- 6 Kasım 2010
- 7.035
- 7.596
Bitti bitti oyalancak bi şeyler çıkıyo ama salı gelsin artıkOhhh sen kurtardin temizliktende bebisinde geliyor bizde hersey karanlik haftasonu bitirebiliriz insallah temizligi sonrasida allah kerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitti bitti oyalancak bi şeyler çıkıyo ama salı gelsin artıkOhhh sen kurtardin temizliktende bebisinde geliyor bizde hersey karanlik haftasonu bitirebiliriz insallah temizligi sonrasida allah kerim
E sen de bize anlattın şimdiAynen canim suan o kadar gerginimki anlatamam dün kötü bir normal dogum hikayesi dinledim dogum yapacak birine neden böyle kötü hikayeler anlatirlarki anlatamam sabaha kadar uyuyamadim düşün düşün normal dogum istemiyorum diyorum eşime korkuyorum vallahi kanala sıkışmış oksijensiz kalmış ve sonunda bu hikaye anlatılır mi
Ya canım benim Allah ne derse o olur. Kafandan lütfen tüm kötü saçmalıkları sil. Allah a inan ve güven. Bu dünya çoook kısa. Ben bebeğim olmadığı zamanlarda kendimi şu ayeti telkin ediyordum.Aynen canim suan o kadar gerginimki anlatamam dün kötü bir normal dogum hikayesi dinledim dogum yapacak birine neden böyle kötü hikayeler anlatirlarki anlatamam sabaha kadar uyuyamadim düşün düşün normal dogum istemiyorum diyorum eşime korkuyorum vallahi kanala sıkışmış oksijensiz kalmış ve sonunda bu hikaye anlatılır mi
Sende bize anlatmayaydın keşke:)))Aynen canim suan o kadar gerginimki anlatamam dün kötü bir normal dogum hikayesi dinledim dogum yapacak birine neden böyle kötü hikayeler anlatirlarki anlatamam sabaha kadar uyuyamadim düşün düşün normal dogum istemiyorum diyorum eşime korkuyorum vallahi kanala sıkışmış oksijensiz kalmış ve sonunda bu hikaye anlatılır mi
Benimde ihtiyacim var ama korkuyorum sonuc olarak kimyasal bir zarari falan olur hic riske atamam bir süre daha idare edecez artik
Aynen canim suan o kadar gerginimki anlatamam dün kötü bir normal dogum hikayesi dinledim dogum yapacak birine neden böyle kötü hikayeler anlatirlarki anlatamam sabaha kadar uyuyamadim düşün düşün normal dogum istemiyorum diyorum eşime korkuyorum vallahi kanala sıkışmış oksijensiz kalmış ve sonunda bu hikaye anlatılır mi
Sözde Büyükşehirde yaşıyorum 2 saattir gezmediğim yer kalmadı prematüre hastane çıkışı yokmuşBence prematüre set bulundurmalısın bebeğin üstüne göre kıyafetinin olması sana da iyi hissettirir
Bu sabaha karşı oğlum ertekin i kaybettik, Allah tüm bebekleri korusun. Kaderimiz buymuş , içim yanıyor
yaa nasıl yaaa neden oldu çok üzüldüm tüylerim diken diken şu anBu sabaha karşı oğlum ertekin i kaybettik, Allah tüm bebekleri korusun. Kaderimiz buymuş , içim yanıyor
Allahım sabırlar versin...Bu sabaha karşı oğlum ertekin i kaybettik, Allah tüm bebekleri korusun. Kaderimiz buymuş , içim yanıyor
Nasıl ya lcw de bile vardı diye hatırlıyorum diğer kıyafetlerini de katlayarak giydirirsin de üstüne göre kıyafeti bulunsa daha güzel olurdu. Lcw yada ebebek varsa bide oraya mı baksa eşin.Sözde Büyükşehirde yaşıyorum 2 saattir gezmediğim yer kalmadı prematüre hastane çıkışı yokmuş
Allah sabır versin kalbini ferahlatsın, çok üzüldümBu sabaha karşı oğlum ertekin i kaybettik, Allah tüm bebekleri korusun. Kaderimiz buymuş , içim yanıyor
Rabbim sana dayanma gücü versin. Allahım içindeki yangını hafifletsin. Melek melek... sözlerin bittiği yerdeyiz. Çok üzgünüm kardeşim. Keşke yanında olsam sana sarılsam beraber el ele olsak. Yüreğim de ateşini hissediyorum İnan buna inan
İçim dağlandı sanki telefona bakasım yok acını hepimiz derinden hissettik burda. Sabır diliyorum kardeşim çok zordur. Ne desek boş. Başınız sağolsun
Basiniz sagolsun,allahim sabir versin,dayNma gucu versin
Ah canım başınız sağolsun çok üzüldüm gözlerimden yaşlar aktı Allah sana ve eşine sabır versinBu sabaha karşı oğlum ertekin i kaybettik, Allah tüm bebekleri korusun. Kaderimiz buymuş , içim yanıyor
Oy kuzum melek olarak kalacak hep
Anlatmadim bu sadece olay sen hikayeyi olayin akışınıE sen de bize anlattın şimdi