- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.841
İlk zamanlar öyleydi kocaman ama benim oğlan sürekli emdiği için sönmüş balona döndülerŞişmiş olması gerekmiyor mu süttenBenim zaten normal üstüydü. Şimdi bir beden daha büyük. Gömleklerin düğmeleri kapanmıyor
Aralarında fark olması normal diye biliyorum ben. Sarkma emmeyi bıraktırınca daha net anlaşılacak
Teşekkür ederim saat 5te bianda ateşlendi saat 9da ilaç banyo derken şimdi düştü ateşi üşümesin diye tekrar giydirdim ince bişiler uyutmaya çalışıyorum ama memeden ayırır ayırmaz uyanıyoCok Geçmiş olsun. Ilacla kaca düştü? Ne zamandir ateşli
Teşekkür ederim canım 38.5 geçince acile götürdüm dolven ver dedi verdim dedim iğne yaptı havada serindi biraz rahatladı 37.6 şuan emiyor rahatlarda uyur inş3 gün kurali var ya, baska bi sıkıntısı yoksa öyle geçirebilirsin. Insallah hemen rahatlar bebislerimiz kucucukler..
Atesi dusuyor mu diye özellikle sordum bu ara influenza salgini var cocuklarda. Istanbulda, diger sehirlerde var mi bilmiyorum.
Allah kolaylık versin bebegine de şifa ♡
geçmiş olsun canım, saf gül suyu aklında olsun. ben faydasını görmüştüm ateş düşürmede inşallah sende faydasını görürsünTeşekkür ederim canım 38.5 geçince acile götürdüm dolven ver dedi verdim dedim iğne yaptı havada serindi biraz rahatladı 37.6 şuan emiyor rahatlarda uyur inş
İçircek miyimgeçmiş olsun canım, saf gül suyu aklında olsun. ben faydasını görmüştüm ateş düşürmede inşallah sende faydasını görürsün
Yok canım içirilmez bir şey. Eklem yerlerine sürülecektir herhalde. Geçmiş olsun. Şu ara tehlikeli hemen kapıyorlarİçircek miyim
Çok geçmiş olsun canım. Çok zor bi bebek hastalanınca herkes perişan oluyorYok canım içirilmez bir şey. Eklem yerlerine sürülecektir herhalde. Geçmiş olsun. Şu ara tehlikeli hemen kapıyorlarBenimkide keyifsiz burnu akıyor arada hapşırıyor.
Ağustos annelerinde var 2-3 kişi sanırım bizden de bi arkadaş hamileydi. Nasıl korunuyodunuz acabaSelam kızlar aranızda gebe kalan var mı ben emziriyorum hala hapla korunuyordum bugün hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı olsun bu aradaSelam kızlar aranızda gebe kalan var mı ben emziriyorum hala hapla korunuyordum bugün hamile olduğumu öğrendim
Doğum kontrol hapıAğustos annelerinde var 2-3 kişi sanırım bizden de bi arkadaş hamileydi. Nasıl korunuyodunuz acaba
Hayırlı olsun canım . Hapla nasıl oldu ya içmeyi mi unuttun acaba . Nasıl koruncagimizi şaşırdık valla . Benimde 4 günlük bi gecikme var test yapmaya korkuyorumDoğum kontrol hapı
Yok saati Şaşmazdi hiç bilmiyorum nasıl olduHayırlı olsun canım . Hapla nasıl oldu ya içmeyi mi unuttun acaba . Nasıl koruncagimizi şaşırdık valla . Benimde 4 günlük bi gecikme var test yapmaya korkuyorum
Gerçekten hapa rağmen hamile mi kaldınDoğum kontrol hapı
Oğlan doğdu doğalı ağlamaya bayılıyorGerçekten hapa rağmen hamile mi kaldınhayırlısı böyleymiş aslında aralarında az yaş olması güzel bir şey öyle düşün şimdi zoe olur ama biraz büyüyünce arkadaş olurlar birbirlerini oyalarlar
Alabileceğin en güçlü önlemide almışsın aslında olacağı varmış demek kiOğlan doğdu doğalı ağlamaya bayılıyorhiç yeni bebek sevinci isteği sıfır bende nasıl aliscam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?