- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Bende de öyle hava hem çok sıcak hemde çok nem var artı hamilelikte olunca katlanılmaz hale geliyor..Nemden mi sıcaktan mı akşamları bi nefes darlığı başlıyor bende uyuyana kadar. Aonra sabah daha iyi oluyorum. Sizde de var mı bu?
Seninle aynı haftadayız Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla mutlulukla kucaklayalım büyütelim evlatlarımızı inşallah. Alışverişler ne durumda kızlar? Yapıyor musunuz? Ben çok tedirgindim hep 7 aya gireyim diye bekliyordum ama eşimle geçen dayanamadık araba puset müslin falan aldık.Bende de öyle hava hem çok sıcak hemde çok nem var artı hamilelikte olunca katlanılmaz hale geliyor..
Amin canım sağlıcakla alalım kucakşarımıza kuzularımızıSeninle aynı haftadayız Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla mutlulukla kucaklayalım büyütelim evlatlarımızı inşallah. Alışverişler ne durumda kızlar? Yapıyor musunuz? Ben çok tedirgindim hep 7 aya gireyim diye bekliyordum ama eşimle geçen dayanamadık araba puset müslin falan aldık.
Ayy allah kolaylık versin ben günlük işleri zor yapıyorum sen taşınma ile nasıl başa çıkacaksıniyi akşamlar anneler
evi toplamaya başladık ufaktan. akşamları yürüyüş yalan oldu artık
valla canım kırılacakları paketliyoruz. yemek takımı vs. salonu bitirdik. yarın mutfağa geçebiliriz. kalanı zaten nakliyeciler halledecek.Ayy allah kolaylık versin ben günlük işleri zor yapıyorum sen taşınma ile nasıl başa çıkacaksın
Canım güle güle oturun.valla canım kırılacakları paketliyoruz. yemek takımı vs. salonu bitirdik. yarın mutfağa geçebiliriz. kalanı zaten nakliyeciler halledecek.
valla özel bir önlemim yok. maske ve sosyal mesafe harici elden gelen birşey se yok açıkcası.Canım güle güle oturun.
Biz de Nisan gibi taşınacaktık covid çıkınca yalan oldu.bu covid işi bitecek gibi de değil en geç Doğumdan sonra işe başlarken taşınmamız lazım işyerimle evim arası çok uzakDoğum öncesi olsa iyi olurdu da
Covid için Nası önlem alacaksanız taşınırken buna karar veremediğimden erteleyip duruyorum şimdilik ama nereye kadar
Gunaydin nasılsınız bugun doktor kontrolum var 3 haftadır kızımı görmüyordum cok heyecanliyim cok ozledim yakin zamanda doktora giden yokmu bebisler nasil buyuyorlarmi doktorunuz ne oneriyor bizide bilgilendirin
Güzel haberlerle gel canımGunaydin nasılsınız bugun doktor kontrolum var 3 haftadır kızımı görmüyordum cok heyecanliyim cok ozledim yakin zamanda doktora giden yokmu bebisler nasil buyuyorlarmi doktorunuz ne oneriyor bizide bilgilendirin
Bakmıyorlar canım..inşallah kontrolün güzel geçer kızçenle hasret giderirsin:) benımde yarın ayrıntılı ultrasonum var.. ayrıntılıdan cıkıp kendı doktoruma gidicektım ama tatile gitmiş.. birsey sorucam ayrıntılıda alttan da muayne edıyorlar mı?
Benim rahim uzunluguna alttan bakmisti ken di doktorum,perinatologun karindan olcumu farkli cikti diyeinşallah kontrolün güzel geçer kızçenle hasret giderirsin:) benımde yarın ayrıntılı ultrasonum var.. ayrıntılıdan cıkıp kendı doktoruma gidicektım ama tatile gitmiş.. birsey sorucam ayrıntılıda alttan da muayne edıyorlar mı?
Kuzum nasıl çıktı yani hangisi kaç ölçtü en son ne olarak kabul edildi.benim de hep karından yüksek çıkıyordu vajinal bakınca daha düşük çıktı haftaya yine vajinal bakıp karşılaştıracakBenim rahim uzunluguna alttan bakmisti ken di doktorum,perinatologun karindan olcumu farkli cikti diye
Kronik hasta olunca benim kontrol süreleri uzun oluyor artık hareketlerini net hissettiğim için görmeden seviyorum bendeGunaydin nasılsınız bugun doktor kontrolum var 3 haftadır kızımı görmüyordum cok heyecanliyim cok ozledim yakin zamanda doktora giden yokmu bebisler nasil buyuyorlarmi doktorunuz ne oneriyor bizide bilgilendirin
Benim rahim uzunluguna alttan bakmisti ken di doktorum,perinatologun karindan olcumu farkli cikti diye
Normalde doktorum 50 mm falan olcuyordu karindan , perinatolog 30 olcu karindan arada fark olunca kendi doktorum vajinal bakti 50 mm cikti yine.Kuzum nasıl çıktı yani hangisi kaç ölçtü en son ne olarak kabul edildi.benim de hep karından yüksek çıkıyordu vajinal bakınca daha düşük çıktı haftaya yine vajinal bakıp karşılaştıracak