2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kıyamam sana ya, üzülme lütfen. canım inan bizimkilerde çok sık hasta oluyor, ama mesela benim büyüğüm artık 11 yaşında , eskiye göre daha seyrek hastalanıyor. Bence seni yıpratan aynı anda hastalanmaları. Hasta olan bir çocuğa bile bakmak yeterince zorken, ikisi aynı anda olunca daha yıpratıcı ve yorucu.. Bir de anlattıklarına bakılırsa bu kadar terlemeleri normal mi? doktor birşey diyor mu? benim çocuklarda çok terler ama geceleri uyurken, sırt üstü yatıyorlarsa sırtları çok terler. birde burunları tıkalıyken nefes almakta zorlandıkları zamanlarda çok terlerler. Eğer antibiyotik kullanıyorlarsa o da çok terletir.
.
ben sık hastalanmalarını pandemiye bağlıyorum. Bebeğim doğduğunda pandemi sürecindeydik, doktor kontrollerii dışında nerdeyse hiç dışarı çıkarmadım. Yaşına girdikten sonra parkla tanıştı. mikroplarla yeni tanışıyor yani..bana sık hastalanmalarının sebebi buymuş gibi geliyor.
.
birde büyüğün kreş vs gidiyor mu? oradan da mikrop yalıyabilir.
.
kendini suçlama canım benim, hangi anne çocuğunun hasta olmasını ister, Eşinde seni suçlamasın, ondan destek görürsen emin ol süreci daha rahat yönetirsin

Canım ecmelde bu sefer böyle her gören bebe hasta şunu yap bunu yap diyor sanki hiç bişi yapmıyorum ben çocuğa onlardan tavsiye istiyorum inan 2aydır bitmiyor artık ne yapacağımı bilmiyorum. Çocuğa bu kadar ilaç vermek istemiyorum artık diye bağırasım geliyor
En son gittiğimiz doktor hiç bişey vermedi ilaçla da geçmiyor dedi çok huysuzlaşırsa calpol dolven ver dedi hırlaması başlarsa ozmn tekrar bakarız dikkat et dedi ben dikkat ediyorumda nası bi hastalık geçmiyor
Birde doktor bana şey dedi bu hastalığa tutulanlar 6-8hafta toparlayamıyor siz vitaminli şeyler içirin dedi
Akşamları bal ve pekmez sakın verme dedi gece uykusunda geniz içe akarsa yapışıp nefes tıkanıklığına neden olur uyumaz uyutmaz öksürükten dedi sabah verecekmişiz onuda
Yani canım anlayacağın bi yakalanınca zor geçiyormuş bu virüs nası birşeyse canını sıkma sen çocukların için herşwyi yapıyorsun en güzel şekilde bakıyorsun

aslinda sorcaktim alerji olabilir mi fiye ama kurt dusurmek istemedim; icinize.allah kolaylık versin

aslinda sorcaktim alerji olabilir mi fiye ama kurt dusurmek istemedim; icinize.allah kolaylık

Evet ikisi de bronşit olunca, buhar almak istemiyorlar, gunde 6sar tane ikisine de. Igne antibiyotikler. yemek de yiyemediler zaten uyku yok surekli agliyorlar bende cok yiprandim. Yazdan beri buyuk icin hastanelerdeyiz.
Terlemesini söylüyorum cok üzerinde durmyuyolar. Cok antibiyotik kullanıyo bazi günler ondan dolayi sanirim sabaha kadar durmuyo terlemesi.
Krese su anda gitmiyor.ama 2 bucuk yasindan beri haftada 3 spora gidiyordu. Alerjisi orada ortaya çıktı
Cok teşekkür ederim her seyi ayri ayri yazmışsın ♡♡♡
cmelde bu sefer böyle her gören bebe hasta şunu yap bunu yap diyor sanki hiç bişi yapmıyorum ben çocuğa onlardan tavsiye istiyorum inan 2aydır bitmiyor artık ne yapacağımı bilmiyorum. Çocuğa bu kadar ilaç vermek istemiyorum artık diye bağırasım geliyor
Yaa size de cok.gecmis olsun insallah hemen iyilesir ecmelde. Senin de ucuncu çocuğun, hala konusuyolar insanlar etraftan demek ki.. Hangi arkadaşımla konussam 2 aydir çocuğum hasta diyor. Bizimkiler gibi.
Bal pekmezi bilmiyodum, öksürüğe bogaza iyi gelir diye gece veriyodum ben..
Cok teşekkürler. Gercekten düşünüyorum hic fire vermiyorum
aslinda sorcaktim alerji olabilir mi fiye ama kurt dusurmek istemedim; icinize.allah kolaylık versin
Aminn aminn

Terlemesini söylüyorum cok üzerinde durmyuyolar. Cok antibiyotik kullanıyo bazi günler ondan dolayi sanirim sabaha kadar durmuyo terlemesi.
canım bana da sağlık ocağında hemşire söylemişti. Antibiyotik terletiyorsa bilin ki etkisini göstermeye başlamıştır diye. zaten terlemeye de yatkınlıkları varsa antibiyotikle daha çok terliyor olabilirler...sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun canım, kim bilir neler neler denemişsindir. Bronşit öyle bir hastalık, uzun soluklu oluyor.. inşallah biran önce bitsin, toparlansın yavrucak. Ben duâ'nın gücüne çok inanırım, sana da yavrularına da bol bol duâ edicem canım

Sağ olasın canım aynen 3çocukta olsa millet çok biliyor ve karışıyor
Bende veriyordum gece içini ısıtsın diye yapışkanlık özellikleri olduğu için gündüz verilmesi gerekiyormuş ve gerçekten bizim öksürüğümüze gerçekten fayda etti baya azaldı bizde

Pekmez gerçekten oksurege birebir bende verdim 3 gün olmadan geçti sabah uyanır uyanmaz veriyorum

Öksürük için Dut pekmezi veriyorsunuz değil mi kızlar? Birisi söylemişti hurma pekmezi de Yararlı diye. Ama öksürük için mi demişti hatırlamıyorum

Pekmez gerçekten oksurege birebir bende verdim 3 gün olmadan geçti sabah uyanır uyanmaz veriyorum

Ben ateş nöbetindeyim kızlar, uykusunda ateşi yükselir diye çok korkarım. Bebeğiniz ateşli olduğunda benim gibi bekler misiniz..

Cok teşekkürler ♡ dua Cok kiymetli. Bu zamanda kim kime vakit ayirip da,gönül ayırıp da dua ediyor ki.. Allah razı olsun

Ben ateş nöbetindeyim kızlar, uykusunda ateşi yükselir diye çok korkarım. Bebeğiniz ateşli olduğunda benim gibi bekler misiniz..
A cok gecmis olsun hasta mi oldu? Atesi dustu mu? Ilac verdiysem canım beklemiyorum. Bi 40 dk.sonra dusmeye başladıysa, o da uyuyosa ben de güç toplamak.icin uzaniyorum. Ama onunla değil, benim ısım onu harlamasin diye

A cok gecmis olsun hasta mi oldu? Atesi dustu mu? Ilac verdiysem canım beklemiyorum. Bi 40 dk.sonra dusmeye başladıysa, o da uyuyosa ben de güç toplamak.icin uzaniyorum. Ama onunla değil, benim ısım onu harlamasin diye
Ben ilaçta tam içiremedim ya , korktum canım, yükselirde farketmem diye. Dün geceyi uykusuz geçirebildim ama bu gece nasıl olacak bakalım. Şimdi uyuttum bebeği, ama mutfağa girmek, yemek yapmak durumundayım. Annelere dinlenmek yok

Ah canım. Ne kadar zor anne olmak ne kadar.. Ince giydiriyorsun değil mi? Keske tost falan biseyle idare etseniz bugün. Bebis icinse muz fln.. cunku senin en azindan yarim saat bi saat dinlenmen cok önemli yorgun argin isi uzun yaparrsın ama dinlenebilirsen daha hızlı olursun.
Bi de sakin olmaya çalış, senin stresin bebegine yansır. Insallah düşer ateşi. Bugün kaclarda?

Aynen toparlıyor canım çok şükür sanırım artık iyileşiyoruz bizde
Öksürük için Dut pekmezi veriyorsunuz değil mi kızlar? Birisi söylemişti hurma pekmezi de Yararlı diye. Ama öksürük için mi demişti hatırlamıyorum
Keçi boynuzu veriyorum canım

Nasıl oldu canım düştümü ateşi bende atrş olunca sabahı sabah ediyorum
37,5-38,5 arası gidip geliyor ateşi. bol su teklif ediyorum. Profil mesajlarında bir arkadaş gül suyu önerdi. çok etkili oldu kızlar, vücuduna sürdükten bir kaç dakika içinde ateşini düşürdü. Saf gül suyu olması gerekiyormuş. sürdükten sonra resmen gözü açıldı yavrumun. sizinde elinizin altında olsun, şimdilik kontrol altında tutmaya çalışııyoruz, ama tabiki huysuzluğu çok artarsa ve durumu kontrol edemezsek tabi doktora gideceğiz. Strongerwoman aynen dediğin gibi yaptık canım, bebeğe birşeylerdü hazırladım ama kendimize tost yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…