- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Yanlış hatırlamıyorsam bebeğin baya büyüktü 22 haftalık mıydı öyle bişeyler hatırlıyorum canım sen işk bebeğinde artık onu hissetmeye başlamış mıydın? Ve bebeğinin melek olduğunu kontrolde mi öğrenmiştin yoksa kanama ağrı vs bi şekilde belirtileri mi olmuştu? Eğer çok üzüleceksen cevaplama canım niyetim seni üzmek değil sadece bende ilk 13 haftalık bi kaybım oldu o yüzden Buda öyle mi olacak diye korkudan mutluluğumuzu kimseyle paylaşamıyoruzBende annem dışında kimseye söylemedimönceki bebeğimi kaybettiğim icin kimseye soylemek gelmiyor icimden
Omega da varsa güzel alternatif olabilir ama ifos sertifikası var mı diye bakayım hemen bayan pimpirik benSemaaden yazınca regenesis in içeriğine baktım . İçerik aynı omega takviyelipregnomarin 60 kapsül , regenesis 30
Omega da varsa güzel alternatif olabilir ama ifos sertifikası var mı diye bakayım hemen bayan pimpirik ben
Olabilir mi ki canım maltofer kullanıyorum . Gerçekten kullanmaya başladığım gün başladı ağrılarAhhh canım yaaBenimde 4.gün oldu geçmiyor çok fena ya. Halim kalmadı kaç gündür. Acaba dyorum ilaçlarımı yan etki ediyor kan ilacından şüpheleniyorum yaygın etkilerinde baş ağrısı var sen hangi kan hapını kullanıyordun canım
Benimkiside 30 kapsülmüşOmega da varsa güzel alternatif olabilir ama ifos sertifikası var mı diye bakayım hemen bayan pimpirik ben
Canım bu ilacı SGK karşılıyor mu yoksa vitamin ilaçları gibi kendi paramızla mi alıyoruz ? Bu ilacın ismini çok duydum ben daha DEMİR ilacına başlamadım randevum da çok geç bi tarihte acaba kendim gidip eczaneden alıp kullansam mı diye düşünüyorumAyy canım ya valla bendede baş ağrısı var bende ondan şüpheleniyorum o yapıyor gibi içince ağrı ya başlıyor ya şiddetleniyor göresin bile yok o hapı 4gündür hayatı zindan etti gyno ferro sanol benim ki senin ozamanki kullandığın neydi
vitaminleri SGK karşılamıyor diye biliyorum canımCanım bu ilacı SGK karşılıyor mu yoksa vitamin ilaçları gibi kendi paramızla mi alıyoruz ? Bu ilacın ismini çok duydum ben daha DEMİR ilacına başlamadım randevum da çok geç bi tarihte acaba kendim gidip eczaneden alıp kullansam mı diye düşünüyorum
Ama Demir ilacını karşılıyor.Canım bu ilacı SGK karşılıyor mu yoksa vitamin ilaçları gibi kendi paramızla mi alıyoruz ? Bu ilacın ismini çok duydum ben daha DEMİR ilacına başlamadım randevum da çok geç bi tarihte acaba kendim gidip eczaneden alıp kullansam mı diye düşünüyorum
Niye tartıstıgımı bende unuturum kolay kolay birine gıcık olmam olduysamda unutmam He gelir pişman olursa da kıyamam tabi o ayrıBen de yay burcuyum o kadar unuturum ki bırak kin tutmayı tartistiktan yarım saat sonra niye tartıştığımı hatirlamiyorum
Cok basit aslında videoları var bence yaparsın malzeme olduktan sonra Bi izle derimBende cok beğeniyorum bu tarz süslü kokos seyleri ama inanılmaz pahalı elimden gelse yapacamda beceremem herhalde
Bnm ilacım da bundan ne kdra almıstım bunu cok pahalı bsy değildi sanırımAma Demir ilacını karşılıyor.
18 TL ymişBnm ilacım da bundan ne kdra almıstım bunu cok pahalı bsy değildi sanırım
Evet baktım ben netten 30 luk çıktı hepBenimkiside 30 kapsülmüşyanlış olmuş pardon
Arastirsyim.birazcik elimden cok is gelmez ama evde yapacak is yokCok basit aslında videoları var bence yaparsın malzeme olduktan sonra Bi izle derim
17+1 günlükne kadarlık gebesin?
Alakasi yok bizde kizim zayif o kadar da tembel digil maşallah cocu zaman sinif birincisi cok duygusal ama hep güldürdü yüzümü kizim 10 ekimSonrasında da teraziler kilolu oluyor kızı erkeği ve inatla hareket etmiyorlar
Bnmkide ondan sende de bulantı yapıyor mı ben içerken korkarak içiyorum her defasındabana doktorum regenesis max başladı
Ben de kabızlık yapıyor. 5 gün kullanıp bıraktım.Anne adayları selamın aleyküm Demir hapı kullanan var mı ne gibi yan etkileri var ?
cinsiyet fetal dna testi ile mi belli oldu. Ben nifty yaptırdım, çok şükür sonuç iyi ama raporda cinsiyet yazmıyor. Panorama da cinsiyet kromozomlarında sorun yoksa düzenleme gereği cinsiyet belirtmiyoruz demişti.Evet ☺ Ben fetal DNA yaptırdım sonuçlar çıkınca zaten annem anlamış gibiydi daha çok bana kozmasın diye söyledim. Tebrik yerine paparayı yedim, oturdum yerime
Cinsiyeti bilmediğimiz halde karar verdik :) Kız isminde zorlandık çünkü fonetiği güzel olsa da anlamları bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hep çiçek, fiziksel güzellik/hoşluk vs. belirten isimler. Bir de Türkçe olsun diyince...isme karar verdiniz mi
Ben de kabızlık yapıyor. 5 gün kullanıp bıraktım.
cinsiyet fetal dna testi ile mi belli oldu. Ben nifty yaptırdım, çok şükür sonuç iyi ama raporda cinsiyet yazmıyor. Panorama da cinsiyet kromozomlarında sorun yoksa düzenleme gereği cinsiyet belirtmiyoruz demişti.
Cinsiyeti bilmediğimiz halde karar verdik :) Kız isminde zorlandık çünkü fonetiği güzel olsa da anlamları bizi hayal kırıklığına uğrattı. Hep çiçek, fiziksel güzellik/hoşluk vs. belirten isimler. Bir de Türkçe olsun diyince...
söyleyemiyorum çünkü iki ismi de söylersem kimliğim açığa çıkabilir :)neye karar verdiniz isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?