- 28 Temmuz 2016
- 4.036
- 6.672
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım hayırlı olsun ne zamam öğrendin?Günaydın herkese
Pazartesi idrar, dün kan tahlili ile öğrendim :)Günaydın canım hayırlı olsun ne zamam öğrendin?☺
Keseye alttan baktı dmi ben tekrar tekrar bakmasın diye toplu gideyim diyorum ilk gebeliğimde nasıl sabrettiysem 7+1 de gitmiştim. Hepsine birlikte bakılmıştı ama şimdi daha meraklıyımAnladım canım. İlk hamileliğimde kese görününce kan tahlili vermedim yine öyle yapmayı düşünüyorum kalp atışını duyacağım hafta gideceğim inşAllah tekrar tekrar ultrasona girmek istemiyorum tecrübe oldu artık
Aynı zamanda öğrenmişiiiz Bekliyor muydun bana oldugu gibi sürpriz miPazartesi idrar, dün kan tahlili ile öğrendim :)
Sen?
Planlı bir gebelikti ama ilk denemeyi şaşırmadım değil tabi :)Aynı zamanda öğrenmişiiiz Bekliyor muydun bana oldugu gibi sürpriz mi
Henüz düşünmüyorduk ama tabiiki duyunca cok da sevindik Oğlum daha 9 aylık biraz zorlayacaklar ama arkadas olacaklar. Negüzel Allah istediğin ay nasip etmiş maşallahPlanlı bir gebelikti ama ilk denemeyi şaşırmadım değil tabi :)
Sen istemiyor muydun
Aaa çok güzel. Evet zor olacak ama bir anda rahatlayacaksın sendeHenüz düşünmüyorduk ama tabiiki duyunca cok da sevindik☺ Oğlum daha 9 aylık biraz zorlayacaklar ama arkadas olacaklar. Negüzel Allah istediğin ay nasip etmiş maşallah
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bi tekrar kan ver bakalım değerin kaç olmuş? Belli bir değeri gecince kese görünüyor. Kalp atışı icin ise 6 hatta dayanabilirsen 7. Haftayı beklemeni öneririmmerhaba kizlar kendimi tanitayim 27 yasindayim bu 4.denememizdi pazartesi ogrendim bende once silik cizgi cikti aksamina kan verdim beta hcg 30.85 cikti cok yeni sanirim degil mi lac haftalik olmus oluyor ki kac gun sonra gitmeliyim kizlar keseyi gormeye ilk cocugum olucak pek bir bilgim yok bu arada saglikla insallah hepimiz miniklerimize kavusuruz
bu ara hastanelerdende korkuyorum canim hep salgin ama bir daha kan aldirsam iyi olur aslindaMerhaba canım hayırlı ugurlu olsun bi tekrar kan ver bakalım değerin kaç olmuş? Belli bir değeri gecince kese görünüyor. Kalp atışı icin ise 6 hatta dayanabilirsen 7. Haftayı beklemeni öneririm
Hosgeldiin hayırlı olsuun kese ve kalp atışı icin ne zaman gitmeyii düsünüyosun?Merhabalar,
Hamile oldugumu yeni ogrendim. Grubumuza hoşbuldum
Keseye alttan baktı dmi ben tekrar tekrar bakmasın diye toplu gideyim diyorum ilk gebeliğimde nasıl sabrettiysem 7+1 de gitmiştim. Hepsine birlikte bakılmıştı ama şimdi daha meraklıyım
Planlı bir gebelikti ama ilk denemeyi şaşırmadım değil tabi :)
Sen istemiyor muydun
Hoşbulduk tekrar Eşim Cumartesi günü yurtdışına gidecek o yuzden Cuma günü bir ugrayalim diyor. Cuma gideceğiz sanırımHosgeldiin hayırlı olsuun kese ve kalp atışı icin ne zaman gitmeyii düsünüyosun?
Ayni gun ogrenmisiz, tebrik ederimBende yeni ogrendim :) ekim 2020 annesiyim Insallah :)