2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kizlar bur sey sorucam bu kac hafta oldugunu nasil biliyoruz ben gec yumurtlamıştım yumurtlamadan sonra kac gun gectigini mi saymaliyim ilk regl gununu mu

kizlar bur sey sorucam bu kac hafta oldugunu nasil biliyoruz ben gec yumurtlamıştım yumurtlamadan sonra kac gun gectigini mi saymaliyim ilk regl gununu mu
Canım doktor banada geç yumurtlamışsın dedi keseyi inşallah ölçünce çıkacak kaç haftalık olduğu şu an kan değerim 4 haftalık gözüküyor ama

Canım doktor banada geç yumurtlamışsın dedi keseyi inşallah ölçünce çıkacak kaç haftalık olduğu şu an kan değerim 4 haftalık gözüküyor ama
ben yumurtlamadan 10 gun sonra baktirdim sadece 30 cikti ama herhalde artik 100leri bulmuştur pazartesiydi cunku pazar evimize donucez o zaman bir gidicem bende doktora bakalim

ben yumurtlamadan 10 gun sonra baktirdim sadece 30 cikti ama herhalde artik 100leri bulmuştur pazartesiydi cunku pazar evimize donucez o zaman bir gidicem bende doktora bakalim
İlklerde hızlı yükseliyor canım inşallah herşey gönlüne göre olur bende erken öğrendim seninkinden de düşük çıkmıştı Allah’ın izniyle yükseliyor inşallah

İlklerde hızlı yükseliyor canım inşallah herşey gönlüne göre olur bende erken öğrendim seninkinden de düşük çıkmıştı Allah’ın izniyle yükseliyor inşallah
senin kacti ilk kuzum korktum ben dusuk cikinca ama normal sanirim bir daha baktirmadim da

bende geç yumurtladım geç dollenme olmustu ben yumurtladıgım gunden saydım 3 hafta cunku doktr 2 haftk demıstı gıttgımde adet gunumu saysrsam 5 hafta olyr ama bende yumurtladgm gunden saydm keseyı ınsallh bu hafta gorucez

herkese merhaba ben de dün öğrendim daha gecikme bile olmadan kanda çıktı sabah da gebelik testinde silik çizgi gördük şükür:) çok erken öğrendiğimz için tedirginiz Allah herkese sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin

Genel olarak belirtilerimiz aynı kızlar ilk gebeliğimde de mide yanması oluyordu ama hiç kusmadım Buda aynı şekilde. bazen hamile olduğumu unutuyorum Kasık ve bel ağrısı olunca aklıma geliyor.

Selamünaleykum kizlar hamile değilim ama herkes gibi sağlıkla hayirlisiyla bende evlat sahibi olmayı istiyorum. Sizden ricam Dua'nizda banada yer verir misiniz ismen . Tez zamanda benim gibi tüm isteyenlere de Rabbim aratmadan sağlıkla hayirlisiyla salih, saliha evlat nasip etsin insaAllah ayrica sizlerde insaAllah sağlıklı hamilelik geçirir kolaylikla sağlıkla yavrularınıza kavusursunuz

Ismim Kübranur kizlar şimdiden Allah razi olsun. Hamilede can olduğundan Dua'si kabul olur derler ya o yüzden sayfanıza denk geldim sizlerden Dua isteyeyim dedim. Hakkinizi helal edin.

Benimde 2gün sonra regl günüm.Dün evde test yaptım,çift çizgiyi gördüm Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin.Sağlıkla ve huzurla kucağımıza alalım inşallah

Reactions: BYV
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza herkese hayırlı olsun inşallah sağ salim kucagımıza alırız bebeklerimizi. Benim 9 aylık bir bebeğim daha var her gün mecbur kucagımda geziyoruz 10.5 kilo. Bugün uzun taşıyınca biraz kasıklarım ağrıdı napıcam bilmiyorum cok kucakcı tam atak dönemleri

Merhaba sizin beta hcg niz kac su an? Ayni tarihlerimiz. Biliyorum karsilastirilmamali herkesin farkli ama tedirgin oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…