2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende annem dışında kimseye söylemedim önceki bebeğimi kaybettiğim icin kimseye soylemek gelmiyor icimden
Yanlış hatırlamıyorsam bebeğin baya büyüktü 22 haftalık mıydı öyle bişeyler hatırlıyorum canım sen işk bebeğinde artık onu hissetmeye başlamış mıydın? Ve bebeğinin melek olduğunu kontrolde mi öğrenmiştin yoksa kanama ağrı vs bi şekilde belirtileri mi olmuştu? Eğer çok üzüleceksen cevaplama canım niyetim seni üzmek değil sadece bende ilk 13 haftalık bi kaybım oldu o yüzden Buda öyle mi olacak diye korkudan mutluluğumuzu kimseyle paylaşamıyoruz

Semaaden yazınca regenesis in içeriğine baktım . İçerik aynı omega takviyeli pregnomarin 60 kapsül , regenesis 30
Omega da varsa güzel alternatif olabilir ama ifos sertifikası var mı diye bakayım hemen bayan pimpirik ben

Olabilir mi ki canım maltofer kullanıyorum . Gerçekten kullanmaya başladığım gün başladı ağrılar

Canım bu ilacı SGK karşılıyor mu yoksa vitamin ilaçları gibi kendi paramızla mi alıyoruz ? Bu ilacın ismini çok duydum ben daha DEMİR ilacına başlamadım randevum da çok geç bi tarihte acaba kendim gidip eczaneden alıp kullansam mı diye düşünüyorum

]
vitaminleri SGK karşılamıyor diye biliyorum canım

Ama Demir ilacını karşılıyor.

Eklentiler

• image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 66
Ben de yay burcuyum o kadar unuturum ki bırak kin tutmayı tartistiktan yarım saat sonra niye tartıştığımı hatirlamiyorum
Niye tartıstıgımı bende unuturum kolay kolay birine gıcık olmam olduysamda unutmam He gelir pişman olursa da kıyamam tabi o ayrı

Anne adayları selamın aleyküm Demir hapı kullanan var mı ne gibi yan etkileri var ?
Ben de kabızlık yapıyor. 5 gün kullanıp bıraktım.
Evet ☺ Ben fetal DNA yaptırdım sonuçlar çıkınca zaten annem anlamış gibiydi daha çok bana kozmasın diye söyledim. Tebrik yerine paparayı yedim, oturdum yerime
cinsiyet fetal dna testi ile mi belli oldu. Ben nifty yaptırdım, çok şükür sonuç iyi ama raporda cinsiyet yazmıyor. Panorama da cinsiyet kromozomlarında sorun yoksa düzenleme gereği cinsiyet belirtmiyoruz demişti.
isme karar verdiniz mi
Cinsiyeti bilmediğimiz halde karar verdik :) Kız isminde zorlandık çünkü fonetiği güzel olsa da anlamları bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hep çiçek, fiziksel güzellik/hoşluk vs. belirten isimler. Bir de Türkçe olsun diyince...

neye karar verdiniz isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…