Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman duymasin ölür falan allah korusunbirtek eltimden saklıyorum cunku ciddi anlamda çocuğum olmasın istiyor.. şimdi hamile kaldığımı öğrenirse o da gidip MS hastası olmasına rağmen çocuk yapmaya çalışacak..:)
Bana 3 aya kadar kullan bütün ilaçları dedi ben hepsini kullaniyorumKızlar estrofemi bıraktınız mı ? Bana cuma da iç sonra bırak dedi doktorum.
Ben yarından sonra bırakcam kanama oldu diyemi bıraktırıo acabaBana 3 aya kadar kullan bütün ilaçları dedi ben hepsini kullaniyorum
Bilmiyorum canim ben bütün ilaçları halen kullaniyorum prolutex birakan olmus doktorum 12.haftaya kadar sakin birakma dediBen yarından sonra bırakcam kanama oldu diyemi bıraktırıo acaba
Bende prednol ecoprin bıraktım bide estrofemi bırakcam canım diğerleri devamBilmiyorum canim ben bütün ilaçları halen kullaniyorum prolutex birakan olmus doktorum 12.haftaya kadar sakin birakma dedi
Sen baya bişeyi bırakmışsın canım bende dua ediyorum iğnelere devam etmek zorunda olmayayım diyeBende prednol ecoprin bıraktım bide estrofemi bırakcam canım diğerleri devam
Evet canım kanama olunca bıraktırdı doktor iğneler bakalım ne kadar sürecekSen baya bişeyi bırakmışsın canım bende dua ediyorum iğnelere devam etmek zorunda olmayayım diye
Evet konuşuyorum onunla sürekli kucağıma aldgm anı düşünüyorum sağlıcakla gelsin de başka bsy istememBebislerimizi sag salim kucagimiza alalimda olsun ilaç igne yine dayaniliyor onlari seveceginiz mis kokusunu koklayacaginiz günleri düşünün mutlu olmaya çalışın hayali bile güzel
Aynen herşey onlar için sorunsuz geçsinde şu günler iğnelerede razıyızBebislerimizi sag salim kucagimiza alalimda olsun ilaç igne yine dayaniliyor onlari seveceginiz mis kokusunu koklayacaginiz günleri düşünün mutlu olmaya çalışın hayali bile güzel
İnşallah kuzum. Ya benim internet sorunum var bu aralar o yüzden çok giremiyorum. İkili testlerinizi ne zaman yapacaksınız belli mi?Hadi ya coraspini bende bıraktım kanama yaptırır dedi ama oksapar devam.. Merak etme cnm o zmn ilaci emer vücut her türlü iğne bide kuvvetli
Benim bir daha ki randevu 12. Haftada geldiğinde ikili testi de yaparz dedi ama Bnm burdaki kendi doktorum da gel yapalım dedi 12. Haftada bilmiy4m napcamİnşallah kuzum. Ya benim internet sorunum var bu aralar o yüzden çok giremiyorum. İkili testlerinizi ne zaman yapacaksınız belli mi?
Bende devlet hastanesine gittim.bugün 2 hafta sonra yapalım dedi 10. Hafta daBenim bir daha ki randevu 12. Haftada geldiğinde ikili testi de yaparz dedi ama Bnm burdaki kendi doktorum da gel yapalım dedi 12. Haftada bilmiy4m napcam
Benim bildiğim 11 14 testi diğer adı 11. Haftada yapılmaya başlanıyor 10 erken değil mi kuzumBende devlet hastanesine gittim.bugün 2 hafta sonra yapalım dedi 10. Hafta da
Yok kuzum bende bsy yatmaktan da olabilir bnm bazen popom agriyo,Kızlar siz de eklem ağrısı var mı? 2 gündür dizlerim sızlıyor resmen
ben çalışıyorum dolayısıyla hareketliyim nispeten,sanırım öncesinden de olan ağrılar :)Yok kuzum bende bsy yatmaktan da olabilir bnm bazen popom agriyo,
Benimde bi ara bacaklarım çok ağrıyordu canım doktora sordum ozaman normal demiştiKızlar siz de eklem ağrısı var mı? 2 gündür dizlerim sızlıyor resmen
Bana da erken geldi doktor niye öyle dedi bilmiyorum. Kendi doktoruma sorcam bide yaBenim bildiğim 11 14 testi diğer adı 11. Haftada yapılmaya başlanıyor 10 erken değil mi kuzum