- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Her hamilelik farklı işte, aynı vücut olsa da etkileri degisik olabiliyor, o yüzden dikkat etmeye çalış, geçmiş olsun inşallah.h
önceki 2 hamileligimde herşeyi yapıyordum öyle olacak sandım eşimde kızdı bi süre yataktan gerekmedikce kalkmama mi soyledi en azından doktora gidene kadar
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için içim rahatladı biraz her ağrıyı düşük olur mu diye korkar oldum. İlk hamileliğim o yüzden biraz acemi ve endişeliyimAmin inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz. Kasık ağrısı bende de hala devam ediyor, ara sıra bel ağrımda oluyor ama normalmiş bunlar, hatta gebelik ilerledikçe bel ağrıları çok daha artıyormuş
sagol canim Evet gerçekten farklı o yüzden ev işini yasaklıyorum kendime annem var nasılsa inşallah kazasız belasız şu ilk 3 ayı geçiririzHer hamilelik farklı işte, aynı vücut olsa da etkileri degisik olabiliyor, o yüzden dikkat etmeye çalış, geçmiş olsun inşallah.
5000 olduktan sonraydı yanlış hatırlamıyorsamBen bugun tekrar beta Hcg baktırdım 308 kızlar şükürler olsun artmış. Erken öğrenince de zor oluyor. Önceki değerlerim;
31 aralık 12
2 ocak 48
6 ocak 308
Kese ne zaman görünüyor?
Ayy cok cok sevindim canım benimde aklıma geldin inan yazını okuyunca cok mutlu oldumMerhaba,
Dr dan geliyorum keseyi gördük kızlar, henüz çok ufak sadece 5mm :) Yeri, şekli şemali düzgün dedi dr, haftaya kontrol var, çok şükür
Yazayım dedim kızlar.
Umarım herkes iyidir
Merhabalar sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza alın insallah hoşgeldinizBende eylül annesiyim kısmetse.5+3 oldum bugün
Doğal yoldanmı hamile kaldınız, neler yaptınız bilgi verirseniz bizede faydası olur, buara hayırlı olsun bebişinizi sağlıcakla kucağınızaForumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)
42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Üstelik normal yolla...
Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder
Gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin, neler yaptınız neler yiyip içtiniz bilgi verirseniz bizde faydalanırızForumdaki ilk 2020 Eylül annesiyim sanırım :)
42 yaşındayım, önceki konularımda bahsettiğim gibi 2 düşük ve 1 gebelik sonlandırma yaşadım. Erken menapoz belirtileri başlamıştı ki 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Üstelik normal yolla...
Hem şaşkınım, hem mutluyum, hem de çok korkuyorum. İnşallah bu kez bebeğim sağlıklı olur ve gebeliğim sonuna kadar sağlıkla devam eder
Tesekkur ederim amin hep birlikte insallah. Progesteronu hap olarak ictiginde mide bulantisi bas donmesi gibi yan erkileri var o yuzden vajinal kullanimi tavsiye ediyo doktorlar, hem kana da daha hizli karisiyormus.Tecrubeli anne nasılda kendini belli ediyor :) benim daha çoook araştırıp okumam lazım, inşallah sağlıcakla bebeklerimizi dünyaya getiririz
Hayirli olsun. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallahBende eylül annesiyim kısmetse.5+3 oldum bugün
öncelikle hayırlı olsun bebeginizmeraba hanımlar bende 4+5 günlük hamileyim 2. çocuğuma inşallah bi kızım var kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve ayak üşümem var şuan sadece umarım bulantılar başlamaz
Benim hiç mide bulantım olmadı inşallah da olmaz, en büyük korkumlarımdan bitaneside mide bulantısı çalışırken çok zor olur, o zaman vajinadan kullanmak daha mantıklıTesekkur ederim amin hep birlikte insallah. Progesteronu hap olarak ictiginde mide bulantisi bas donmesi gibi yan erkileri var o yuzden vajinal kullanimi tavsiye ediyo doktorlar, hem kana da daha hizli karisiyormus.
Aynı acemilik bende de var çok iyi anlıyorumTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için içim rahatladı biraz her ağrıyı düşük olur mu diye korkar oldum. İlk hamileliğim o yüzden biraz acemi ve endişeliyim
teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah gönlümden geçen erkek bir kızım var çünkü bide oğlum olsun istiyorum çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bakalım hangisi tutacaköncelikle hayırlı olsun bebeginizayak üşümesi erkek bebeğe işaret diyorlar ne kadar dogru bilemem bulantı erken gibi daha bende de başlamadı ams baş dönmem çok sık olmaya başladı tekrardan hoşgeldin sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepberaber inşallah
2 oğlumuda hissettim ama bunun ne olacağını kestiremiyorum yada kestirmek istemiyorum galiba gönlümden geçen kız tabiki çinde rusta kız gösteriyor benimde bakalım ne çıkacakteşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah gönlümden geçen erkek bir kızım var çünkü bide oğlum olsun istiyorum çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor bakalım hangisi tutacak
inşallah sağlıklı ve hayırlı bi kız evladın olur doktora daha gitmedim ben bariz çift çizgiyi gördüm kese için ne zaman gitsem bilemedim canım sen gittin mi2 oğlumuda hissettim ama bunun ne olacağını kestiremiyorum yada kestirmek istemiyorum galiba gönlümden geçen kız tabiki çinde rusta kız gösteriyor benimde bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?