2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Dr un tavsiye ettiyse sıkıntı yok.coraspirin gebelikte tek faydası kanı sulandırıp kan akışını saglamak. Bunuda kan pıhtılaşması olan gebelere verirler. Gebe kalinsin diye verildiğini hiç duymadım. Çünkü ben bu pıhtılaşma faktörler i vesilesiyle çok drla muhattap oldum iki düşükten sonra. Neyse tek sağlıkla kucağımıza alalimda vesileler pekte önemli değil..

Ultrasonla kese gördüler mi peki Allah yardımcın olsun geçmiş olsun belki üstüne görüyorsundur dediğin gibi
yok canım baktılar ama zaten daha hcg çok düşük görmek için 1500 den fazla olması lazım benim 23 dü en son pazartesi tekrar bakılacak ama gebelik testlerim koyulaşıyor sıkıntı yok gibi kanamaya rağmen

Canım nasılsın merak ettim seni kanaman durdu mu bide gecikmen olmuş muydu bu adetinde

Merhaba, hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. bende 4+6 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim ve biraz isteğim dışı süpriz oldu. pazartesi doktora gideceğim. Çok mu erken olur? Kese ne zamandan sonra görülüyor?

Canım nasılsın merak ettim seni kanaman durdu mu bide gecikmen olmuş muydu bu adetinde
yok canım geliyor hala nolmal adet oluyor gibiyim yarın bitmesi lazım 4 gün oluyor adetim de 4 gün sürer yarın Bat günümdü iskillenip test yapmasaydım adet oldum sanardim diğer aya kadar öğrenemezdim

yok canım geliyor hala nolmal adet oluyor gibiyim yarın bitmesi lazım 4 gün oluyor adetim de 4 gün sürer yarın Bat günümdü iskillenip test yapmasaydım adet oldum sanardim diğer aya kadar öğrenemezdim

Benim de 2 gün kanamam oldu bugün 3.günüm kesildi kahverengi az leke geliyor 10 gün gecikmenin üstüne oldum bende gerçi kan vermiştim negatif çıktı 0.100 ihtimal yoktur heralde dimi

Benim de 2 gün kanamam oldu bugün 3.günüm kesildi kahverengi az leke geliyor 10 gün gecikmenin üstüne oldum bende gerçi kan vermiştim negatif çıktı 0.100 ihtimal yoktur heralde dimi
belli olmuyor hiç bende adet oluyorum ama hamileyim supheleniyorsan test yap canim ne zaman vermiştin kan

Cnm adetin kaç gün gecikince yaptın beta

Canım 5 gün gecikti. Bugün doktoruma gittim 4+6 dedi. Ağustos bebeği olur dedi. İlk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Benim doktorum 38 39 hafta arası yapıyor sezeryanları o yüzden ağustos sonu dedi.

Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebişini. SAT aralık kaçtı peki.

Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebişini. SAT aralık kaçtı peki.
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah.

Aslında 13 kasım ama geç yumurtlama ve geç döllenme olduğu için ultrason sonucuna göre 01.12 diye değiştirdi doktorum. Benim genelde geç yumurtlama oluyor. Senin ki ayın kaçı peki?

belli olmuyor hiç bende adet oluyorum ama hamileyim supheleniyorsan test yap canim ne zaman vermiştin kan

Adet olmadan bir gün önce verdim yani 4 gün oluyor 0,100 çıktı gerçi negatif ama ne biliyim az oldum gibi bi tane testim kalmıştı olmadı onu da yaparım aslında yok ama iştr çok isteyince böylr oluyor

Benim SAT 3 Aralık tı. Önümüzdeki cuma gidcem dr keseyi görürüz inşallah. Sat a göre 4+5 olıyorum ama dr ne dicek bilmiyorum

Yumurtlamayıda adetimin 14 ve 15 inde gördüm 14 te pikti.

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim ekim ayında 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu 9 yaşında bir kızım var inşallah sağlıkla devam ederse bu ikinci çocuğum olacak 37 yaşındayım bu arada inşallah hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize

Sağlıkla bebişinize kavuşursunuz sizde inşallah. Sat kaçtı sizin peki. Betanız kaçtı öğrendiğinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…