- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Ultrasonla kese gördüler mi peki Allah yardımcın olsun geçmiş olsun belki üstüne görüyorsundur dediğin gibiadet geciriyor gibiyim resmen
Cnm adetin kaç gün gecikince yaptın betaKızlar merhaba bugün tahlil yaptırdım. 3370 çıktı beta hcg. Haftamı bilmiyorum ama. Bende aranızdayım hayırlı olsun herkese.
Dr un tavsiye ettiyse sıkıntı yok.coraspirin gebelikte tek faydası kanı sulandırıp kan akışını saglamak. Bunuda kan pıhtılaşması olan gebelere verirler. Gebe kalinsin diye verildiğini hiç duymadım. Çünkü ben bu pıhtılaşma faktörler i vesilesiyle çok drla muhattap oldum iki düşükten sonra. Neyse tek sağlıkla kucağımıza alalimda vesileler pekte önemli değil..Evet 8 ay olunca birakiliyor. Ben gebe kalmaya calisirken ablamin dr unun dedigini o zamanki takibimi yapan dr uma sormustum o da bana ben de tavsiye ediyorum midende sorun olmadigi surece coraspin kullanabilirsin hamile kalmayi beklemene gerek yok demisti 3 ay sonra hamile kaldim. Coraspinin gebelikteki faydalarini ve hamile kalmayi neden kolaylastirdigini yabanci kaynaklardan okuyabilirsiniz.
Sağlıkla gelsin , hayırlısı inşallah.Kızlar merhaba bugün tahlil yaptırdım. 3370 çıktı beta hcg. Haftamı bilmiyorum ama. Bende aranızdayım hayırlı olsun herkese.
yok canım baktılar ama zaten daha hcg çok düşük görmek için 1500 den fazla olması lazım benim 23 dü en son pazartesi tekrar bakılacak ama gebelik testlerim koyulaşıyor sıkıntı yok gibi kanamaya rağmenUltrasonla kese gördüler mi peki Allah yardımcın olsun geçmiş olsun belki üstüne görüyorsundur dediğin gibi
yok canım baktılar ama zaten daha hcg çok düşük görmek için 1500 den fazla olması lazım benim 23 dü en son pazartesi tekrar bakılacak ama gebelik testlerim koyulaşıyor sıkıntı yok gibi kanamaya rağmen
yok canım geliyor hala nolmal adet oluyor gibiyim yarın bitmesi lazım 4 gün oluyor adetim de 4 gün sürer yarın Bat günümdü iskillenip test yapmasaydım adet oldum sanardim diğer aya kadar öğrenemezdimCanım nasılsın merak ettim seni kanaman durdu mu bide gecikmen olmuş muydu bu adetinde
yok canım geliyor hala nolmal adet oluyor gibiyim yarın bitmesi lazım 4 gün oluyor adetim de 4 gün sürer yarın Bat günümdü iskillenip test yapmasaydım adet oldum sanardim diğer aya kadar öğrenemezdim
belli olmuyor hiç bende adet oluyorum ama hamileyim supheleniyorsan test yap canim ne zaman vermiştin kanBenim de 2 gün kanamam oldu bugün 3.günüm kesildi kahverengi az leke geliyor 10 gün gecikmenin üstüne oldum bende gerçi kan vermiştim negatif çıktı 0.100 ihtimal yoktur heralde dimi
Cnm adetin kaç gün gecikince yaptın beta
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebişini. SAT aralık kaçtı peki.Canım 5 gün gecikti. Bugün doktoruma gittim 4+6 dedi. Ağustos bebeği olur dedi. İlk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak. Benim doktorum 38 39 hafta arası yapıyor sezeryanları o yüzden ağustos sonu dedi.
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah.Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebişini. SAT aralık kaçtı peki.
belli olmuyor hiç bende adet oluyorum ama hamileyim supheleniyorsan test yap canim ne zaman vermiştin kan
Benim SAT 3 Aralık tı. Önümüzdeki cuma gidcem dr keseyi görürüz inşallah. Sat a göre 4+5 olıyorum ama dr ne dicek bilmiyorumAmin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah.
Aslında 13 kasım ama geç yumurtlama ve geç döllenme olduğu için ultrason sonucuna göre 01.12 diye değiştirdi doktorum. Benim genelde geç yumurtlama oluyor. Senin ki ayın kaçı peki?
Yumurtlamayıda adetimin 14 ve 15 inde gördüm 14 te pikti.Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah.
Aslında 13 kasım ama geç yumurtlama ve geç döllenme olduğu için ultrason sonucuna göre 01.12 diye değiştirdi doktorum. Benim genelde geç yumurtlama oluyor. Senin ki ayın kaçı peki?
Sağlıkla bebişinize kavuşursunuz sizde inşallah. Sat kaçtı sizin peki. Betanız kaçtı öğrendiğinizdeMerhaba bende 5 haftalık hamileyim ekim ayında 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu 9 yaşında bir kızım var inşallah sağlıkla devam ederse bu ikinci çocuğum olacak 37 yaşındayım bu arada inşallah hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize
Benim sat 2 aralık betaya baktırmadım 7. Haftada dr gideceğim öncekinde de öyle yapmıştımSağlıkla bebişinize kavuşursunuz sizde inşallah. Sat kaçtı sizin peki. Betanız kaçtı öğrendiğinizde
Hadi hayırlısı inşallah. Benimde 3 Aralık sat. Dr cuma günü gel dedi.Benim sat 2 aralık betaya baktırmadım 7. Haftada dr gideceğim öncekinde de öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?