2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Anladım canım. İlk hamileliğimde kese görününce kan tahlili vermedim yine öyle yapmayı düşünüyorum kalp atışını duyacağım hafta gideceğim inşAllah tekrar tekrar ultrasona girmek istemiyorum tecrübe oldu artık :KK48:
Keseye alttan baktı dmi ben tekrar tekrar bakmasın diye toplu gideyim diyorum ilk gebeliğimde nasıl sabrettiysem 7+1 de gitmiştim. Hepsine birlikte bakılmıştı ama şimdi daha meraklıyım😅

Planlı bir gebelikti ama ilk denemeyi şaşırmadım değil tabi :)
Sen istemiyor muydun
Henüz düşünmüyorduk ama tabiiki duyunca cok da sevindik☺️ Oğlum daha 9 aylık biraz zorlayacaklar ama arkadas olacaklar. Negüzel Allah istediğin ay nasip etmiş maşallah🧿

Henüz düşünmüyorduk ama tabiiki duyunca cok da sevindik☺ Oğlum daha 9 aylık biraz zorlayacaklar ama arkadas olacaklar. Negüzel Allah istediğin ay nasip etmiş maşallah🧿
Aaa çok güzel. Evet zor olacak ama bir anda rahatlayacaksın sende :KK200:
Doktora gittin mi beta kaç çıktı ?

merhaba kizlar kendimi tanitayim 27 yasindayim bu 4.denememizdi pazartesi ogrendim bende once silik cizgi cikti aksamina kan verdim beta hcg 30.85 cikti cok yeni sanirim degil mi lac haftalik olmus oluyor ki kac gun sonra gitmeliyim kizlar keseyi gormeye ilk cocugum olucak pek bir bilgim yok bu arada saglikla insallah hepimiz miniklerimize kavusuruz

merhaba kizlar kendimi tanitayim 27 yasindayim bu 4.denememizdi pazartesi ogrendim bende once silik cizgi cikti aksamina kan verdim beta hcg 30.85 cikti cok yeni sanirim degil mi lac haftalik olmus oluyor ki kac gun sonra gitmeliyim kizlar keseyi gormeye ilk cocugum olucak pek bir bilgim yok bu arada saglikla insallah hepimiz miniklerimize kavusuruz
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bi tekrar kan ver bakalım değerin kaç olmuş? Belli bir değeri gecince kese görünüyor. Kalp atışı icin ise 6 hatta dayanabilirsen 7. Haftayı beklemeni öneririm

Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bi tekrar kan ver bakalım değerin kaç olmuş? Belli bir değeri gecince kese görünüyor. Kalp atışı icin ise 6 hatta dayanabilirsen 7. Haftayı beklemeni öneririm
bu ara hastanelerdende korkuyorum canim hep salgin ama bir daha kan aldirsam iyi olur aslinda

Kızlarrrrr Ekim 31 de oğlum doğdu Rabbim sizede benim doğumummgibi doğum nasip etsin kolayca olsun inşallah başlarda inanılmaz yorulacaksınız hatta nerede o eski günlerim diyeceksiniz ama herşey sonra yoluna giriyor birde tavsiye herşeyi araştırıp sütü göz ardı etmeyin helede ilk bebekse.. Süt mevzusu adamı yoruyor simdiden söyleyim bol emzirin bol su için roka tere dereotu yiyin elalem sütünüz az desende mama vermeyin doktor demedikçe ben tecrübesizlik ile mama veriyorum size tavsiyemdir beni dinleyin kaynanayı benden süt taşardı diyen teyzeleri sallayın öpüldünüz

Keseye alttan baktı dmi ben tekrar tekrar bakmasın diye toplu gideyim diyorum ilk gebeliğimde nasıl sabrettiysem 7+1 de gitmiştim. Hepsine birlikte bakılmıştı ama şimdi daha meraklıyım😅

Hayr normal ultrason muayenesiyle gördü canım doktorda görüneceğini düşünmüyordum demişti şaşırmıştı :)) bu yüzden iyice bekleyeyim de kese bebek kalp atışı hepsini bi arada görelim istiyorum nasipse:))

Planlı bir gebelikti ama ilk denemeyi şaşırmadım değil tabi :)
Sen istemiyor muydun

benimki gibi olmuş canım bizde artık düşünüyorduk ama ilk deneme de beklemiyordum sürpriz oldu hala inanamıyorum bazen hamile olduğumu unutuyorum :KK48:

Back