- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Çok güzel bende çok beğeniyorum ipeğiBiz de ipek koycaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bende çok beğeniyorum ipeğiBiz de ipek koycaz inşallah
canım sezeryan dikişi çok aşağıda lastiğe gelme olasılığı yok. 3.kez kesileceğim için biliyorumalt kısmın 3parmak üstü gibi öle diyeyim dikişlereSezeryan falan olursa dikişi rahatsız eder diye düşünüyorum
O zaman benim çeyizden kalma bol dantelli pijamalarım var şimdi anca olan onları da giyebilirimcanım sezeryan dikişi çok aşağıda lastiğe gelme olasılığı yok. 3.kez kesileceğim için biliyorumalt kısmın 3parmak üstü gibi öle diyeyim dikişlere
giyebilirsin tabi. düşük bel külotların bel kısmı ancak geliyor dikişlere. çok aşağıda yaniO zaman benim çeyizden kalma bol dantelli pijamalarım var şimdi anca olan onları da giyebilirim
Kızlar isimlere karar verdiniz mi biz halen kararsız kaldik kız bebek icin isim tavsiyesi olanlar yazsin lütfen
Çok güzel özellikle yastıklı olması hoşuma gitti. Benim hediye geldi cicili bi takım fiyonklu fln onu alıcam ama takı için de yastık yapmak gerekicek annem yapar onu da diye düşündümgünaydın kızlar
şu seti yaptıracağım. en azından kendimiz fotoğraf çekeriz hastanede. başka özel bir hazırlık yapmayacağım zaten. bunu da 10lu yaptırmıyorum. tulum şapka eldiven battaniye ve yastık dahil 140tl ödedim. isim açık mavi işlenecek kenarlar gri
geçmiş olsın. farklı birşey mi yedin birşey dokundu herhaldeGünaydın ben gidicem ama muayeneye değil sanırım dünden beri ishalim su içiyorum yetmiyo, iki kilo vermişim noldu birden bilmem böyle hiç uyumadım ya
günaydın kızlar
şu seti yaptıracağım. en azından kendimiz fotoğraf çekeriz hastanede. başka özel bir hazırlık yapmayacağım zaten. bunu da 10lu yaptırmıyorum. tulum şapka eldiven battaniye ve yastık dahil 140tl ödedim. isim açık mavi işlenecek kenarlar gri
Yok aslında her gün aynı şeyleri yiyorum, ekstra bişey yok. Akşam burnum da akıyordu corona oldum sandım bi ara. Sabaha kadar uyku yok zaten halsiz düştüm. Şimdi mesela gittim serum taktırdım doktorum da izin de tuzlu su ödem yaptırmasıngeçmiş olsın. farklı birşey mi yedin birşey dokundu herhalde
Evet bende refakatçi yasak diye duydum. Ziyaretçi zaten yokmuş. Ama doktorun fotolarında gördüm doğumlarda odalar kalabalık mesela. Doğum için değil de biraz ele avuca gelsin ailecek istiyorum ben. Hamileyken de istiyodum da şu sıra beğenmiyorum hiç kendimiçok güzelmiş:) güle güle kullanın:) hastanede fotoğrafçı çağırmaktamı yasak ya ben ona göre cağıracağım.. en son 2 ay önce konuştuğumuzda 2 refakatçi bile yasaktı...
valla onu doğuma yakın hastane ile görüşmek lazım. ben çağırmayacağım ama sonra stüdyoda kızımla beraber ikisine çekim düşünüyorum. kızımda da hastanede foto çektirmedik. haksızlık olmasın. ikisinin olduğu bir albüm daha güzel olacaktırçok güzelmiş:) güle güle kullanın:) hastanede fotoğrafçı çağırmaktamı yasak ya ben ona göre cağıracağım.. en son 2 ay önce konuştuğumuzda 2 refakatçi bile yasaktı...
Evet bende refakatçi yasak diye duydum. Ziyaretçi zaten yokmuş. Ama doktorun fotolarında gördüm doğumlarda odalar kalabalık mesela. Doğum için değil de biraz ele avuca gelsin ailecek istiyorum ben. Hamileyken de istiyodum da şu sıra beğenmiyorum hiç kendimi