Gunaydin canim ne yaptınız aldinizmi bizde pazar günü aldik odasini anne yanini ve bebek malzemelerini birkac eksigim dışında hepsini aldim cok şükürGünaydın hanımlar Bu gün bebeğe oda takımı alacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim ne yaptınız aldinizmi bizde pazar günü aldik odasini anne yanini ve bebek malzemelerini birkac eksigim dışında hepsini aldim cok şükürGünaydın hanımlar Bu gün bebeğe oda takımı alacağız
Ben aldim canim ama daha 1 ay sonra teslimmis ankara mobilyadan aldık bide anne yanı aldim meltemden insallah gelsin odasini ceker atarim sizleredeHayırlı olsun en güzel zamanları gelsin yerleştirelim
Oda takımı alanlar fotoğraf paylaşın lütfen bize de fikir olsun
Ben ikeadan yapacağım sanırım
Geceleri anne yaninda uyutacam gunduzleri odasinda beşiğinde uyusun insallah uyanikkende ana kucaginda yatar odadan odaya gezebiliyormus zatenİlk zamanlar çok uyuyomuş ya ben diyorum bide dikişli olursam yatakta takılırz, o beşiğinde durur sürekli uyumicak mı?
Aynen canim banada oyle dedi süt badem ceviz ve balık semizotuKaliteli protein demişti bana da dr um yani et yumurta ve ev yoğurdu.
Gule gule kullansin bebisin canim saglikla gelsinler insallah herseyi cok guzelOda takımını baby mall mağazasından Pierre cardin markası aldım kızlar. Resimleri ekledim becerebildim inşallah
Tuzdandır şişkinlik ben en son gittiğimde baya bacaklarımı parmakladı doktor şişlik yok şükür şimdilik bende çok su içiyorum ya atıyorum heralde ödemi ben.Sen az almışın canim ben şuan 9 kilo aldım ama ayaklarim falan cok sis surekli yatiyorum galiba birazda ondan 15 kiloyla tamamlasam sukredecem
Ben bi ana kucağı alayım ya en iyisiGeceleri anne yaninda uyutacam gunduzleri odasinda beşiğinde uyusun insallah uyanikkende ana kucaginda yatar odadan odaya gezebiliyormus zaten
Ya ben de almadım. En kötü portbebe de takılır diye düşündüm napayım bilemedimBen bi ana kucağı alayım ya en iyisi
Pusette fln durması tehlikeliymiş sonuçta 6 aya kadar fln yatıcak çocuk hep lazım bşyler bence de çok ince düşünmeye başladım valla şu sıraYa ben de almadım. En kötü portbebe de takılır diye düşündüm napayım bilemedim
Bende elimden geldigince iciyorum tuzluda yemiyorum ama hareketsizlikten oluyor galiba ayaklarim cok sis 40 numaraya terfi ettimTuzdandır şişkinlik ben en son gittiğimde baya bacaklarımı parmakladı doktor şişlik yok şükür şimdilik bende çok su içiyorum ya atıyorum heralde ödemi ben.
Alanlar memnun canim kime sorduysam pisman olanini hic duymadimBen bi ana kucağı alayım ya en iyisi
Ben yapmıyorum yürüyüş korkuyorum bişey olcsk diye. Dün akşam azcık markete gittim asansörde altıma kaçırdım azcıkBende elimden geldigince iciyorum tuzluda yemiyorum ama hareketsizlikten oluyor galiba ayaklarim cok sis 40 numaraya terfi ettim
Onu da alayım o zaman bitsin şu eksikler ya valla.Alanlar memnun canim kime sorduysam pisman olanini hic duymadim
Yeni yegenim oldu o 4 aylık annesi sığmıyor artik diyor ablam verecek puset araba koltugu ve anakucaginiYa ben de almadım. En kötü portbebe de takılır diye düşündüm napayım bilemedim
tutamama başladımı canim bende 1 2 kere hapsurunca oldu onun dışında iyiyim erken dogum riskim var o yuzden yurume surekli yat dedi banaBen yapmıyorum yürüyüş korkuyorum bişey olcsk diye. Dün akşam azcık markete gittim asansörde altıma kaçırdım azcık
Of çok kafam karıştı yaw ne alacam kendi sallanan dandini mandini bişey diyolar. İkinci el mi baksam acaba. PefffPusette fln durması tehlikeliymiş sonuçta 6 aya kadar fln yatıcak çocuk hep lazım bşyler bence de çok ince düşünmeye başladım valla şu sıra
Hey maşallah 4 aylık sığmıyor. Zaten max 6-8 ay kullanılıyor herhalde bilemedim kiYeni yegenim oldu o 4 aylık annesi sığmıyor artik diyor ablam verecek puset araba koltugu ve anakucagini
Bizimkisi biraz iri bir bebek canim masallah ayaklari degiyormus max 8 ay diye duymustumHey maşallah 4 aylık sığmıyor. Zaten max 6-8 ay kullanılıyor herhalde bilemedim ki
Oy maşallah tosuncuğa Allah uzun hayırlı mutlu sağlıklı ömür versinBizimkisi biraz iri bir bebek canim masallah ayaklari degiyormus max 8 ay diye duymustum