- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
Canım doktor banada geç yumurtlamışsın dedi keseyi inşallah ölçünce çıkacak kaç haftalık olduğu şu an kan değerim 4 haftalık gözüküyor amakizlar bur sey sorucam bu kac hafta oldugunu nasil biliyoruz ben gec yumurtlamıştım yumurtlamadan sonra kac gun gectigini mi saymaliyim ilk regl gununu mu
ben yumurtlamadan 10 gun sonra baktirdim sadece 30 cikti ama herhalde artik 100leri bulmuştur pazartesiydi cunku pazar evimize donucez o zaman bir gidicem bende doktora bakalimCanım doktor banada geç yumurtlamışsın dedi keseyi inşallah ölçünce çıkacak kaç haftalık olduğu şu an kan değerim 4 haftalık gözüküyor ama
İlklerde hızlı yükseliyor canım inşallah herşey gönlüne göre olur bende erken öğrendim seninkinden de düşük çıkmıştı Allah’ın izniyle yükseliyor inşallahben yumurtlamadan 10 gun sonra baktirdim sadece 30 cikti ama herhalde artik 100leri bulmuştur pazartesiydi cunku pazar evimize donucez o zaman bir gidicem bende doktora bakalim
senin kacti ilk kuzum korktum ben dusuk cikinca ama normal sanirim bir daha baktirmadim daİlklerde hızlı yükseliyor canım inşallah herşey gönlüne göre olur bende erken öğrendim seninkinden de düşük çıkmıştı Allah’ın izniyle yükseliyor inşallah
bende geç yumurtladım geç dollenme olmustu ben yumurtladıgım gunden saydım 3 hafta cunku doktr 2 haftk demıstı gıttgımde adet gunumu saysrsam 5 hafta olyr ama bende yumurtladgm gunden saydm keseyı ınsallh bu hafta gorucezkizlar bur sey sorucam bu kac hafta oldugunu nasil biliyoruz ben gec yumurtlamıştım yumurtlamadan sonra kac gun gectigini mi saymaliyim ilk regl gununu mu
Sizle doğum tarihi aynı veriyor belirtiler de birerbir aynıÜşüme bende de oldu. Onun dışında midemde bulantı değil ama değişik bir burulma hissi oldu, resmen iştahım kapandı.
sizin son adet tarihiniz neydi acaba?adete kac gun var ki cikti hemen ?Sizle doğum tarihi aynı veriyor belirtiler de birerbir aynı
sat 7 ocaktı 7 gün önce kanda 6 gün önce predictor erken gebelikte gördüksizin son adet tarihiniz neydi acaba?adete kac gun var ki cikti hemen ?
masallah sizde cok erken öğrenmişsiniz benim de sat 12 ocak o yuzden bekliyorum bakalim hayirlisi insallahsat 7 ocaktı 7 gün önce kanda 6 gün önce predictor erken gebelikte gördük
Selamünaleykum kizlar hamile değilim ama herkes gibi sağlıkla hayirlisiyla bende evlat sahibi olmayı istiyorum. Sizden ricam Dua'nizda banada yer verir misiniz ismen .Merhabalarbugün 2. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim ve soluğu burada aldım Şoktayım sanki boşluktayım çok ani oldu benim için. İlk gebeliğimde 2016 Ekim annelerine üye idim çokta güzel bilgi alışverişinde bulunduk taze hamişlerle.. şuan burası sessiz ama zamanla çoğalacağız Ekim anneleri olarak yeni yeni öğreniyoruz meleklerimizi Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin bizlere inşAllah
Ismim Kübranur kizlar şimdiden Allah razi olsun. Hamilede can olduğundan Dua'si kabul olur derler ya o yüzden sayfanıza denk geldim sizlerden Dua isteyeyim dedim.Selamünaleykum kizlar hamile değilim ama herkes gibi sağlıkla hayirlisiyla bende evlat sahibi olmayı istiyorum. Sizden ricam Dua'nizda banada yer verir misiniz ismen .♥ Tez zamanda benim gibi tüm isteyenlere de Rabbim aratmadan sağlıkla hayirlisiyla salih, saliha evlat nasip etsin insaAllah ayrica sizlerde insaAllah sağlıklı hamilelik geçirir kolaylikla sağlıkla yavrularınıza kavusursunuz ♥
Rabbim size de hayırlı haberler nasip etsin 6 şubattan itibaren kan verin az da olsa yükseldiyse takip edersinizmasallah sizde cok erken öğrenmişsiniz benim de sat 12 ocak o yuzden bekliyorum bakalim hayirlisi insallah
evet hic olmaz sa bir hafta bekleyip oyle test yaparim insallah..tesekkur ederim ayrica iyi niyetiniz icin ..Rabbim size de hayırlı haberler nasip etsin 6 şubattan itibaren kan verin az da olsa yükseldiyse takip edersiniz
Merhaba sizinle ayni tarihlerimiz. En son beta hcg niz kac cikti ?Hoşbulduk tekrarEşim Cumartesi günü yurtdışına gidecek o yuzden Cuma günü bir ugrayalim diyor. Cuma gideceğiz sanırım
Merhaba sizin beta hcg niz kac su an? Ayni tarihlerimiz. Biliyorum karsilastirilmamali herkesin farkli ama tedirgin oluyorum.herkese merhaba ben de dün öğrendim daha gecikme bile olmadan kanda çıktı sabah da gebelik testinde silik çizgi gördük şükür:) çok erken öğrendiğimz için tedirginiz Allah herkese sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?