- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Benimki hiç yükselmedi canım çok mu yüksek ateşin?Kızlar hamile iken hiç ateşiniz yükseldi mi kaça kadar çıktı düşürmek için ne yaptınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki hiç yükselmedi canım çok mu yüksek ateşin?Kızlar hamile iken hiç ateşiniz yükseldi mi kaça kadar çıktı düşürmek için ne yaptınız ?
Canım benim karardı ya çok acayip geliyo hattaGünaydın hanımlar. Stresli günlerden geçiyoruz inşallah zamanında gelsin bebişlerimiz bu kadar ilerledik sabırla. Bu arada göbek deliği kararan var mı
Canım bende yaptırdım tokluk 1.saat 218 2.saat 120 çıktı var mı benim gibi yüksek çıkanBugün şeker yüklemesi yaptım glikoz içeceği berbattı
Hala etkisindeyim..
Şükür şekerim normal çıktı bebeklerde iyi 27+4 haftalığız biri 1242 diğeri 1100 grm olmuş herşey normal gözüküyordu..
Ağrıları sordum aynı benim size anlattığım gibi dinlenince geçmeyen ağrıların olursa hemen gel dedi doktorum..
Seninki kadar olmasada 1. Saat 191 cikmisti canim diyetle dikkat ederek 150 kadar düşürdüm daha da düşecek insallah dikkat edersen düşüyor canimCanım bende yaptırdım tokluk 1.saat 218 2.saat 120 çıktı var mı benim gibi yüksek çıkan
Benimde sis canim 38 giyerken 40 terfi ettim bendeKizlar selam;
Yazdiklarinizi okudum. Erken dogum riski olan arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hepimiz saglikla zamaninda dogururuz
bİrsey soracaktim sizlere bayramin 1. Gunu yazliga geldik ve orada biraz temizlik yaptik..o gunden beri ayagimin ustu sisti ve o sislik kaldi oyle asla gecmiyor Ayagim 39 numara ama 40 numara sandalet gelmiyor.. sizinde ayaginiz sistimi?
Bu dönemler vücut ödem topluyomuş çok ayakta durmamak lazım dinlenirken dik ayaklarını sen yine de bol su iç bşy olmz canımKizlar selam;
Yazdiklarinizi okudum. Erken dogum riski olan arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hepimiz saglikla zamaninda dogururuz
bİrsey soracaktim sizlere bayramin 1. Gunu yazliga geldik ve orada biraz temizlik yaptik..o gunden beri ayagimin ustu sisti ve o sislik kaldi oyle asla gecmiyor Ayagim 39 numara ama 40 numara sandalet gelmiyor.. sizinde ayaginiz sistimi?
Günaydın canım hadi inmiş bari havalarda sıcak etkiliyo malum. Bnm bi arkadaşın 38den aşağı düşmüyo iki gündür bize geldi bide yarım saat balkonda oturduk baya panikledim dedim covid çıkıcK ama testler temiz çıktı insan çok korkuyoGünaydın hanımlar dün ani bir ateş basması yaşadım. Sonra geçti bu sabah bomba gibiyim . Ateşim 37 dereceye çıktı . Çıktı diyorum çünkü gözlerim yanıyordu . Sıcak limonlu su ve ılık bir duş ile kendime geldim inşallah bir daha olmaz.
Sorma benden evde covid oldum ben diye dolaştım kafa gitti biz deGünaydın canım hadi inmiş bari havalarda sıcak etkiliyo malum. Bnm bi arkadaşın 38den aşağı düşmüyo iki gündür bize geldi bide yarım saat balkonda oturduk baya panikledim dedim covid çıkıcK ama testler temiz çıktı insan çok korkuyo
Düşmüş düşmüş havalar sıcak dikkat etmek lazımSorma benden evde covid oldum ben diye dolaştım kafa gitti biz de
Aynen kuzum çok yükseldiAman 80 e kadar çıktı mı Allah korusun. Canım serumlar durdurur Korkma inşallah sağlıkla bekleyecekler annesi ❤ Artık yaşama şansları %80 üzerinde ama gene de duracaklar ben inanıyorum bak bende öyle diye diye 5 hafta geçirdim.
Benim yüksek kuzum diyetle normal aralıkta tutuyorum çok dikkat ediyorum mecburen ama düzgün yiyince düzeliyor geçrektnr merak etmeCanım bende yaptırdım tokluk 1.saat 218 2.saat 120 çıktı var mı benim gibi yüksek çıkan
Korkma canım duracaklar inşallah eğer bir kez öyle çıktıysa ilaç onlara fayda eder çünkü düzenli sancı olmadığı sürece korkma.Aynen kuzum çok yükseldi
Dayanoyorız bakalım her gün bir kar bizim için inşallah ben de senin haftaları görürüm ya maşallah 34 ü bitir inşallah sende
Benimde sis canim 38 giyerken 40 terfi ettim bende
Bu dönemler vücut ödem topluyomuş çok ayakta durmamak lazım dinlenirken dik ayaklarını sen yine de bol su iç bşy olmz canım
Son 3 ay bulantılar oluyormuş benim sen bulantılarım geri geldi .Benim de hamilelik başından beri olmayan bulantım iki gündr başladı ne hikmetse
Aaa oluyo muymuş ilk defa duydum bende korktum dünden beri tansiyon ölçüp duruyorum şükür bşy yok. Hiç yaşamadım ben tuhaf geldi dün iyice fenaydımSon 3 ay bulantılar oluyormuş benim sen bulantılarım geri geldi .
Evet oluyormuş canım sıkıntı yok ♥Aaa oluyo muymuş ilk defa duydum bende korktum dünden beri tansiyon ölçüp duruyorum şükür bşy yok. Hiç yaşamadım ben tuhaf geldi dün iyice fenaydım