- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNşşalah canım ya evere stres olunca daha çok çıkıyor gerçekten sakin kalmaya çalışıyorum günler geçsin diye beklyiroum sağlıkla inşallahKorkma canım duracaklar inşallah eğer bir kez öyle çıktıysa ilaç onlara fayda eder çünkü düzenli sancı olmadığı sürece korkma.
inşallah hepimiz görelim Rabbim evlatlarımızı zamanında nasip etsin kucağımıza dualarım seninle sakın stres yapma çok etkilenip taş gibi oluyor karnımız hiç birşey düşünme kafana takma üzülme sakın
Canım benim belim ağrırken gittiğimde çok hafif sancı vardı ama sancı denmiyor bunlara dedilerBende eşime sinir oldum belime ağrı girdi. Sancı böyle bir şey mi
Nasıl anlatılmıyor ya tarif dahi edilemiyor çok ilginç bi olay bu benceCanım benim belim ağrırken gittiğimde çok hafif sancı vardı ama sancı denmiyor bunlara dediler
Sonra gerçek sancıyı yaşadım anladım
Ama bel ağrın şiddetli devam ederse git ihmal etme ama şuan korkma hemen öyle bişey değil
İnşallah canım Yapma stres sakın aman diyim canım. Benimd e öyle birşey düşünüp üzülürsem taş kesiliyor karnım resmen. Bel ağrısı mı yaşadın da anladın senİNşşalah canım ya evere stres olunca daha çok çıkıyor gerçekten sakin kalmaya çalışıyorum günler geçsin diye beklyiroum sağlıkla inşallah
Bel ağrısı başta oldu gittim önemsiz dediler sonra sancıya dönüştü şiddetli kasılmalara döndü kuzum şimdi hala var ama şiddeti düşük artarsa yine tehlike artacakİnşallah canım Yapma stres sakın aman diyim canım. Benimd e öyle birşey düşünüp üzülürsem taş kesiliyor karnım resmen. Bel ağrısı mı yaşadın da anladın sen
Allah korusun artmasın inşallah benimde ilk sancım da belimden başlamıştı tüm karnım sancımıştı çok aşırı durulmayacak kadar değildi ama resmen tüm belim karnım sancı içindeydiBel ağrısı başta oldu gittim önemsiz dediler sonra sancıya dönüştü şiddetli kasılmalara döndü kuzum şimdi hala var ama şiddeti düşük artarsa yine tehlike artacak
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınızBu süreçten gecenler bizlere de cok dua edim özelikle dogumlarda transfer oldum dün sonuc bekliyoruz
Canım bol bol dinlen inşallah güzelce gelişip vaktinde gelsin bebişlerBel ağrısı başta oldu gittim önemsiz dediler sonra sancıya dönüştü şiddetli kasılmalara döndü kuzum şimdi hala var ama şiddeti düşük artarsa yine tehlike artacak
Bende 36 giyiyordum en rahat spor ayakkabılarım bile olmamaya başlamıştı. 37 numara 2 tane ayakkabı aldım çok şükür rahat ettim. Ablamında hamile iken ayağı 1 numara büyümüş ve öyle kalmış.Kizlar selam;
Yazdiklarinizi okudum. Erken dogum riski olan arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hepimiz saglikla zamaninda dogururuz
bİrsey soracaktim sizlere bayramin 1. Gunu yazliga geldik ve orada biraz temizlik yaptik..o gunden beri ayagimin ustu sisti ve o sislik kaldi oyle asla gecmiyor Ayagim 39 numara ama 40 numara sandalet gelmiyor.. sizinde ayaginiz sistimi?
Maşallah büyümüş bebişler , evet yaa benim de hala aklıma geliyor o içeceğin tadıBugün şeker yüklemesi yaptım glikoz içeceği berbattı
Hala etkisindeyim..
Şükür şekerim normal çıktı bebeklerde iyi 27+4 haftalığız biri 1242 diğeri 1100 grm olmuş herşey normal gözüküyordu..
Ağrıları sordum aynı benim size anlattığım gibi dinlenince geçmeyen ağrıların olursa hemen gel dedi doktorum..
Benim de bugün midem bir garipti. Ekmek biraz bayattı ondan mi diye düşünüyordumBenim de hamilelik başından beri olmayan bulantım iki gündr başladı ne hikmetse
Demek ki normal ya hepimizin o zaman.Benim de bugün midem bir garipti. Ekmek biraz bayattı ondan mi diye düşünüyordum
Bende 36 giyiyordum en rahat spor ayakkabılarım bile olmamaya başlamıştı. 37 numara 2 tane ayakkabı aldım çok şükür rahat ettim. Ablamında hamile iken ayağı 1 numara büyümüş ve öyle kalmış.
Ya birazı ödemdir canım 40 ta kalır gibihadi yaa umarim Boyle kalmaz cunku ayagim pide gibi oldu parmaklarim fln sisti:) birde ayagim 39 zaten 41 giyecegim gibi gorunuyo
Günaydın herkese ben gidicektim randevu bulamıyorum doktorum ptesi de izne çıkıyomuş ya bir ayı geçti zaten benim. Artık yarın eşimde evde kapıda beklicem sıra gelir inşallah. İki gündür sanki nazlandı benim ki galiba artık sıkışmaya başladı içerdeGünaydın güzel anneler ♥ Bugün güzel bir gün olacak hissediyorum ♥ Doktor kontrolüne gidecek yok mu güzel haberler getirsin bize
Aman nazını yerler Doktoruna acil olduğunu söylesen araya sıkıştıramaz mı seniGünaydın herkese ben gidicektim randevu bulamıyorum doktorum ptesi de izne çıkıyomuş ya bir ayı geçti zaten benim. Artık yarın eşimde evde kapıda beklicem sıra gelir inşallah. İki gündür sanki nazlandı benim ki galiba artık sıkışmaya başladı içerde
Geçen de gittim randevu yoktu aldım sıra ordaki kıza söyleyip ama çok yoğun büyük ihtimal izne çıkıcak diye hepsini bu haftaya sıkıştırdılar. Bakıcam artık bakalım bugün bi daha ararım yaAman nazını yerler ♥ Doktoruna acil olduğunu söylesen araya sıkıştıramaz mı seni