guzel bir sekilde doner ve saglikla alirsiniz kucaginiza🙏guzel haberler verirsiniz insallah
Inşallah canım sağol. Senin bugün mü toplandı?

bayanlar bir şey danışmak istiyorum. ilk defa tüp bebek yaptıracağım ağustos ayında tedaviye başlıyorum fakat çok emrak ettiğim bir şey var. regl olup 3üncü günü tedaviye başlamak üzeri gidiyorsunuz ya o ay mı transfer yapılıyor yoksa transfer bir sonraki regl döneminden sonra mı yapılıyor? çünkü okuduğum şeyler biraz sürecin uzun olduğu düşüncesini hisssettirdi bana.

bayanlar bir şey danışmak istiyorum. ilk defa tüp bebek yaptıracağım ağustos ayında tedaviye başlıyorum fakat çok emrak ettiğim bir şey var. regl olup 3üncü günü tedaviye başlamak üzeri gidiyorsunuz ya o ay mı transfer yapılıyor yoksa transfer bir sonraki regl döneminden sonra mı yapılıyor? çünkü okuduğum şeyler biraz sürecin uzun olduğu düşüncesini hisssettirdi bana.
Bunu tamamen hekım belırler sızın ıcın taze embriyo uygunsa o ay degılde genetik teste vs gıdıcekse diger aylarda yapılır

Merhaba kızlar bende bayramdan sonra bir aksilik çıkmazsa yine tedaviye başlıyorum. Tedaviden sonra 2 ay rahim dinlendirme yapıcaz Eylül sonu ya da Ekim başı transfer olur diye düşünüyorum inşallah.

Merhaba kızlar bende bayramdan sonra bir aksilik çıkmazsa yine tedaviye başlıyorum. Tedaviden sonra 2 ay rahim dinlendirme yapıcaz Eylül sonu ya da Ekim başı transfer olur diye düşünüyorum inşallah.
bu rahim dinlendirmeyi neden yapıyorlar acaba ?

Back