- 13 Ekim 2017
- 781
- 690
- 36
aynen canım en mantıklısı da 5 aydan sonra almak ozaman aşerme, bel ağrıları, düşük riski, kanama korkusu da yok rahat rahat alışveriş yapabiliriz.. hatta ben beşik ve arabayı son ay almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz..
Valla benimki ni duymayan kalmamış çok geniş bi aileyiz en yakınlarıma söyledim e gelinler analarına söylese babaannem hastaydı halam köyden babamlara geldi kardeşimin bende olduğundan anladı oda diğer 5 halam yengeme söylese yayılmaması pek mümkün değil Allah beni ve bebislerimi korusun sadece ikiz olduğunu bilmiyorlar oda duyulur..
He birde eşim sağolsun içinde birsey tutamıyor daha ben idrarda pozitifi görünce baba oluyorum demiş arkadaslarina çok utanmıştım eşime kızdım ama ne fayda olan olmus
aynen canım hem fazla seçenek yok hemde güzel kullanışlı olanları çok pahalı..
Bakalım mecbur alicaz dışarı çok çıkıyorum ben normalde ikiz olsada çıkmak zorunda kalıcam biliyorum Allah yardımcımız olsun
bencede efsane onlar canim gorumcemde eksi yiyiyoruz kızımızmi olacak demişti ama tutmadi
ciddi ciddi çocuk yaparmi bide MS hastası Allah akıl fikir versin.. Gerçi niye sasiriyorsam benim eltimin de 4 çocuğu olmasa gidip yapar bide doğumda hayatı tehlikesi oluyor
ne takiyorsun onları kuzum salla gitsin.. Valla ben her sorana tüp bebek diyorum.. Ayiplayan utansın çok şükür Rabbim her kuluna bu derdi vermez.. Dağına göre kar kuluna göre dert verirmiş.. Herkes bu yükü taşıyamaz bu yüzden çok özel olduğumuzu düşünüyorum millet konuşa dursun
evet çocuğu olmasına rağmen, hamile olduğumu bilmemesine rağmen kayınvalideme ottonun çocuğu olursa benımde olursa hangimizinkine bakacaksın diye sormaya başlamış bile.. oyuzden sımdıden soylemıyorumki fesatlığından nazar değdirmesin diye yoksa başkasının nazar değdireceğini düşünmüyorum:)