- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyu az ama çokta değildir bnce öyle olsa gerileme çok olurdu diye biliyorum. Sakin ol sen yeter ki canım doktorun ne diyo bu duruma?Kızlar kontrolden geldim şimdi suyum 2 hafta önceki kontrolde sınırdaydı havuç suyu film içtim ama hala sınırda bide hep haftasıyla uyumlu çıkardı bugün 4-5 gün geride çıktı. Var mı benim gibi suyu az olan çok üzüldüm bide yine göstermedi kendini hiç göremedik daha
başka bir doktora daha gidip kendini rahatlat istersen. belki usg farkı vs vardır. kontrolünü sıklaştırdı mı?Kızlar kontrolden geldim şimdi suyum 2 hafta önceki kontrolde sınırdaydı havuç suyu film içtim ama hala sınırda bide hep haftasıyla uyumlu çıkardı bugün 4-5 gün geride çıktı. Var mı benim gibi suyu az olan çok üzüldüm bide yine göstermedi kendini hiç göremedik daha
Çok ayakta kaldm geçen hafta yaparken bnm de ağrım oldu dinlen bol bolchagiless kollarımı falan çok kullandım bu ara ev taıma şu bu derken sanırım ondan. bugün de patlıcan biber hazırladım kışlık. turşuluk almıştım yıkadım ama onu akşama ya da yarına bırakıyorum artık
2 haftaSuyu az ama çokta değildir bnce öyle olsa gerileme çok olurdu diye biliyorum. Sakin ol sen yeter ki canım doktorun ne diyo bu duruma?
bilmiyorum haftaya perinatoloğa gideceğim nolur 5-6 hafta daha dayansınSuyu az ama çokta değildir bnce öyle olsa gerileme çok olurdu diye biliyorum. Sakin ol sen yeter ki canım doktorun ne diyo bu duruma?
2 hafta önce de sınırda demişti yazacaktım. Yoksa gelişim ortalaması 4-5 gün geride çok sorun değil normal dedi2 hafta
bilmiyorum haftaya perinatoloğa gideceğim nolur 5-6 hafta daha dayansın
Evet canım normalde ayda 1 ken bi öncekinde durum böyle çıkınca 2 haftada bire çekmişti. Şimdi bir perinatoloğa yönlendirdi haftaya ona gideceğim ondan sonraki hafta yine doktorumabaşka bir doktora daha gidip kendini rahatlat istersen. belki usg farkı vs vardır. kontrolünü sıklaştırdı mı?
Suyu neden az dedim doktora bi sebebi yok dedi çünkü suyum gelmiyor biliyorum. Çözümü dedim bi çözüm de yok ne kadar bu şekilde idare eder dedim o da belirsizbaşka bir doktora daha gidip kendini rahatlat istersen. belki usg farkı vs vardır. kontrolünü sıklaştırdı mı?
38de alacagız dedi canım sezeryan olacak öncesinde dış gebelikten dolayı iç kanama geçirdim ve ameliyatım var karın içi yırtığım çoktu sancı başlarsa sıkıntı olur dediNeden 4 ekim canim sezeryanmi olacak benimki 20 ekim
Benim de suyu az sınırın altında havuş suyu içtim yine aynı iki hafta geriden geliyor demişti bana da en son 1 kilo 500 gram olmuştu doktorum yapacak birşey yok dedi bol et protein ağırlıklı beslen dedi bugün bir kilo almışım umarım bebiş de büyüyordurKızlar kontrolden geldim şimdi suyum 2 hafta önceki kontrolde sınırdaydı havuç suyu film içtim ama hala sınırda bide hep haftasıyla uyumlu çıkardı bugün 4-5 gün geride çıktı. Var mı benim gibi suyu az olan çok üzüldüm bide yine göstermedi kendini hiç göremedik daha
İşte su az olunca gelişimini de etkiliyor bebeklerin benimkide şu kontrolde ilk defa geride çıktı. İnşallah sorunsuz atlatırız bunu daBenim de suyu az sınırın altında havuş suyu içtim yine aynı iki hafta geriden geliyor demişti bana da en son 1 kilo 500 gram olmuştu doktorum yapacak birşey yok dedi bol et protein ağırlıklı beslen dedi bugün bir kilo almışım umarım bebiş de büyüyordur
İnşallah canım inşallah yer gök duayla tabii ki. Ne badireler atlattık biz yavrumla bunu da sağlıklı sıhhatli atlatacağız inşallah Bakalım bir de perinatoloğa gideceğim o ne diyecek ne kadar önemli derecede bi de ondan duyalım.Glutensiz beslenen anne T tahinpekmezz Allahtan ümit kesilmez canlar bol bol dua edin inşallah bebeklerinizi zamanında kucaklarınıza alacaksınız
Canim havuc suyunu hergun ictin mi herkes faydasini görüyor ama biraz daha arttır olmadi bol suda ic 4 5 gün gerilik cok onemli degil bence çünkü ultrasonda farklılık gosteriyor bebegin pozisyonu bile etki ediyor demisti doktorum ona hic canını sıkma biraz daha dikkat et beslenmene allahin izniyle bisey olmazKızlar kontrolden geldim şimdi suyum 2 hafta önceki kontrolde sınırdaydı havuç suyu film içtim ama hala sınırda bide hep haftasıyla uyumlu çıkardı bugün 4-5 gün geride çıktı. Var mı benim gibi suyu az olan çok üzüldüm bide yine göstermedi kendini hiç göremedik daha
2 hafta dayanmis bak azalma olmamis iyi yanından bak canim stres herseyi cok etkiliyor swn havuç suyuna devam et2 hafta önce de sınırda demişti yazacaktım. Yoksa gelişim ortalaması 4-5 gün geride çok sorun değil normal dedi