- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.271
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.621
Insallah gecmis gitmis olsun canım. Bu gece rahat rahat uyursunuz insallah37,5-38,5 arası gidip geliyor ateşi. bol su teklif ediyorum. Profil mesajlarında bir arkadaş gül suyu önerdi. çok etkili oldu kızlar, vücuduna sürdükten bir kaç dakika içinde ateşini düşürdü. Saf gül suyu olması gerekiyormuş. sürdükten sonra resmen gözü açıldı yavrumun. sizinde elinizin altında olsun, şimdilik kontrol altında tutmaya çalışııyoruz, ama tabiki huysuzluğu çok artarsa ve durumu kontrol edemezsek tabi doktora gideceğiz.Strongerwoman aynen dediğin gibi yaptık canım, bebeğe birşeylerdü hazırladım ama kendimize tost yaptım.
Geçmiş olsun canım37,5-38,5 arası gidip geliyor ateşi. bol su teklif ediyorum. Profil mesajlarında bir arkadaş gül suyu önerdi. çok etkili oldu kızlar, vücuduna sürdükten bir kaç dakika içinde ateşini düşürdü. Saf gül suyu olması gerekiyormuş. sürdükten sonra resmen gözü açıldı yavrumun. sizinde elinizin altında olsun, şimdilik kontrol altında tutmaya çalışııyoruz, ama tabiki huysuzluğu çok artarsa ve durumu kontrol edemezsek tabi doktora gideceğiz.Strongerwoman aynen dediğin gibi yaptık canım, bebeğe birşeylerdü hazırladım ama kendimize tost yaptım.
Benimde...14 aydır her gecem uykusuz..
Çok geçmiş olsun ateşten bende çok korkuyorum. Fakat kızmayın bana lütfen fakat aşırı pinpirikli davranıyor hassas davranıyoruz kafamıza çok takıyoruz o yüzden mi bilmem daha bir hassas bizim bebekler. Etrafıma bakıyorum rahatlar çocuklarda rahat. Enerjimizden etkilendiklerini dusuunuyorumBen ilaçta tam içiremedim ya , korktum canım, yükselirde farketmem diye. Dün geceyi uykusuz geçirebildim ama bu gece nasıl olacak bakalım. Şimdi uyuttum bebeği, ama mutfağa girmek, yemek yapmak durumundayım. Annelere dinlenmek yok
Insallah gecmis gitmis olsun canım. Bu gece rahat rahat uyursunuz insallah
Bu arada saf gül suyunu nerden temin ettin?
eşim almış aktardan, şöyle birşey. Fiyat olarak pahalı değil. 20tl civarı birşey. Dün akşam ilaç vermedim. Bu şekilde dengede tuttuk ateşi, gecede yatmadan önce fitil verdim, gece ateşi çok yükselmedi çok şükürGeçmiş olsun canımStrongerwoman da sormuş bende sorayım gül suyunu
saolun, estağfurullah olur mu ne kızması, üstelik çokta haklısınız, sakınan göze çöp batar misali dikkat ettikçe daha çok beni bulur diye düşünürüm. Ateşi yükseldiğinde ilaç veremediğim için panik yaptım, daha çok yükselirse, havale geçirirse diye.Eşimde o gece yoktu, dün sabah geldi. Sanırım birazda bu durum beni panikletti,doktora götüremezsem diye sanırım. Yoksa ilk ateşlenmesi değil elbette. İlaça çok tepkili anlamış değilim.İlaç içirebilsem hastalanması konusunda daha rahat olabilirim galiba. Sonra buraya yazdım da arkadaşlar, fitil verebilirsin ve gül suyu sürebilirsin dedi. Hiç aklıma gelmemiş, üstelik evde de varken. Yorgunluk ve uykusuzluğa panikte eklenince düşünememişimÇok geçmiş olsun ateşten bende çok korkuyorum. Fakat kızmayın bana lütfen fakat aşırı pinpirikli davranıyor hassas davranıyoruz kafamıza çok takıyoruz o yüzden mi bilmem daha bir hassas bizim bebekler. Etrafıma bakıyorum rahatlar çocuklarda rahat. Enerjimizden etkilendiklerini dusuunuyorum
O an insan ister istemez dusunemiyor işte. Eylülde ilaç içmez özellikle hastayken kıyamet kopar siringayla veririm yada buz dolabina girmeyi çok seviyor orda gözünün önünde tatlı kasigina koyuyorum öyle bazen merak ediyor kanıyor öyle ancasaolun, estağfurullah olur mu ne kızması, üstelik çokta haklısınız, sakınan göze çöp batar misali dikkat ettikçe daha çok beni bulur diye düşünürüm. Ateşi yükseldiğinde ilaç veremediğim için panik yaptım, daha çok yükselirse, havale geçirirse diye.Eşimde o gece yoktu, dün sabah geldi. Sanırım birazda bu durum beni panikletti,doktora götüremezsem diye sanırım. Yoksa ilk ateşlenmesi değil elbette. İlaça çok tepkili anlamış değilim.İlaç içirebilsem hastalanması konusunda daha rahat olabilirim galiba. Sonra buraya yazdım da arkadaşlar, fitil verebilirsin ve gül suyu sürebilirsin dedi. Hiç aklıma gelmemiş, üstelik evde de varken. Yorgunluk ve uykusuzluğa panikte eklenince düşünememişim
Yalnız değilsin canım14 aydır her gecem uykusuz..
Benim kızım da çok terliyor. Demir eksikliği ve alerjiden olduğunu söyledi doktor.Kızlar ben cok üzgünüm. Bebegim daha tam iyilesmeden yeniden hasta oluyor. Bu gece yine ayaktaydik. Neden benim çocuklarım bu kadar sık hasta oluyor? Siz nasil bakıyosunuz bebeklerinize? Su anda sadece zibinla ama yine de terliyor.. sacları az,sirilsiklam. Hep bez koyuyorum sirtina. Sacini kurutmaya çalışıyorum emzirirken. Gunduz cok kalin giydirmiyorum kısakollu zibinsa üzrine penyeden bluz. Ev 24derecelerde. Uzun kolluysa, bir de yelek. Patikleri her zaman ayağında. Camlari acip cereyan yapmam. Tek tek azar azar odaları havalandırırim. Uzerleri islanirsa ya da terlerse değiştiririm.. napicam bilmiyorum artık cok kötüyüm.. buyugunde 2 kere degistirdim üzerini surekli ter atıyor. Gunduz Iki oyun oynasa hemen terliyor yapisi böyle. Yani sizinkiler nasıl bundan dolayi mi hastalaniyorlar bilmiyorum.
Gercekten cok üzülüyorum..
surekli toplan hastaneye git.. ilac ilac ilac. Napicam ben? Pskolojikman kaldıramıyorum artik. Eşim de yıllardır bana kızdı kendimi cok suçlu hissediyorum. Ama napicagimi gercekten bilmiyorum. Cunku elimden geleni yapıyorum. Korkuma banyolarini bile seyrek yaptırıyorum.. geceleri hep ayaktayım. Nerde yanlis yapıyorum bana yardim edebilecek olan var mi? ...
Canım ben her 20 dk da bir ölçüyorum. Dr 38.2 yi gördüğün anda dolven, her 6 saatte bir.calpol ver dedi. Ateşe yanlış müdahale ediyorsun , enfeksiyon varken ateş düşmezse enfeksiyonu arttırır dedi.Ben ateş nöbetindeyim kızlar, uykusunda ateşi yükselir diye çok korkarım. Bebeğiniz ateşli olduğunda benim gibi bekler misiniz..
Aa aşk olsun canım buralarda yazmıyorum diye seni yalnız mı bıraktım sandın ?.:) Bizde çok fazla alerji çıktı. Kilo alımı durdu. Uykusuzluğunu doktor alerjiye bağladı. Deli gibi diyetteyim. Ofise geçtik , günde Max 4 saat uyku ile işe gidiyorum bir de azı dişi çıkıyor.14 aydır her gecem uykusuz..
Benim kızımds aynı. Kuru fasulyeyi bile tek tek eliyle yiyor . Çorbayı sadece rv karşısında içinde eklemekle yedirebiliyorumKızıma çorba içiremiyorum.Yaşayan var mı bu durumu hanımlar?hep kendi yemek istiyor.Asla ağzını açmıyor.
tekrardan hoşgeldim canım, evet bende o şekilde biliyorum, hatta 38'e kadar olana müdahele etmeyin ama 38'den sonra müdahele edin şeklinde biliyorum. işte benim sıkıntım ilaç içirememek.Canım ben her 20 dk da bir ölçüyorum. Dr 38.2 yi gördüğün anda dolven, her 6 saatte bir.calpol ver dedi. Ateşe yanlış müdahale ediyorsun , enfeksiyon varken ateş düşmezse enfeksiyonu arttırır dedi.
İlacı ben damlalık veya şırınga ile veriyorum. Kaşıktan içmiyor maalesef. Dr a gittiniz mi ? Çok geçmiş olsun.tekrardan hoşgeldim canım, evet bende o şekilde biliyorum, hatta 38'e kadar olana müdahele etmeyin ama 38'den sonra müdahele edin şeklinde biliyorum. işte benim sıkıntım ilaç içirememek.
Biz gittik kan testi falan yapıldı.ksn damlasını kestik .ama kışın güneş çok alamıyorlar diye devit devam dediKizlar size bişey sorucam bir yaş kontrolü için doktoruna gitmedik ama devit ve kan değerine ilaci bitti bir yaşı geçince kullanılmıyor ihtiyaç yoksa diye hatırlıyorum ama emin değilim siz devam ediyormusunuz doktora götürüp bilgi alan var mı ilaçlara devam ediyor muyuz?
Teşekkür ederimBiz gittik kan testi falan yapıldı.ksn damlasını kestik .ama kışın güneş çok alamıyorlar diye devit devam dedi
bende o şekilde vermeye çabalıyorum ama malesef, ağzına girsede püskürtüyor, az bir şey yutsa öğürmeye başlıyorİlacı ben damlalık veya şırınga ile veriyorum. Kaşıktan içmiyor maalesef. Dr a gittiniz mi ? Çok geçmiş olsun.
Hoşbuldum :)
ben kizimda elmayi 4e boler kaynatirdim gun icinde akla geldikce icirirdim ise yarardi.bu kizimda öyle ısrarcı öksürük olmadi denemedimKızlar, öksürük için zeytinyağı üçine sarımsak koyup bebeğin ayağının altına sürüyolar deneyen var mı? Yorumlara baktım kimisi yaradı kimisi yaramadı yazmış. Öksürük için öneriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?