- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun da serklaj korudu bide hiç kalkmadı yerinden. Wc dışında hep yattı. Bana da gez diyolar bak yürüyüş yap. İki tur da vurunca alttan yatıyorum hemen. Sağ salim görsek geldiklerini yaHeh kıpırdadı teyzesi
Ya ikiz olunca sanki ilk hamileliğini yaşıyorsun yeni yeni tecrübeler ediniyorsun..
Maşallah arkadaşına bende 37, 38 haftaya gitsem ne mutlu bana
Evet içe dönük olunca azalıyo hareketler. Seninkilerde zaten yer daha da az. Ama içinde endişe olursa tabii ki üşenme git bi baktır için rahatlasınİkisini fark edebiliyo musun ki bence diğeri ters dönmüştür bazen benimki de arkası dönük oluyo ses yok sonra donuyo başlıyo vurmaya. Seninkiler iyice sıkıştı artık ama içinde korku varsa ertelemeseydin keşke
Yazdığım mesajı ben bile anlamadım okurken
Aynen yorulunca olan ,dinlenince geciyor benim.
O zaman normal canım endişelenecek birşey yok..Aynen yorulunca olan ,dinlenince geciyor benim.
Gecen tatile gittik cok yurudum yuzdum hep belim agridi sonrasında
Aynen oyle canım risk ama disarda olsada sıkıntı bir gun bir gündür diyorum benEşim bazen diyo gelsin artık yeter risk yani yine de anne karnında bi gün dışarıda bi hafta diyolar
Insallah canim rabbim herkesin evladini korusun zamaninda gelmeyi nasip etsin saglik sihhatleDua et canım inşallah son aya kadar dururlar
Amiiiiinnn hepimizin bebişleri zamanında gelsinInsallah canim rabbim herkesin evladini korusun zamaninda gelmeyi nasip etsin saglik sihhatle
Doğumdan bahsedince aklıma bu sahne geldi hala gülüyorum bu kadına
Tabi ben böyle küfürler etmedim
Kuzum aşağı hep vuruyorlar benimkiler bir aydan fazladır kaç kere sordum çok baskı olunca uzan dinlen ama rahim ağzı iyi olduğu sürece bişey olmaz dediler hep korkma hiçInsallah anlariz
Bugun asagidan vuruyor benimkiler korkuyorum
Kuzum merak etme taburcu ettilerse o kadar kötü değil demektir çok ciddi olsa çıkarmazlardı herhalde kötü düşünme 30 u da geçer merak etmeCanim 30u görürüz insallah ben hic kalkmadan yatiyorum 2 kiloyu gecseydi hayirlisiyla suan icin cok korkuyorum
Bel ağrın sancı gibi gelip gidiyor muydu kas ağrısı gibi sürekli miydi canım bi de çok uzun saatler mi sürdü benim de ağrıyor da şeklini biraz sahan anlatabilir misinBenimde ilk gebeligim canim ayirt edemedim aslinda dogum agrisini hic bilmiyorum belim agriyor diye gittim sanci cikti bundan sonra hep yatacağım zaten
Cok yormamak lazim artik kendimizi ,ekimi gorsem rahatlayacagimKuzum aşağı hep vuruyorlar benimkiler bir aydan fazladır kaç kere sordum çok baskı olunca uzan dinlen ama rahim ağzı iyi olduğu sürece bişey olmaz dediler hep korkma hiç
Ay ben Eylül’de bi rahatlayacağım valla 30 haftayı geçsinler 1.5 kilo olsunlar en tehlikeli zamanlar geçmiş demektir tabi Ekim olsa hiç küvöze girmeseler dünyalar bizim olur o ayrıCok yormamak lazim artik kendimizi ,ekimi gorsem rahatlayacagim