- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
Oda takımını baby mall mağazasından Pierre cardin markası aldım kızlar. Resimleri ekledim becerebildim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok minnoş güle güle kullansın bebişOda takımını baby mall mağazasından Pierre cardin markası aldım kızlar. Resimleri ekledim becerebildim inşallah
Çok güzel güle güle kullanınOda takımını baby mall mağazasından Pierre cardin markası aldım kızlar. Resimleri ekledim becerebildim inşallah
Toplam 4800 tuttu işbir yatak da hediye ettiOda takımını baby mall mağazasından Pierre cardin markası aldım kızlar. Resimleri ekledim becerebildim inşallah
Ben lohusa takımı almadım iki pijama takımı aldım eminönünden birde sabahlık alıcam pijamalar 220 tuttu..Lohusa takımı alanlar aldıklarını atabilir mi ve nerden ne kadara aldınız ?
Ben burdakinin M bedenini aldım canımLohusa takımı alanlar aldıklarını atabilir mi ve nerden ne kadara aldınız ?
Oda takımını baby mall mağazasından Pierre cardin markası aldım kızlar. Resimleri ekledim becerebildim inşallah
Lohusa takımı alanlar aldıklarını atabilir mi ve nerden ne kadara aldınız ?
Çok uyguna denk gelmiş canımben havuzlu handan bi pijama birde gecelık sabahlık takımı aldım. terlik ve taçta aldım hepsi birlikte 230 tl vermiştim.
ben de lohusa takımı almıyorum. şu pijamayı beğendim dün bedeni yoktu mağazada. internetten sipariş vericem. bir de gecelik alcam.Lohusa takımı alanlar aldıklarını atabilir mi ve nerden ne kadara aldınız ?
Maşallah bebişe bi kilo olmuş oh ne güzel :) 7 iyi bnce yine bu haftalarda. Ben 5 kiloda kaldım tıkandım.dün kontrolümüz vardı herşey yolında şükür. tam günü gününe gidiyoruz 1050gr 35cm.
doktor bu şekilde devam et dedi. kilo da +7 ile ilerliyoruz. max 10ile tamamlayalım dedi ama bakalım inş
Endokrinde sıra bulamadim canim dahiliyeye gittim diyetisyen liste verdi diyetle düştü şeker cok şükür dikkat edersen düşüyor canimCanım endokrine yolladı mı senin doktorun da insülin verecekler diye korkuyorum inş bana da diyet verir
Cok şükür canim büyüyor masallah bebisler seninkide önden gidiyor galiba bana 29+0 da 1580 demisti 1 hafta önden gidiyor dedi boyuda 41 cm diKızlar bugün 29+4 1629gr çıktı bebiş. Zaten 500 gr almıştım onu da o almış. Bi sıkıntı yok dedi şükür şimdilik
Sen az almışın canim ben şuan 9 kilo aldım ama ayaklarim falan cok sis surekli yatiyorum galiba birazda ondan 15 kiloyla tamamlasam sukredecemMaşallah bebişe bi kilo olmuş oh ne güzel :) 7 iyi bnce yine bu haftalarda. Ben 5 kiloda kaldım tıkandım.
Insallah canim haftaya kadar tombis olacak allah'ın izniyle doktorum bana protein agirlikli beslen dedi bebekler cok hızlı kilo alıyormuşYiyiorum artık kaşar muz ceviz havuç suyu bakalım haftaya ne olacak
Kaliteli protein demişti bana da dr um yani et yumurta ve ev yoğurdu.Insallah canim haftaya kadar tombis olacak allah'ın izniyle doktorum bana protein agirlikli beslen dedi bebekler cok hızlı kilo alıyormuş