2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Insallah gecmis gitmis olsun canım. Bu gece rahat rahat uyursunuz insallah
Bu arada saf gül suyunu nerden temin ettin?

Geçmiş olsun canım Strongerwoman da sormuş bende sorayım gül suyunu

Çok geçmiş olsun ateşten bende çok korkuyorum. Fakat kızmayın bana lütfen fakat aşırı pinpirikli davranıyor hassas davranıyoruz kafamıza çok takıyoruz o yüzden mi bilmem daha bir hassas bizim bebekler. Etrafıma bakıyorum rahatlar çocuklarda rahat. Enerjimizden etkilendiklerini dusuunuyorum

Insallah gecmis gitmis olsun canım. Bu gece rahat rahat uyursunuz insallah
Bu arada saf gül suyunu nerden temin ettin?

Geçmiş olsun canım Strongerwoman da sormuş bende sorayım gül suyunu
eşim almış aktardan, şöyle birşey. Fiyat olarak pahalı değil. 20tl civarı birşey. Dün akşam ilaç vermedim. Bu şekilde dengede tuttuk ateşi, gecede yatmadan önce fitil verdim, gece ateşi çok yükselmedi çok şükür

Eklentiler

• 5215B443-E091-465C-B702-9D6CBB1A04E9.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 31
saolun, estağfurullah olur mu ne kızması, üstelik çokta haklısınız, sakınan göze çöp batar misali dikkat ettikçe daha çok beni bulur diye düşünürüm. Ateşi yükseldiğinde ilaç veremediğim için panik yaptım, daha çok yükselirse, havale geçirirse diye.Eşimde o gece yoktu, dün sabah geldi. Sanırım birazda bu durum beni panikletti,doktora götüremezsem diye sanırım. Yoksa ilk ateşlenmesi değil elbette. İlaça çok tepkili anlamış değilim.İlaç içirebilsem hastalanması konusunda daha rahat olabilirim galiba. Sonra buraya yazdım da arkadaşlar, fitil verebilirsin ve gül suyu sürebilirsin dedi. Hiç aklıma gelmemiş, üstelik evde de varken. Yorgunluk ve uykusuzluğa panikte eklenince düşünememişim

O an insan ister istemez dusunemiyor işte. Eylülde ilaç içmez özellikle hastayken kıyamet kopar siringayla veririm yada buz dolabina girmeyi çok seviyor orda gözünün önünde tatlı kasigina koyuyorum öyle bazen merak ediyor kanıyor öyle anca

Kizlar size bişey sorucam bir yaş kontrolü için doktoruna gitmedik ama devit ve kan değerine ilaci bitti bir yaşı geçince kullanılmıyor ihtiyaç yoksa diye hatırlıyorum ama emin değilim siz devam ediyormusunuz doktora götürüp bilgi alan var mı ilaçlara devam ediyor muyuz?

Kızıma çorba içiremiyorum.Yaşayan var mı bu durumu hanımlar?hep kendi yemek istiyor.Asla ağzını açmıyor.

Uzun bir süreden sonra merhaba, bebeği hasta olan herkese geçmiş olsun. Bizde hastalandık. Kızımın ateşi 39.5 lardaydı.
Benim kızım da çok terliyor. Demir eksikliği ve alerjiden olduğunu söyledi doktor.
Ben ateş nöbetindeyim kızlar, uykusunda ateşi yükselir diye çok korkarım. Bebeğiniz ateşli olduğunda benim gibi bekler misiniz..
Canım ben her 20 dk da bir ölçüyorum. Dr 38.2 yi gördüğün anda dolven, her 6 saatte bir.calpol ver dedi. Ateşe yanlış müdahale ediyorsun , enfeksiyon varken ateş düşmezse enfeksiyonu arttırır dedi.
14 aydır her gecem uykusuz..
Aa aşk olsun canım buralarda yazmıyorum diye seni yalnız mı bıraktım sandın ?.:) Bizde çok fazla alerji çıktı. Kilo alımı durdu. Uykusuzluğunu doktor alerjiye bağladı. Deli gibi diyetteyim. Ofise geçtik , günde Max 4 saat uyku ile işe gidiyorum bir de azı dişi çıkıyor.

Canım ben her 20 dk da bir ölçüyorum. Dr 38.2 yi gördüğün anda dolven, her 6 saatte bir.calpol ver dedi. Ateşe yanlış müdahale ediyorsun , enfeksiyon varken ateş düşmezse enfeksiyonu arttırır dedi.
tekrardan hoşgeldim canım, evet bende o şekilde biliyorum, hatta 38'e kadar olana müdahele etmeyin ama 38'den sonra müdahele edin şeklinde biliyorum. işte benim sıkıntım ilaç içirememek.

tekrardan hoşgeldim canım, evet bende o şekilde biliyorum, hatta 38'e kadar olana müdahele etmeyin ama 38'den sonra müdahele edin şeklinde biliyorum. işte benim sıkıntım ilaç içirememek.
İlacı ben damlalık veya şırınga ile veriyorum. Kaşıktan içmiyor maalesef. Dr a gittiniz mi ? Çok geçmiş olsun.
Hoşbuldum :)

Biz gittik kan testi falan yapıldı.ksn damlasını kestik .ama kışın güneş çok alamıyorlar diye devit devam dedi

Kızlar, öksürük için zeytinyağı üçine sarımsak koyup bebeğin ayağının altına sürüyolar deneyen var mı? Yorumlara baktım kimisi yaradı kimisi yaramadı yazmış. Öksürük için öneriniz var mı ?

ben kizimda elmayi 4e boler kaynatirdim gun icinde akla geldikce icirirdim ise yarardi.bu kizimda öyle ısrarcı öksürük olmadi denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…