amin canım :)bende yeni ogrendım hamıle oldugumu ılk cocgumMerhabalarbugün 2. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim ve soluğu burada aldım Şoktayım sanki boşluktayım çok ani oldu benim için. İlk gebeliğimde 2016 Ekim annelerine üye idim çokta güzel bilgi alışverişinde bulunduk taze hamişlerle.. şuan burası sessiz ama zamanla çoğalacağız Ekim anneleri olarak yeni yeni öğreniyoruz meleklerimizi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin bizlere inşAllah
amin canım :)bende yeni ogrendım hamıle oldugumu ılk cocgum
BEN DOKTARAGİTTİM OLE ÖGRENDİM CANIM 2 HAFTLAIK MIS 3 GİRİCEZ:)Ayy gözün aydın canım hoşgeldinnnsağlıkla kucaklayalım miniklerimizi inşAllah muayene oldun mu yoksa evde mi öğrendin? Ben evde test yaptım henüz doktora gitmedim test ile öğrendim.
AMİN İNŞAALAH HEPİMİZ SAĞ SALİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMMerhaba bir aksilik olmazsa sanırım bende Ekimde kavuşacağım
inşallaaahhhhAMİN İNŞAALAH HEPİMİZ SAĞ SALİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIM
Çok erken öğrenmiş sin cnm nasıl anladın belirtin nelerBEN DOKTARAGİTTİM OLE ÖGRENDİM CANIM 2 HAFTLAIK MIS 3 GİRİCEZ:)
Hoşbulduk canımHoşgeldiniz kızlarhep birlikte güzelliklerle geçireceğimiz gebelikler yaşar, sağlıkla kucaklarız miniklerimizi inşAllah
Hoşbulduk canımilk bebeğin mi? Aramızda 1 gün var ☺
evet benim de 2. Yalnız sen yine iyi ara vermişsin ben 2019 nisan annesiyim. 9 aylık oğlum var cokk süpriz bir bebek oldu benim icinhayır canım 2. Bebeğim nasipse. 2016 Ekim annesiydim. Fakat tahmini doğum tarihimizden 12 gün önce Eylülde doğum yapmıştım. Senin de 2.Sanırım
Test yapar yapmaz ikinci cizgi kıpkırmızı cıktı bugün de kan vereceğmBenim hikayem şöyle, 9 aylık bir oğlum var. Beklenmeyen hayatımın
evet benim de 2. Yalnız sen yine iyi ara vermişsin ben 2019 nisan annesiyim. 9 aylık oğlum var cokk süpriz bir bebek oldu benim icinöyle ki lazer göz ameliyatı oldum 5 gün önce ve o gün regl olmam gerekiyordu hic gecikmezdi ama yine de herhalde ameliyat geciktirdi dedim. Baktım ki günüm cok gcikiyor hastaneyi aradım dediler öyle bir etki yapmaz işte o zaman dank etti
Benim hikayem şöyle, 9 aylık bir oğlum var. Beklenmeyen hayatımın
evet benim de 2. Yalnız sen yine iyi ara vermişsin ben 2019 nisan annesiyim. 9 aylık oğlum var cokk süpriz bir bebek oldu benim icinöyle ki lazer göz ameliyatı oldum 5 gün önce ve o gün regl olmam gerekiyordu hic gecikmezdi ama yine de herhalde ameliyat geciktirdi dedim. Baktım ki günüm cok gcikiyor hastaneyi aradım dediler öyle bir etki yapmaz işte o zaman dank etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?