2020 Eylül Ekim Kasım gibi tüp bebek yaptırmayı düşünler

Merhaba herkesin farkli...mesela ben haziran regli ile gittim ama bende rezerv azligi vardi esimde de sprem morfoloji ve hareket sikintisi ...doktor oncelilkle 1-2ay vitamin destegi verecegini soyledi ve arada da folikul gelisimim icin kontrollere cagiriyor...bizim mesela daha en az 2-3ay var transfer icin diye dusunuyorum...cunku prosedurumuz uzun....kimine de hemen regli ile basliyorlar yumurta buyutme ignelerine ve ayni ay transfer olur

Kızlar mwrhaba ben de muhtemelen ekimde tüp bebek denemesi yapacagim aslında bugün adetimin ikinci gun u doktora.gittim ama genetik test yapılması gerektiğinden incelemek için bizden kan istediler.1 ayda çıkarmış ,o yapıldıktan sonra bir de embryolara test yapılacak o da bir ay sürer yani ekim e kaldık hepimiz icin hakkımızda hayırlısı

Merhaba sizin neden genetiklere bakiliyor?dusukleriniz mi oluyor?

Inşallah canım sağol. Senin bugün mü toplandı?
merhaba ben de cem demirel 'in hastayım hatta yarın yumurta toplama işlemi yapilacak nasip olursa.benim rezervin çok az ve kromozom bozukluğu var.3 tane yumurta toplanacak büyük ihtimal.ben ödediğiniz ücreti anlayamadim.15 bin hastane ve ılıcalar tutuyor.embryo başına 295 dolar demişlerdi genetik incelemeyi.fazla geldi ücret siz söyleyince.

Bizim genetik hastalıklı bir bebeğimiz olmuştu, 7 buçuk ay yaşayabildi. Nadir görülen bir sendromu vardı, onun için o hastalığa bakılacak, tek gen deniyor.Onun ücreti 2.160 dolar..295 dolar olan kromozom incelemesi de yapılacak. Malesef bizim tek embriyomuz kaldı, genetik sonucunu bekliyoruz, tek genden sağlıklı gelirse kromozom testi yapılacak.

Rabbim tekrar acı göstermesin size.insallah sağlıklı sıhhatli evladınız olur.

Merhaba kızlar. tüp bebek yaptırma nedeniniz nelerdir? erkek infertilitesi olan varmı? azosperm falan?

Selam kızlar, benim tek embriyom kalmıştı 5.güne giden ve onu genetik teste göndermiştik ,şükürler olsun hasta değilmiş, ya taşıyıcı ya normalmiş. Şimdi bir de diğer hastalıklara bakılacak, down gibi sık görülenlere,inşallah ondan da sağlıklı gelirse ağustos sonu eylül başı gibi transfer olur.inşallah tutar da sağlıklı bir bebeğimiz olur.

Merhabalarr..bizde 10 eylul gibi Allah izin verirse basliyacagiz.tedaviye.yumurta .rezevr azligi ve en onemlisi embriyonun kalitesiz olusu problemi var..insalahh topik ugurlu gelir kizlarr..

Merhabalarr..bizde 10 eylul gibi Allah izin verirse basliyacagiz.tedaviye.yumurta .rezevr azligi ve en onemlisi embriyonun kalitesiz olusu problemi var..insalahh topik ugurlu gelir kizlarr..
Merhaba amh kac sizin?bir de ilk defa mi tup yapiyorsunuz?daha once hic gebe kaldiniz mi?

Merhaba amh kac sizin?bir de ilk defa mi tup yapiyorsunuz?daha once hic gebe kaldiniz mi?
Canim daha once 2 negatif tup bebek deneyimim var..eger seninde varsa amh dusuklugu dogal yolla gebe kalmaya engel degil..benim kismet olmadi..eylulde 3. Yu denicez..tabi yas faktorude var bende 39 yasim..

Canim daha once 2 negatif tup bebek deneyimim var..eger seninde varsa amh dusuklugu dogal yolla gebe kalmaya engel degil..benim kismet olmadi..eylulde 3. Yu denicez..tabi yas faktorude var bende 39 yasim..
Benim de amh sikinti 3 kere dogal gebe kaldim ama 3 u de dusuk oldu 6-7haftalikken kuretaj oldum yani...yasim 31 ve dusuk sebebi bilonmiyor...bu yuzden biz de daha yeni tup bebege basladik.Rabbim isteyen herkese saglikla versi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…